رفتن به مطلب

اجرا نشدن بازی Need for Speed PayBack

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من بازی  Need for Speed PayBack را دانلود کردم کرک هم درست انجام دادم سه دفعه ویندوز عوض کردم ورژن های مختلف هم ریختم و حتی به اخرین ورژن ویندوز ها را اپدیت کردم ولی انگار نه انگار روی ایکون بازی کلیک می کنم ولی هیچ اتفاقی نمی افته. همین بازی بردم روی کامپیوتر دوستم اجرا شد ولی برای من اجرا نمیشه چکار کنم.

مشخصات سیستم من اینه :

amd a10 9700

mb msi b350 mortar

ram 8 adata 2133

vga giga 1060 aorus xtreme

و مشخصات سیستم دوستم اینه که همین بازی را توستنم روش اجرا کردم.

intel g4560

mb asus b150i gaming

ram 8 gb geil2400

vga asus 1050

لینک به دیدگاه

احتمال داره سیستمتون ویروسی باشه

چون ویروس پخش میشه و فایل اجرایی بازی رو خراب میکنه

نمیگم صددرصد بخاطر اینه ولی این مشکلی که میگید به ویروسم ربط داره

تجربه ی اینو داشتم

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Yosef Faraji گفته است :

احتمال داره سیستمتون ویروسی باشه

چون ویروس پخش میشه و فایل اجرایی بازی رو خراب میکنه

نمیگم صددرصد بخاطر اینه ولی این مشکلی که میگید به ویروسم ربط داره

تجربه ی اینو داشتم

از همون نسخه ویندوزی که دوستم استفاده کرده من استفاده کردم سیستم هم یک بار ویروس کشی کردم . ورژن درایور کارت گرافیک هم یکی نمیدونم مشکل از رایزن هستش یا نه.

لینک به دیدگاه

همشهری فایل های بازیتون از یک سایت دانلود شده یا از یک دیسک نصب شده؟

احتمالا نسخه بازیتون یا کرکتون خرابه 
ایستگاه سراب پاساژ سعدی مغازه دوم یا سوم دست چپ (کناریِ فروشگاه بزرگه) فکر کنم بازی رو می فروشن اگر خواستید از اونجا بخرین و به تستی بکنین

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، Daniel110 گفته است :

همشهری فایل های بازیتون از یک سایت دانلود شده یا از یک دیسک نصب شده؟

احتمالا نسخه بازیتون یا کرکتون خرابه 
ایستگاه سراب پاساژ سعدی مغازه دوم یا سوم دست چپ (کناریِ فروشگاه بزرگه) فکر کنم بازی رو می فروشن اگر خواستید از اونجا بخرین و به تستی بکنین

میگن رو سیستم دیگه تست کردن و بازی ران شده، شما چه اصراری دارید که بازی شون مشکل داره!?

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Games_OD گفته است :

میگن رو سیستم دیگه تست کردن و بازی ران شده، شما چه اصراری دارید که بازی شون مشکل داره!?

ولی من فکر می کنم منظورشون از سیستم دوستشون این بود که :
"سیستم من از دوستم قدرتمند تره ولی این بازی رو اجرا نمی کنه ، در حالیکه سیستم دوستم میتونه"

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Daniel110 گفته است :

ولی من فکر می کنم منظورشون از سیستم دوستشون این بود که :
"سیستم من از دوستم قدرتمند تره ولی این بازی رو اجرا نمی کنه ، در حالیکه سیستم دوستم میتونه"

من پوشه بازی را روی فلش کپی کردم بردم روی کامپیوتر دوستم کپی کردم اجرا شد ولی برای من اجرا نشد . حتی اس اس دی کامپیوتر دوستم که توش ویندوز بود هم گرفتم اوردم روسیستم خودم گذاشتم و باز هم بازی اجرا نشد . اگر بازی هم مشکل داشته باشه چرا روی  سیستم دوستم اجرا میشه ولی برای من نمیشه؟

ویرایش شده توسط m_555
لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، m_555 گفته است :

من پوشه بازی را روی فلش کپی کردم بردم روی کامپیوتر دوستم کپی کردم اجرا شد ولی برای من اجرا نشد . حتی اس اس دی کامپیوتر دوستم که توش ویندوز بود هم گرفتم اوردم روسیستم خودم گذاشتم و باز هم بازی اجرا نشد . اگر بازی هم مشکل داشته باشه چرا روی  سیستم دوستم اجرا میشه ولی برای من نمیشه؟

یک سری برنامه هایی هست که باید نصب بشه مثل vc redist ها، شاید با نصب اون ها مشکل حل بشه و اجرا بشه.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز احتمالش هست درایور کاررتون مشکل داشته و بازی با گرافیک انبورد اجرا بشه

لینک به دیدگاه

ارور خاصی نمیده؟ تو تسک منیجر فعال هست و بازی اجرا نمیشه؟ به نظر من همانطور که کاربر گرامی Games_OD گفتند اقدام به نصب  vc redist کنید. روی سیستم من هم حداقل پس از دوبار کلیک کردن روی آیکون بازی 1 دقیقه طول می کشه تا اجرا شود

ویرایش شده توسط arminas
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، arminas گفته است :

ارور خاصی نمیده؟ تو تسک منیجر فعال هست و بازی اجرا نمیشه؟ به نظر من همانطور که کاربر گرامی Games_OD گفتند اقدام به نصب  vc redist کنید. روی سیستم من هم حداقل پس از دوبار کلیک کردن روی آیکون بازی 1 دقیقه طول می کشه تا اجرا شود

درایور کارت من با دوستم یکی هست ارور خاصی هم نمیده انگار نه انگار رو ایکون بازی کلیک می کنی هیچ نمیشه. همه برنامه های مورد نیاز هم نصب هست الان روی سیتم من 10 تا بازی نصب هستش فقط این بازی اجرا نمیشه نمیدونم چرا.

ویرایش شده توسط m_555
لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، m_555 گفته است :

درایور کارت من با دوستم یکی هست ارور خاصی هم نمیده انگار نه انگار رو ایکون بازی کلیک می کنی هیچ نمیشه. همه برنامه های مورد نیاز هم نصب هست الان روی سیتم من 10 تا بازی نصب هستش فقط این بازی اجرا نمیشه نمیدونم چرا.

درود

وقتی میزنید روش که اجرا بشه ممکنه بری توی بک گراند ! تسک منیجر رو باز کنید ببینید NFS PAYBACKتوی پروسس ها هستش یا نه ! اگر هست END PROCCESکنیدش دوباره اجراش کنید.

داخل قسمت MORE DETAILES

ویرایش شده توسط Amir.s.b
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Amir.s.b گفته است :

درود

وقتی میزنید روش که اجرا بشه ممکنه بری توی بک گراند ! تسک منیجر رو باز کنید ببینید NFS PAYBACKتوی پروسس ها هستش یا نه ! اگر هست END PROCCESکنیدش دوباره اجراش کنید.

تو تسک منیجر یه لحظه میاد میره .

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، m_555 گفته است :

تو تسک منیجر یه لحظه میاد میره .

اجرا کنید troubleshoot copatibility

لینک به دیدگاه

این فایل دایرکت ایکس که آپلودکردم براتون نصب کنید :dxwebsetup.exe

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Amir.s.b گفته است :

این فایل دایرکت ایکس که آپلودکردم براتون نصب کنید :dxwebsetup.exe

فایده نداره انگار باید بیخیال شم جواب نمیده که نمیده. هرکاری که گفتین و بلد بودم انجام دادم .

لینک به دیدگاه

این فایل رو تو محل نصب بازی کپی کن فقط قبلش آنتی ویروس و ویندوز دفندر را خاموش کن

NeedForSpeedPayback

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، arminas گفته است :

این فایل رو تو محل نصب بازی کپی کن فقط قبلش آنتی ویروس و ویندوز دفندر را خاموش کن

NeedForSpeedPayback

اخه کرک بازی مشکل نداره من همین بازی را روی فلش ریختم بردم روی سیستم دوستم جواب داد. بعدش ازش هارد دوستم که توش ویندوز بود را گرفتم اوردم زدم روی سیستم خودم و با ویندوز دوستم روی سیستم من باز هم اجرا نشد.

ویرایش شده توسط m_555
لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

سلام ، فایل های مورد نیاز درایور گرافیک رو به روز کنید ، زبان سی از ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۶ نسخه ۳۲ و ۶۴ رو نصب کنید. ، دایرکس تمام ورژن ها رو نصب کنید ، پیروس کش رو موقع نصب بازی غیر فعال کنید ، ببینید اجرا می شه یا نه ، ارور اجرا نشدن چی هست ؟

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

لینک به دیدگاه

آنتی ویروس رو خاموش کنید بعدش کرک سالم رو بریزید بعدش برنامه های مورد نیاز رو نصب کنید میادش مشکلی نیست

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

نسخه fitgirl دارید یا codex ؟ 

نسخه fitgirl گاهی اجرا نمیشه برای من و مجبورم دو سه بار بزنم تا اجرا شه

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام من تو ی مرحله ای هستم ک وقتی میخوام بازی شروع کنم ک لود میکنه سقصه گیر یا سیاه میشه و می پره بیرون مشکل از کجا هس

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...
مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...