رفتن به مطلب

کابل سنسور حرارتی مادربرد

Astrix
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان از این کابلهای دو پین دماسنج میخوام ولی هیچ کجا تو نت پیدا نکردم جایی رو میشناسید بتونم بخرم میخوام سرعت فن های سیستمم رو براساس دمای GPU تنظیم کنم و سر اون کابل روی داغ ترین نقطه گرافیک قرار بدم... قبلا که یه کیس قدیمی داشتم خودش از اونا داشت حیف انداختمش دور!! منظورم از این کابل هست طبق عکس.. ضمنا گرافیکمم سری asus strix نیست که خودش fan connect داشته باشه.
ضمنا فن روی سیستم Thermarlright TY143 هست

0db47d059cc4f77cd6c21097a4e6dd69.jpgf4d0dc5cb7b87701a111230f266566e8.jpg

Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

مادربردتون یک برنامه به اسم asus Ai suit داره که این کارو انجام میده.میتونه سرعت فن هارو بر اساس دمای Gpu تنظیم کنه.

لینک به دیدگاه

در 30 دقیقه قبل، Erryhami گفته است :

مادربردتون یک برنامه به اسم asus Ai suit داره که این کارو انجام میده.میتونه سرعت فن هارو بر اساس دمای Gpu تنظیم کنه.

اونو دارم نمیتونه فقط براساس CPU VRM PCH هست GPU چون تحت PCI Express هست دمای اونو شناسایی نمیکنه تست کردم تو نت هم خیلی ها گفتن و براش راهی نیست ضمنا هراز چندگاهی هم واسه من بلواسکرین میداد این بود که حذفش کردم و الان از طریق بایوس تنظیم میکنم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، Astrix گفته است :

فن روی سیستم Thermarlright TY143 هست

دوست عزیز زیاد خودت رو درگیرش نکن ، من خودم روی کیس در ورودیش یدونه از همین فن که جلوی کیس هست و یدونه هم cooler master jetflo 120 در پشت کیس برای خارج کردن هوا نصب کردم ، جفت فن ها وقتی در بیشترین حالت ممکن کار میکنن عملا توی کیس طوفان بپا میشه و صدای وحشتناکی میدن (که البته این صدارو دوس دارم?) ولی خب برای استفاده روزمره مناسب نیست همچین صدایی ، حالا از صدا که صرف نظر کنیم اگه برای شما دمای کارت مهمه و اینکه میخواید با استفاده از این فن و قدرتش دمای کارت رو پایین بیارین باید بگم زیاد امیدوار نباشید ، خود من همین کارو تست کردم ، جفت فن ها در بیشترین حالت ممکن در مقایسه با 40 درصد دورشون تفاوت دمایی که روی کارت ایجاد میکردن در حد 2 الی 3 درجه بود ، با این تفاوت که وقتی فن ها روی 40 درصد دورشون هستن بسیار بسیار کم صدا و بی دردسر تر هستن از این جهت که خاک کمتری وارد سیستم میشه.

این خلاصه تجربه من بود ، امیدوارم به کارتون بیاد

ویرایش شده توسط rahmanshahi
لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، rahmanshahi گفته است :

دوست عزیز زیاد خودت رو درگیرش نکن ، من خودم روی کیس در ورودیش یدونه از همین فن که جلوی کیس هست و یدونه هم cooler master jetflo 120 در پشت کیس برای خارج کردن هوا نصب کردم ، جفت فن ها وقتی در بیشترین حالت ممکن کار میکنن عملا توی کیس طوفان بپا میشه و صدای وحشتناکی میدن (که البته این صدارو دوس دارم1f601.png) ولی خب برای استفاده روزمره مناسب نیست همچین صدایی ، حالا از صدا که صرف نظر کنیم اگه برای شما دمای کارت مهمه و اینکه میخواید با استفاده از این فن و قدرتش دمای کارت رو پایین بیارین باید بگم زیاد امیدوار نباشید ، خود من همین کارو تست کردم ، جفت فن ها در بیشترین حالت ممکن در مقایسه با 40 درصد دورشون تفاوت دمایی که روی کارت ایجاد میکردن در حد 2 الی 3 درجه بود ، با این تفاوت که وقتی فن ها روی 40 درصد دورشون هستن بسیار بسیار کم صدا و بی دردسر تر هستن از این جهت که خاک کمتری وارد سیستم میشه.

سلام.

دوست من یه جای سیستم شما مشکل داره.

چون من فقط فن های بالای کیسم رو از 35 درصد همیشه به 60 درصد برسونم دمای مین بیش از 4 درجه کم میشه.

توصیه میکنم یا کیستون رو عوض کنید یا فن هاتون رو.

در 1 ساعت قبل، Astrix گفته است :

دوستان از این کابلهای دو پین دماسنج میخوام ولی هیچ کجا تو نت پیدا نکردم جایی رو میشناسید بتونم بخرم میخوام سرعت فن های سیستمم رو براساس دمای GPU تنظیم کنم و سر اون کابل روی داغ ترین نقطه گرافیک قرار بدم... قبلا که یه کیس قدیمی داشتم خودش از اونا داشت حیف انداختمش دور!! منظورم از این کابل هست طبق عکس.. ضمنا گرافیکمم سری asus strix نیست که خودش fan connect داشته باشه.
ضمنا فن روی سیستم Thermarlright TY143 هست

دوست من خیلی وقته این کارها رو خود مین انجام میده و نیاز به قطعه فیزیکی نیست.

شما دور فن هاتون رو ثابت کنید و در حدی بزارید که نه صداش اذیتتون کنه و نه خیلی بی اثر بشن.

این کار چند مزیت داره اولیش اینه که مطمعنا با رسیدن ولتاژی ثابت به فن عمرش بیشتر میشه.

دوم اینکه بالا و پایین شدن لحظه ای دور فن خیلی ازاردهندس و در طولانی مدت کاملا رو اعصاب میره.

سوم اینکه هر وقت بخاید کمتر از یک دقیقه طول میکشه که دور فن ها رو عوض کنید.

الان میشه بفرمایید مشکل گرافیک چیه؟ دماش در چ حده و چ مشکلاتی ایجاد کرده؟
مدل کیس و بقیه قطعات رو هم بفرمایید.

اگر همه چی طبق مشخصات پروفایلتون باشه مطمعنا تعویض کیس بهترین راه برای کمتر شدن دماس.

کیس شما خروجی سقف رو نداره که از مهمترین قسمت ها برای تهویه هست. توصیه میکنم یه کیس ارزون گیمینگ از همین برند رو تجربه کنید.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، rahmanshahi گفته است :

دوست عزیز زیاد خودت رو درگیرش نکن ، من خودم روی کیس در ورودیش یدونه از همین فن که جلوی کیس هست و یدونه هم cooler master jetflo 120 در پشت کیس برای خارج کردن هوا نصب کردم ، جفت فن ها وقتی در بیشترین حالت ممکن کار میکنن عملا توی کیس طوفان بپا میشه و صدای وحشتناکی میدن (که البته این صدارو دوس دارم1f601.png) ولی خب برای استفاده روزمره مناسب نیست همچین صدایی ، حالا از صدا که صرف نظر کنیم اگه برای شما دمای کارت مهمه و اینکه میخواید با استفاده از این فن و قدرتش دمای کارت رو پایین بیارین باید بگم زیاد امیدوار نباشید ، خود من همین کارو تست کردم ، جفت فن ها در بیشترین حالت ممکن در مقایسه با 40 درصد دورشون تفاوت دمایی که روی کارت ایجاد میکردن در حد 2 الی 3 درجه بود ، با این تفاوت که وقتی فن ها روی 40 درصد دورشون هستن بسیار بسیار کم صدا و بی دردسر تر هستن از این جهت که خاک کمتری وارد سیستم میشه.

بله دقیقا همینه که شما میگی والا صرفا هدف این بود که از این فن ترمال رایت که ماشالله مثل توربین هم عمل میکنه حداکثر کارایی رو ببرم چون قبلا یه گرافیک rx470 ایسوس داشتم مستقیم این فن رو به کانکتور روی گرافیک وصل کرده بودم و خیلی جالب سرعت هماهنگ با فن گرافیک کم و زیاد میشد و خاصیتhysteresis هم داشت یعنی فن روی دمای 60 روشن میشد روی 40 خاموش میشد .. فن هم در حالت ورودی هوا و بغل کیس هست. ولی حالا میبینم پیدا کردن اون سنسور تو بازار دردسرش زیاد و در عمل هم تفاوت چندانی نمیکنه قبلا هم خودم با سرعت بالا تست کردم این فنو تاثیرش روی دمای گرافیک به نظر تفاوت چندانی با سرعت پایین نداشت یا حتی خاموش اصلا.. ! بیشتر جنبه دلخوشی داره چیزی که اهمیت داره دمای محیط باید ایده آل باشه که زمستون ها کلا سیستم من نسبت به تابستون 5 تا 6  درجه اختلاف دما پیدا میکنه

در 2 ساعت قبل، Ali Subi گفته است :

دوست من خیلی وقته این کارها رو خود مین انجام میده و نیاز به قطعه فیزیکی نیست.

شما دور فن هاتون رو ثابت کنید و در حدی بزارید که نه صداش اذیتتون کنه و نه خیلی بی اثر بشن.

این کار چند مزیت داره اولیش اینه که مطمعنا با رسیدن ولتاژی ثابت به فن عمرش بیشتر میشه.

دوم اینکه بالا و پایین شدن لحظه ای دور فن خیلی ازاردهندس و در طولانی مدت کاملا رو اعصاب میره.

سوم اینکه هر وقت بخاید کمتر از یک دقیقه طول میکشه که دور فن ها رو عوض کنید.

الان میشه بفرمایید مشکل گرافیک چیه؟ دماش در چ حده و چ مشکلاتی ایجاد کرده؟
مدل کیس و بقیه قطعات رو هم بفرمایید.

اگر همه چی طبق مشخصات پروفایلتون باشه مطمعنا تعویض کیس بهترین راه برای کمتر شدن دماس.

کیس شما خروجی سقف رو نداره که از مهمترین قسمت ها برای تهویه هست. توصیه میکنم یه کیس ارزون گیمینگ از همین برند رو تجربه کنید.

ممنون دوست عزیز دیگه همین کارو میکنم یا کلا بیخیال فن میشم ولی این تکنولوژی سنسور اتفاقا هنوزم تو بردهای جدید هست چون شما مثال نمیتونید دمای گرافیک از طریق سنسورهای داخلی مادربرد رو به فن کیس وابسته کنید و اتفاقا روی برد H170 Pro Gaming خودم یکی دوجا واسه نصب اون کابل تعبیه شده منتهی وقتی گیر نیاد یا در عمل  الان اگه بنده وصل هم کنم تاثیرش روی دما فکر نکنم محسوس باشه . دمای قطعاتم هم نرماله گرافیک حداکثر تا 72 و سی پی یو تا 55

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 7 ساعت قبل، Ali Subi گفته است :

سلام.

دوست من یه جای سیستم شما مشکل داره.

چون من فقط فن های بالای کیسم رو از 35 درصد همیشه به 60 درصد برسونم دمای مین بیش از 4 درجه کم میشه.

توصیه میکنم یا کیستون رو عوض کنید یا فن هاتون رو.

سلام خدمت عزیزه بزرگوار

عزیز بحث اینجا سر کارت گرافیک بود و من هدفم توی نوشتن پاسخ خدمت این دوستمون فقط کارت گرافیک بود.

شما درست میفرمایید با بالا بردن دور فن ها امکان داره دمای مادربورد اونم نه دمای خودش بلکه دمای محیطش در حد ۴ درجه پایین بیاد ولی روی کارت گرافیک و حتی cpu تاثیر چندانی نداره .

ویرایش شده توسط rahmanshahi
لینک به دیدگاه

سلام دادا

اگه کارت گرافیک ایسوس دارید .سری های جدیدش سوکت فن داره واسه اینکه بهش فن وصل کنید

ولی اگه کارتتون ایسوس نیس میتونید نرم افزار AI Suit رو نصب کنید و یه باز از قسمت fan xpert رو گزینه fan tuning بزنین تا فن ها تون رو تنظیم کنن

بعدش هروقت کار عادی با سیستم داشتین میتونین از گزینه standard استفاده کنید و هروقت خواستین گیم بزنین یا کار سنگین کنین گزینه turbo رو استفاده کنید

کاری ک خودم الان انجام میدم

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...