رفتن به مطلب

راهنمای خرید سیستم گیمینگ با بودجه 14 میلیون تومان

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در هم اکنون، Game World گفته است :

الان من فریم هارومقایسه کردم و دیدم که 8700 کا بهتر از 8600 کا هستش توی گیم با کارت 1080 تی ای پس گلوگاه هستش دیگه با 8600 کا

لینکش رو بدید لطفا .

لینک به دیدگاه

• ارسال 53
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

روزهای پر گپ و گفت

در 1 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

لینکش رو بدید لطفا .

https://www.youtube.com/watch?v=lGy8Yr983qg

https://www.youtube.com/watch?v=RpKmXjM1vqQ

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، Game World گفته است :

توی لینک اول که هر دو طرف رو زده بود 8700 و اصلا 8600 نبود .

توی لینک دوم :

رزولیشن  روی فول اچ دی بود . تنظیمات رو از بسیار بالا اورد روی بالا . Anti - Aliasing رو هم که کلا بست ! بعد 10 درصد بین 8700 و 8600 تفاوت وجود داشت .

در پست های قبلی هم گفتم :

نقل قول

ببینید ، در سطح نت تست های زیادی از رایزن ها برای گیم هست اما اکثرا یه مشکل بزرگ دارن که ضعف رایزن ها در گیم رو نشون میده .

ضعف این تست ها اجرای بازی در رزولیشن فول اچ در با کارتی مخصوص 4K هستش . همه ما میدونیم که 3 کارت 1060 و 1070 و 1080 به ترتیب برای رزولیشن های فول اچ دی و 2K و 4K ساخته شدند . و کمتر کسی با کارت 1080 در رزولیشن فول اچ دی بازی می کنه . این در حالی هستش که در اکثر تست ها با کارتی در حد 1080 بازی ها رو در رزولیشن فول اچ دی اجرا کردند . در این حالت تعداد فریم از 60 بالاتر میره و حتی به 100 و بیشتر میرسه و این دقیقا به معنی زیر فشار رفتن CPU هستش ( گفتیم که CPU به تعداد فریم حساسه نه به کیفیت یا رزولیشنش ) .

حالا من از شما سوال می پرسم . شما قصد دارید با کارتی مثل 1080Ti روی رزولیشن فول اچ دی بازی کنید ؟ شما توی این رزولیشن تنظیمات رو کم می کنید ؟؟؟ شما به فریم بیشتر از 60 و حدود 130 نیاز دارید ؟ اگر خیر 8600 برای شما کاملا کافیه . قبلا گفتم حتی میشه که 8700 هم گلوگاه بشه به شرطی که با کم کردن رزولیشن و کیفیت تصویر فریم رو بالا ببریم .

لینک به دیدگاه

الان من میخوام رزولوشن 2k باشه و فریم هم زیر 60 نیاد در واقع 60 باشه چون مانیتورش 60 هرتز هستش الان کدوم سی پی یو مناسبه ؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

تنظیمات هم همش الترا 

فکر کنم تازه تازه دارم متوجه میشم اینطوریه که هرچه قدر فریم بیشتر میشه یعنی مثلا بالای 150 اینا میاد تفاوت این دو تا زیاد میشه ولی هرچی میاد پایینتر کمتر میشه 

مثلا اگه با 8700 بگیریم 64 فریم با 8600 میگیریم 62 فریم

ولی تو فریم های بالا مثلا اگه با 8700 بگیریم 130 با 8600 میگیریم 115 درسته ؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، Game World گفته است :

تنظیمات هم همش الترا 

فکر کنم تازه تازه دارم متوجه میشم اینطوریه که هرچه قدر فریم بیشتر میشه یعنی مثلا بالای 150 اینا میاد تفاوت این دو تا زیاد میشه ولی هرچی میاد پایینتر کمتر میشه 

مثلا اگه با 8700 بگیریم 64 فریم با 8600 میگیریم 62 فریم

ولی تو فریم های بالا مثلا اگه با 8700 بگیریم 130 با 8600 میگیریم 115 درسته ؟؟؟؟؟

بله تقریبا همینه که میگید .

در فریم زیر 90 تقریبا هیچ تفاوتی بین 8600 و 8700 نیست . تفاوت از فریم بالای 100 آروم آروم خودش رو نشون میده .

شما میتونی با کمی صرفه جویی در بعضی از قطعات سراغ مانیتور 4K برید . در این صورت فشار از روی CPU به شدت برداشته میشه .

زمانی که من به شما میگم میتونی روی 1600 و حتی پایین تر در سری رایزن حساب کنی در نظر میگیرم که شما با 1080Ti حداقل در 2K بازی می کنی .

اگر شما بتونی به رزولیشن 4K مهاجرت کنی ( حالا یا مانتیور 4K بخری یا در همون مانیتور 2K فعلی بازی رو در رزولیشن 4K اجرا کنی ) میتونی حتی برای 1080Ti سراغ CPU های ضعیفتر هم بری چون در رزولیشن 4K خبری از فریم بالای 100 نیست ! پس این منطق که 1080Ti حتما i7 میخواد کاملا نادرسته . این 1080Ti نیست که i7 میخواد ، فریم بالای 100 هستش که i7 میخواد . بین این دو مورد تفاوت خیلی زیادی وجود داره .

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

بله تقریبا همینه که میگید .

در فریم زیر 90 تقریبا هیچ تفاوتی بین 8600 و 8700 نیست . تفاوت از فریم بالای 100 آروم آروم خودش رو نشون میده .

شما میتونی با کمی صرفه جویی در بعضی از قطعات سراغ مانیتور 4K برید . در این صورت فشار از روی CPU به شدت برداشته میشه .

زمانی که من به شما میگم میتونی روی 1600 و حتی پایین تر در سری رایزن حساب کنی در نظر میگیرم که شما با 1080Ti حداقل در 2K بازی می کنی .

اگر شما بتونی به رزولیشن 4K مهاجرت کنی ( حالا یا مانتیور 4K بخری یا در همون مانیتور 2K فعلی بازی رو در رزولیشن 4K اجرا کنی ) میتونی حتی برای 1080Ti سراغ CPU های ضعیفتر هم بری چون در رزولیشن 4K خبری از فریم بالای 100 نیست ! پس این منطق که 1080Ti حتما i7 میخواد کاملا نادرسته . این 1080Ti نیست که i7 میخواد ، فریم بالای 100 هستش که i7 میخواد . بین این دو مورد تفاوت خیلی زیادی وجود داره .

باریکلا نه باریکلا نههههههه باریکلا 

خیلی خوب بود داداش 

پس من میگم بریم سراغ یه مانیتور 4K بعدشم یه سی پی یو میان رده برداریم چه طوره ؟؟؟

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Game World گفته است :

باریکلا نه باریکلا نههههههه باریکلا 

خیلی خوب بود داداش 

پس من میگم بریم سراغ یه مانیتور 4K بعدشم یه سی پی یو میان رده برداریم چه طوره ؟؟؟

خوبه .

فقط توجه کنید که مین و CPU چه مموری هایی رو ساپورت می کنن . مخصوصا اگر سراغ رایزن میرید .

چون فرکانس 3000 و بیشتر رو هر مینی ساپورت نمی کنه . همون چند هزار تومن رو هم صرفه جویی کنید یا روی سایر قطعات هزینه کنید !!!

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، big VULTURE گفته است :

خوبه .

فقط توجه کنید که مین و CPU چه مموری هایی رو ساپورت می کنن . مخصوصا اگر سراغ رایزن میرید .

چون فرکانس 3000 و بیشتر رو هر مینی ساپورت نمی کنه . همون چند هزار تومن رو هم صرفه جویی کنید یا روی سایر قطعات هزینه کنید !!!

پس من یه سیستم مینویسم شما ببین چه طوره دستت طلا 

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

خوبه .

سلام خدمت آقا وحید گل :D

میون بحث راهنمایی دیدم در مورد مموری ساپورت صحبت شد، چیزی که من خودم تست کردم رم های سری Evo X AMD Edition گیل روی مین MSI B350 Pro Carbon بوده و به راحتی به فرکانس 3000 دسترسی داشته، بقیه رم ها اکثرا پارت نامبرشون در بخش compatibility در سایت سازنده با رم هایی که توی بازار ایران هست مغایرت دارن، البته این چیزی بود که بیشتر توی مدل های جی  اسکیل دیدم. 

لینک به دیدگاه

ASUS ULTRA HD 4K MG28UQ TN GAMING : 2.900.000

GREEN GAMING Z8 PANZER MAX CASE FULL TOWER : 645.000

MSI B350 TOMAHAWK AM4 MAINBOARD : 530.000

ASUS GEFORCE GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X STRIX OC : 5.500.000

GEIL EVO X AMD EDITION 2*8 GB DDR4 3000 MHZ CL16 : 790.000

SAMSUNG 860 EVO 250GB SSD : 470.000

SEAGATE BARRACUDA 4TB SATA III 7200 RPM 64MB HDD : 530.000

GREEN GP700B HP PLUS GOLD POWER SUPPLY : 500.000

MSI CLUTCH GAMING MOUSE GM40 : 150.000

AMD RYZEN 7 1700 3.7 GHZ PROCESSOR AM4 : 1.330.000

MSI DS4200 GAMING KEYBOARD : 210.000

LOGITECH Z211 SPEAKER : 150.000

MOUSE PAD : 60.000

جمع نهایی : 13.765.000

این چه طوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

در 38 دقیقه قبل، Game World گفته است :

الان خیلی خوبه .

البته شما میتونی بازهم از CPU کم کنی . چون 1700 در رایزن ها در حکم 6950 در Core i ها هستش .

اما در مجموع بسیار خوب شده .

در مود قطعاتی مثل قاب کیس من نظری نمی دم چون برای خریدش توجه به زیبایی کیس بسیار مهمه که زیبایی هم بستگی به شخص داره .

حرف آخر این که مبارک باشه .

در 53 دقیقه قبل، Ruby گفته است :

سلام خدمت آقا وحید گل :D

میون بحث راهنمایی دیدم در مورد مموری ساپورت صحبت شد، چیزی که من خودم تست کردم رم های سری Evo X AMD Edition گیل روی مین MSI B350 Pro Carbon بوده و به راحتی به فرکانس 3000 دسترسی داشته، بقیه رم ها اکثرا پارت نامبرشون در بخش compatibility در سایت سازنده با رم هایی که توی بازار ایران هست مغایرت دارن، البته این چیزی بود که بیشتر توی مدل های جی  اسکیل دیدم. 

سلام خدمت دوست خوبم .

الان به نظرت این رمی که دوستمون انتخاب کرده خوبه ؟

لینک به دیدگاه

در 59 دقیقه قبل، Game World گفته است :

به نظرم با این بودجه حیف که پاور و کیس گرین گرفت 

موس و کیبورد هم logitech یا razer

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

الان خیلی خوبه .

البته شما میتونی بازهم از CPU کم کنی . چون 1700 در رایزن ها در حکم 6950 در Core i ها هستش .

اما در مجموع بسیار خوب شده .

در مود قطعاتی مثل قاب کیس من نظری نمی دم چون برای خریدش توجه به زیبایی کیس بسیار مهمه که زیبایی هم بستگی به شخص داره .

حرف آخر این که مبارک باشه .

سلام خدمت دوست خوبم .

الان به نظرت این رمی که دوستمون انتخاب کرده خوبه ؟

سلام مجدد خدمت شما :D

از لحاظ پرفورمنس و ست شدن با فرکانس نهایی رم به هیچ مشکلی نمیخوره و کیفیت رم هم میشه گفت عالیه، اما یه بدی که این سری رم داره برای ست کردن RGB ـها اگر از نرم افزار هایی مثل Mystic Light استفاده نکنید باید از طریق کلید کشویی که روی خود رم قرار داره برای تغییر حالات رنگی استفاده کنید.

البته اینو هم میدونم که سری جدید Trident Z هم بصورت کامل با رایزن خوانایی دارند. 

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Miad007 گفته است :

به نظرم با این بودجه حیف که پاور و کیس گرین گرفت 

موس و کیبورد هم logitech یا razer

سلام خدمت دوست عزیزم :D

نمیخوام طرفداری کنم از گرین، اما واقعا خیلی نسبت به قبل پیشرفت کرده و پاور های سری پلاتینومش واقعا با کیفیت هستن، خودم چند وقت پیش یکیش رو برای دوستان استفاده کردم، در مورد کیس میتونم بگم با این هزینه بهتره برن سراغ سری Master Case از برند کولرمستر.

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

به شخصه خیر .

به طور کلی تفاوت رایزن ها با Core i ها در فریم های بالای 60 هستش .

برعکس گرافیک که میزان مشخصات گرافیکی مثل رزولیشن و ... برای زیر لود رفتن گرافیک بسیار مهم هستند برای CPU اصلی ترین عامل و میشه گفت عامل تعیین کننده تعداد فریم هستش .

برای مثال اگر یک CPU در یک بازی 70 فریم در رزولیشن فول اچ دی وتنظیمات نهایی میده در رزولیشن hd و کمترین تنظیمات هم باید نهایتا انتظار حدود 75 فریم رو داشت . همین CPU در رزولیشن 4K و تحت بالاترین تنظیمات احتمال بسیار بالا میتونه به 65 فریم برسه . چون برای CPU تنظیمات گرافیک چندان اهمیتی نداره .

رایزن ها برای گیم در حد 60 فریم تقریبا هیچ تفاوتی با Core i ها ندارند و در بازی ها توانایی رسیدن به 60 فریم رو دارند .

ببینید ، در سطح نت تست های زیادی از رایزن ها برای گیم هست اما اکثرا یه مشکل بزرگ دارن که ضعف رایزن ها در گیم رو نشون میده .

ضعف این تست ها اجرای بازی در رزولیشن فول اچ در با کارتی مخصوص 4K هستش . همه ما میدونیم که 3 کارت 1060 و 1070 و 1080 به ترتیب برای رزولیشن های فول اچ دی و 2K و 4K ساخته شدند . و کمتر کسی با کارت 1080 در رزولیشن فول اچ دی بازی می کنه . این در حالی هستش که در اکثر تست ها با کارتی در حد 1080 بازی ها رو در رزولیشن فول اچ دی اجرا کردند . در این حالت تعداد فریم از 60 بالاتر میره و حتی به 100 و بیشتر میرسه و این دقیقا به معنی زیر فشار رفتن CPU هستش ( گفتیم که CPU به تعداد فریم حساسه نه به کیفیت یا رزولیشنش ) . و رایزن ها کمی از رقیب ها شون عقب می افتن .  به طور کلی در این حالت CPU هم میتونه یه عامل محدود کننده ( اصطلاحا باتل نک ) بشه در حالی که در یه سیستم گیمینگ مناسب همواره باید گرافیک باتل نک (  bottleneck ) ما باشه ( این مورد دلیل داره اگر خواستید توضیح میدم ) .

دمت گرم داداش اطلاعات خوبی بود

الان شما گفتید که 1060 و 1070 و 1080 برا رزولوشن های HD و FHD و 4k 

اگه من 1070ti رو برا به مانیتور FHD بخرم چی؟؟ هم اینده نگریه و هم میشه فریم بازیو رو ۶۰  قفل کرد

Cpu هم 1600x 

گلوگاه نمیشه؟

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، testaccount گفته است :

شما از کجا کیفیت پاور را سنجیدید؟ آزمایشگاه و تجهیزات مخصوص برای اندازه گیری میزان ورودی و خروجی و نویز دارید؟

سلام خدمت دوست عزیزم :D

خیر دوست عزیز، از دید کلی گفتم. منظورم از نظر ساخت، کیفیت بدنه و کابل ها و این دست مسائل بود، ببخشید اگه منظورم رو اشتباه رسوندم.

لینک به دیدگاه

الان باید چیکار کنیم این سیستم بهتر بشه ؟؟؟؟

کمک کنید

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، Miad007 گفته است :

دمت گرم داداش اطلاعات خوبی بود

الان شما گفتید که 1060 و 1070 و 1080 برا رزولوشن های HD و FHD و 4k 

اگه من 1070ti رو برا به مانیتور FHD بخرم چی؟؟ هم اینده نگریه و هم میشه فریم بازیو رو ۶۰  قفل کرد

Cpu هم 1600x 

گلوگاه نمیشه؟

شما هر گرافیکی برای رزولیشن فول اچ دی و 60 فریم بخری 1600 که هیچ 1300X هم جواب میده .

اساسا  رایزن ها در فریم بالای 90 به مشکل بر می خورن .

در مورد خرید 1070Ti برای فول اچ دی . این کار به طور کلی پیشنهاد نمیشه . شما میتونی با پولی بیشتری که الان به جای 1060 برای 1070Ti میدی + پول فروش 1060 در آینده به راحتی یه 2070 بگیرید !!!

به عبارت دیگه شما الان هزینه بیشتری می کنید که در آینده راحتتر باشید در حالی که در آینده کارت های قویتری میان که ارزش خرید بیشتری دارن .

یه نگاه به قیمت 980 و 1060 در زمان عرضه بندازید . کسی که به 980 نیازی نداشته و 960 براش کافی بوده به این امید 980 گرفته که در آینده راحت باشه اما سال بعدش 1060 معرفی شد که از 980 چیزی کم نداره و ارزونتره !!!

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Game World گفته است :

الان باید چیکار کنیم این سیستم بهتر بشه ؟؟؟؟

کمک کنید

سیستم شما الان خوبه .

زیاد بهش فکر نکنید .

توی آخرین نقل قول گفتم مبارک باشه .

لینک به دیدگاه

سلام

عزیز اگه برنامشون گیم هست و منم یه عمر گیمر مولتی پلیر این سیستم رو بهت پیشنهاد میدم که از همه جهت عالیه..مهم ترین ابزار گیمر توش رعایت شده و همشون مناسب برای گیم حرفه ای..

فقط تو این سیستم هدست نیست چون لیون نداشت..که میتونین از برند RAZER انتخاب کنین یا خیلی حرفه ای دیگه BEYERDYNAMIC.

اینکه چرا نرفتم سراغ 370 یا CPU سری 8 واضح هستش که تو گیم تاثیر نداره و فقط گرونتره..این سیستم به راحتی تا 5 سال آینده با بالاترین کیفیت ساپورتش میکنه..اینم اضافه کنم همیشه برای گیم اینتل بهتر بوده 

در مورد پاور و کیس ترجیح میدادم کولر مستر بود ک سایت نداشت ولی خودتون تو بازار مخصوصا پاور رو 750 وات کولر مستر بردارین من از گرین سوزوندن RAM o MAIN رو تجربه کردم.

شما تو انتخابت مانیتور 4K برداشتین اینو باید بگم که الان بهترین پلیرها با سیستم های خفنشون رو FHD بازی میکنن حتی سمت 2K هم نرفتن..ولی باز اگه دوس دارین 2K خیلی بهتر از 4 هست.

سوالی بود در خدمتم

1.jpg

2.jpg

3.jpg

ویرایش شده توسط dante21
لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، dante21 گفته است :

سلام

عزیز اگه برنامشون گیم هست و منم یه عمر گیمر مولتی پلیر این سیستم رو بهت پیشنهاد میدم که از همه جهت عالیه..مهم ترین ابزار گیمر توش رعایت شده و همشون مناسب برای گیم حرفه ای..

فقط تو این سیستم هدست نیست چون لیون نداشت..که میتونین از برند RAZER انتخاب کنین یا خیلی حرفه ای دیگه BEYERDYNAMIC.

اینکه چرا نرفتم سراغ 370 یا CPU سری 8 واضح هستش که تو گیم تاثیر نداره و فقط گرونتره..این سیستم به راحتی تا 5 سال آینده با بالاترین کیفیت ساپورتش میکنه..

در مورد پاور و کیس ترجیح میدادم کولر مستر بود ک سایت نداشت ولی خودتون تو بازار مخصوصا پاور رو 750 وات کولر مستر بردارین من از گرین سوزوندن RAM o MAIN رو تجربه کردم.

سوالی بود در خدمتم

دوست گرامی شما از گرافیک کم کردید و به CPU اضافه کردید .

این کار اصلا توصیه نمیشه مخصوصا توی رزولیشن 4K .

این تست فارکرای 5 هستش که دقایقی پیش منتشر شد .

بین 1080 و 1080Ti در رزولیشن 4K ده فریم معادل حدودا 20 درصد تفاوت وجود داره . به نظر شما بین 1700 با 7700 در زیر 60 فریم چقدر تفاوت وجود داره ؟؟؟

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

دوست گرامی شما از گرافیک کم کردید و به CPU اضافه کردید .

این کار اصلا توصیه نمیشه مخصوصا توی رزولیشن 4K .

این تست فارکرای 5 هستش که دقایقی پیش منتشر شد .

بین 1080 و 1080Ti در رزولیشن 4K ده فریم معادل حدودا 20 درصد تفاوت وجود داره . به نظر شما بین 1700 با 7700 در زیر 60 فریم چقدر تفاوت وجود داره ؟؟؟

به نظر منی که اهل شوتر و گیم استراتژی هستم اونم مولتی و هارد این سیستم عالیه و هزینه بیشتر هزینه اضافه هست فقط! 

و اینکه گیم 4K معنی نداره بهترین گیم ها FHD و در نهایت 2K  بخوایم دیگه خیلی بهش نگاه کنیم ولی بازم همون FHD بهتره..

4k باید بری فیلم ببینی نه گیم 

به هر جهت اگه طبق همین آمار شما 1080 تو 1440 هشتاد فریم میده کافیه و من فک نمیکنم مانیتور 2 3 تومنیه 4K بتونه خروجی خوبی بده برای این سخت افزار و باید حداقل 5 6 تومن فقط برای مانیتور 4K بزارن کنار!

ویرایش شده توسط dante21
لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، dante21 گفته است :

به نظر منی که اهل شوتر و گیم استراتژی هستم اونم مولتی و هارد این سیستم عالیه و هزینه بیشتر هزینه اضافه هست فقط! 

و اینکه گیم 4K معنی نداره بهترین گیم ها FHD و در نهایت 2K  بخوایم دیگه خیلی بهش نگاه کنیم ولی بازم همون FHD بهتره..

4k باید بری فیلم ببینی نه گیم 

به هر جهت اگه طبق همین آمار شما 1080 تو 1440 هشتاد فریم میده کافیه و من فک نمیکنم مانیتور 2 3 تومنیه 4K بتونه خروجی خوبی بده برای این سخت افزار و باید حداقل 5 6 تومن فقط برای مانیتور 4K بزارن کنار!

وقتی کاربر میخواد 4K بازی کنه من نمی تونم بگم نه برو 2K بازی کن !!!

صحبت کلی من با شما در مورد این بود که تفاوت 7700 با 1700 و 1600 و ... در فریم زیر 60 چیه . همین . حالا میخواد فول اچ دی باشه میخواد 4K .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...