رفتن به مطلب

مشکل کش در ویندوز 10

Gh-Moradi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من چند وقت پیش ویندوز رو از مخزن اصلی مایکروسافت دانلود و نصب و فعالسازی کردم اما مدتیه میبینم کش ویندوز مشکل داره یعنی وقتیکه وارد یک داریو میشم باید چندثانیه صبر کنم تا اطلاعات کش بشن و بعدا اگه بازم وارد همون درایو شدم بازم باید چند ثانیه صبر کنم تا عملیات کش انجام بشه یعنی اصلا کش ویندوز کار نمیکنه اینطوری خیلی آزاردهنده ست و سیستم کند میشه..!!

میخوام ببینم این مشکل چطوری بوجود اومده؟ راه حلش چیه؟ و آیا شما هم این مشکلو دارید؟

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Gh-Moradi گفته است :

سلام من چند وقت پیش ویندوز رو از مخزن اصلی مایکروسافت دانلود و نصب و فعالسازی کردم اما مدتیه میبینم کش ویندوز مشکل داره یعنی وقتیکه وارد یک داریو میشم باید چندثانیه صبر کنم تا اطلاعات کش بشن و بعدا اگه بازم وارد همون درایو شدم بازم باید چند ثانیه صبر کنم تا عملیات کش انجام بشه یعنی اصلا کش ویندوز کار نمیکنه اینطوری خیلی آزاردهنده ست و سیستم کند میشه..!!

میخوام ببینم این مشکل چطوری بوجود اومده؟ راه حلش چیه؟ و آیا شما هم این مشکلو دارید؟

درود بر شما ! منظورتون اینه که دیسک میره رو ی 100% ؟

ویندوز 1709ریختید صد در صد! بسیار کنده هم در بوت و هم در آوردن فایل های داخل پارتیشن ها! مشکل داره .

بعد از اینکه سیستم کامل بوت شد و disk از  صد در صد خودش آمد پایین یه عکس از task manager لطف بکنید! (تا ببینم دیسک روی چند درصده . احتمالا با بستن چند سرویس حل شدنیه!)

درایور ساتا کنترلرتون نصبه!؟

ویرایش شده توسط Amir.s.b
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Amir.s.b گفته است :

درود بر شما ! منظورتون اینه که دیسک میره رو ی 100% ؟

ویندوز 1709ریختید صد در صد! بسیار کنده هم در بوت و هم در آوردن فایل های داخل پارتیشن ها! مشکل داره .

بعد از اینکه سیستم کامل بوت شد و disk از  صد در صد خودش آمد پایین یه عکس از task manager لطف بکنید! (تا ببینم دیسک روی چند درصده . احتمالا با بستن چند سرویس حل شدنیه!)

درایور ساتا کنترلرتون نصبه!؟

درود خد ا برشما. آره 1709 نصب کردم چون آخرین ورژن بود منم دانلود کردم

تمام درایورها نصب هستن از لحاظر سرعت هم مشکلی نیست بعد از بوت دیسک میاد روی صفر

مشکل اینکه خیلی سریع کش خالی میشه و دوباره باید فایلها رو کش کنه

لینک به دیدگاه

والا منم اخرین بیلدو نصب کردم کوچیکترین‌ مشکلی ندیدم البته من نسخه هوم رو نصب کردم.

شما ویندوزو بصورت UEFI نصب کردین؟

اگه نکردین یبار به این صورت نصب کنین ببینین مشکلتون حل میشه یا نه

لینک به دیدگاه

در 52 دقیقه قبل، Gh-Moradi گفته است :

مشکل اینکه خیلی سریع کش خالی میشه و دوباره باید فایلها رو کش کنه

درود ?

وارد Regedit بشید و به این مسیر برید:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\VolumeCaches\Thumbnail Cache

در اونجا یک DWORD وجود داره تحت عنوان Autorun که مقدارش روی 1 هست، همونو به 0 تغییر بدید.

اگر ویندوزتون 64 بیتی هست در این مسیر هم همون کار رو انجام بدید:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\VolumeCaches\Thumbnail Cache

ویندوز رو ری استارت کنید.

موفق باشید ?

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

والا منم اخرین بیلدو نصب کردم کوچیکترین‌ مشکلی ندیدم البته من نسخه هوم رو نصب کردم.

شما ویندوزو بصورت UEFI نصب کردین؟

اگه نکردین یبار به این صورت نصب کنین ببینین مشکلتون حل میشه یا نه

آره ریختم روی فلش نصب کردم البته نسخه هوم رو نصب نکردم نسخه پرو نصب کردم

سخت افزار جدید امشب رسید به دستم فردا اسمبل میکنم و دوباره ویندوز نصب میکنم اما اینبار نسخه هوم نصب میکنم و یه چیز دیگه هم که به ذهنم رسید اینکه فکر میکنم مربوط به نسخه فعال ویندوز ساز باشه چون مال یکسال پیش بود باید جدیدشو دانلود کنم. شما فعالساز چی استفاده میکنی و  از کجا دانلود کردی؟

لینک به دیدگاه

در 50 دقیقه قبل، Trickster گفته است :

درود 1f339.png

وارد Regedit بشید و به این مسیر برید:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\VolumeCaches\Thumbnail Cache

در اونجا یک DWORD وجود داره تحت عنوان Autorun که مقدارش روی 1 هست، همونو به 0 تغییر بدید.

اگر ویندوزتون 64 بیتی هست در این مسیر هم همون کار رو انجام بدید:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\VolumeCaches\Thumbnail Cache

ویندوز رو ری استارت کنید.

موفق باشید

ممنون مهندس انجام دادم نتیجه ش رو اعلام میکنم 1f339.png

ویرایش شده توسط Gh-Moradi
لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، Gh-Moradi گفته است :

آره ریختم روی فلش نصب کردم البته نسخه هوم رو نصب نکردم نسخه پرو نصب کردم

سخت افزار جدید امشب رسید به دستم فردا اسمبل میکنم و دوباره ویندوز نصب میکنم اما اینبار نسخه هوم نصب میکنم و یه چیز دیگه هم که به ذهنم رسید اینکه فکر میکنم مربوط به نسخه فعال ویندوز ساز باشه چون مال یکسال پیش بود باید جدیدشو دانلود کنم. شما فعالساز چی استفاده میکنی و  از کجا دانلود کردی؟

والا من مستقیم از خود مایکروسافت دانلود کردم. خودش یه نرم افزار داره با اون برات دانلود میکنه چه به صورت ایزو چه بصورت نصب با فلش.

من فعالش نکردم 2-3 ماهه همینجوری استفاده میکنم. خود فعالساز باعث ایراد دار شدن ویندوز میشه. ولی نسخه ی هوم ایرادات خیلی کمتری داره نسبت به بقیه بخاطر سبک تر بودن.

حتما فرمت هاردو به gpt تبدیل کنین و به صورت uefi نصب کنین ویندوزو.

ویرایش:

https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10

ازین لینک تولز مخصوصشو دانلود کنین بعد باهاش ویندوزو دانلود میکنه. میتونین انتخاب کنین ایزو دانلود کنه یا بصورت فلش دانلود کنه تا نیازی به نرم افزارهایی مثه rufus نباشه.

نکته ی مهم: اگه بخواین فرمتو از mbr به gpt تبدیل کنین اطلاعاتتون پاک میشه اینو در نظر بگیرین.

البته جسارت نباشه عزیزان همه واردن به این مسایل من فقط قصدم یاداوریه تا خدای ناکرده دچار دردسر نشین. 

موفق باشین

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

والا من مستقیم از خود مایکروسافت دانلود کردم. خودش یه نرم افزار داره با اون برات دانلود میکنه چه به صورت ایزو چه بصورت نصب با فلش.

من فعالش نکردم 2-3 ماهه همینجوری استفاده میکنم. خود فعالساز باعث ایراد دار شدن ویندوز میشه. ولی نسخه ی هوم ایرادات خیلی کمتری داره نسبت به بقیه بخاطر سبک تر بودن.

حتما فرمت هاردو به gpt تبدیل کنین و به صورت uefi نصب کنین ویندوزو.

ویرایش:

https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10

ازین لینک تولز مخصوصشو دانلود کنین بعد باهاش ویندوزو دانلود میکنه. میتونین انتخاب کنین ایزو دانلود کنه یا بصورت فلش دانلود کنه تا نیازی به نرم افزارهایی مثه rufus نباشه.

نکته ی مهم: اگه بخواین فرمتو از mbr به gpt تبدیل کنین اطلاعاتتون پاک میشه اینو در نظر بگیرین.

البته جسارت نباشه عزیزان همه واردن به این مسایل من فقط قصدم یاداوریه تا خدای ناکرده دچار دردسر نشین. 

موفق باشین

الان داری استفاده میکنی یعنی هیچ هشداری نمیده که باید لایسنس تهیه کنی و اینا؟؟؟

این نرم افزار رو قبلا استفاده کردم ولی دانلود نمیکرد و باید شیلترفکن استفاده میکردم که سرعتش خیلی کند میشد اما الان بدون شیلترفکن زدم دیدم دانلود کرد. عجیبه!

الان بسته میگیرم سریع دانلودش میکنم واسه فردا که نصب کنم

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، Gh-Moradi گفته است :

الان داری استفاده میکنی یعنی هیچ هشداری نمیده که باید لایسنس تهیه کنی و اینا؟؟؟

این نرم افزار رو قبلا استفاده کردم ولی دانلود نمیکرد و باید شیلترفکن استفاده میکردم که سرعتش خیلی کند میشد اما الان بدون شیلترفکن زدم دیدم دانلود کرد. عجیبه!

الان بسته میگیرم سریع دانلودش میکنم واسه فردا که نصب کنم

دقیقا سه ماهه بدون هشدار استفاده میکنم 

فقط واسه تنظیمات شخصی سازی اجزه نمیده میگه باید فعال کنی که‌ منم  نیازی ندارم بهش

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...