رفتن به مطلب

مشکل با cpu ryzen کمک کنید لطفا

AliSnow
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان cpu  جدید Ryzen 5 2400 مشکلی که داره با مادربرد های b350 مثل اینکه سازگار نیست و باید bios اپدیت بشه تا سیستم بالا بیاد . 
مشکلی که دارم حتی وارد bios نمیتونم بشم تا اپدیت کنم و سیستم بالا نمیاد اصلا . سوالی که دارم این هست که اگر از کار گرافیک استفاده کنم (در حال حاضر بدون کارت گرافیک سیستم رو ران کردم ) bios بالا میاد یا حتما باید از یه cpu دیپه استفاده کنم که bios فعلی مادربرد ثاپورتش میکنه ؟؟
لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، davil.dante گفته است :
دوستان cpu  جدید Ryzen 5 2400 مشکلی که داره با مادربرد های b350 مثل اینکه سازگار نیست و باید bios اپدیت بشه تا سیستم بالا بیاد . 
مشکلی که دارم حتی وارد bios نمیتونم بشم تا اپدیت کنم و سیستم بالا نمیاد اصلا . سوالی که دارم این هست که اگر از کار گرافیک استفاده کنم (در حال حاضر بدون کارت گرافیک سیستم رو ران کردم ) bios بالا میاد یا حتما باید از یه cpu دیپه استفاده کنم که bios فعلی مادربرد ثاپورتش میکنه ؟؟

باید از سیپیو نسل قبل رایزن و کارت گرافیک جدا برای اپدیت بایوس اقدام کنید:22_stuck_out_tongue_winking_eye:

لینک به دیدگاه

یه CPU دیگه نیاز دارید .

الان شما ارتقاء دادید یا تازه خرید کردید ؟؟؟

لینک به دیدگاه

تازه خریدم سیستم رو

لیون هم که اصلا هیچ اطلاعی نداده بود از این موضوع . در واقع الان هرکی میخره این cpu رو یاید یه cpu دیگه داشته باشه تا بتونه ران کنه سیستم رو . این ryzen اوله کار ببین چه مشکله ضایع و اشغالی داره .. خدا به داد برسه .

ویرایش شده توسط davil.dante
لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

یه CPU دیگه نیاز دارید .

الان شما ارتقاء دادید یا تازه خرید کردید ؟؟؟

یدونه phenom II داره یکی از دوستان کار را نمیندازه AM3 ?

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، davil.dante گفته است :

تازه خریدم سیستم رو

لیون هم که اصلا هیچ اطلاعی نداده بود از این موضوع . در واقع الان هرکی میخره این cpu رو یاید یه cpu دیگه داشته باشه تا بتونه ران کنه سیستم رو . این ryzen اوله کار ببین چه مشکله ضایع و اشغالی داره .. خدا به داد برسه .

مقصر لیونه .

مخصوصا اگر خودشون اسمبل کرده باشن .

این سری رایزن اصلا بد نیستن .

اینجا رو ببین :

با همین CPU شما فارکرای 5 رو اجرا می کنه .

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، davil.dante گفته است :

یدونه phenom II داره یکی از دوستان کار را نمیندازه AM3 ?

نه

از نظر ابعاد سوکت AM4 از AM3 و AM3+ بزرگتره .

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

مقصر لیونه .

مخصوصا اگر خودشون اسمبل کرده باشن .

این سری رایزن اصلا بد نیستن .

اینجا رو ببین :

با همین CPU شما فارکرای 5 رو اجرا می کنه .

والا AMD بخاطر این مشکل برای مشتری هاش یدونه root kit میفرسته ولی بخاطر کشور عزیزمون ایران شامل حال ما نمیشه و من مشتری AMD محسوب نمیشم . 
فردا زنگ میزنم لیون تقصیر اوناست باید ذکر میکردن و این سری مادربرد ها رو اول اپدیت کنند بعدا ارسال چون واقعا هیچ راهی نیست جز اینکه مشتری cpu جدا داشته باشه . من شخصا فکر میکردم وارد محیط bios میتونم بشم و اپدیت کنم ولی مشکل این هست که اصلا وارد bios نمیشه 

لینک به دیدگاه

در 36 دقیقه قبل، davil.dante گفته است :

والا AMD بخاطر این مشکل برای مشتری هاش یدونه root kit میفرسته ولی بخاطر کشور عزیزمون ایران شامل حال ما نمیشه و من مشتری AMD محسوب نمیشم . 
فردا زنگ میزنم لیون تقصیر اوناست باید ذکر میکردن و این سری مادربرد ها رو اول اپدیت کنند بعدا ارسال چون واقعا هیچ راهی نیست جز اینکه مشتری cpu جدا داشته باشه . من شخصا فکر میکردم وارد محیط bios میتونم بشم و اپدیت کنم ولی مشکل این هست که اصلا وارد bios نمیشه 

بهترین کار اینه که بدین نمایندگی اپدیت کنه .

اگه دوستی یا اشنایی هم که رایزن سری 1000 داشته باشه میتونید قرض بگیرید و مادربردتون را اپدیت کنید.

لینک به دیدگاه

در 36 دقیقه قبل، mrp7 گفته است :

بهترین کار اینه که بدین نمایندگی اپدیت کنه .

اگه دوستی یا اشنایی هم که رایزن سری 1000 داشته باشه میتونید قرض بگیرید و مادربردتون را اپدیت کنید.

والا نمایندگی ها دنگو فنگ دارن یکم . این کار کلا شاید 10 دقیقه طول بکشه ولی میگن برو 15 فروردین بیا تحویل بگیر . در کل فردا یا میبرم نمایندگی یا lion 
از دوستان هم کسی نبود داشته باشه cpu سری 1000

لینک به دیدگاه

از دست لیون کامپیوتر?

باید خودش آپدیت میکرد.

این بنده خدا رایزن سری 1000 از کجا بیاره?

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...