رفتن به مطلب

فروش 3 گرافیک Asus GTX 1070 Founders Edition 8GB و Asus GTX 1070 Turbo 8GB و MSI GTX 1080Ti Aero 11GB

اشتراک گذاری

Recommended Posts

یک عدد گرافیک 1080ti و یک عدد 1070 توربوی دیگه هم موجود شد.

لینک به دیدگاه

در در 1397/01/26, 23:35:24، HDBOSS گفته است :

قیمت 1070 بفرمایید

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، OmidArash گفته است :

قیمت 1070 بفرمایید

پست اول (صفحه قبل) قیمتها مشخصه

لینک به دیدگاه

در در 1397/01/26, 23:35:24، HDBOSS گفته است :

دوست عزیز 1070 جدید ی که اوردین باز برا ماین استفاده شده یانه 

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است :

دوست عزیز 1070 جدید ی که اوردین باز برا ماین استفاده شده یانه 

بله. فرق آنچنانی با غیر ماین ندارن کارتای انویدیا. چون برخلاف amd بایوس انویدیا رو نمیشه دستکاری کرد

دمای کارکردشون هم پایین بوده. گارانتی هم بیشتر از 24 ماه دارن

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، HDBOSS گفته است :

بله. فرق آنچنانی با غیر ماین ندارن کارتای انویدیا. چون برخلاف amd بایوس انویدیا رو نمیشه دستکاری کرد

دمای کارکردشون هم پایین بوده. گارانتی هم بیشتر از 24 ماه دارن

دوست عزیز من میخوام بدونم چند ماه کار کردن درضمن اینطور که پرسیدم اینتور که گفتن اصلا ربطی نداره دما کارت چقدر بوده چون میگن درکل فشار زیادی رو قطعات بوده عمر کارت رو میاره پایین درضمن من خودم معتقدم الانamdحرف اول رو در ماین میزنه انویدیا بد نیست ولی بیشتر بدرد گیم میخوره تا این کارا ولی خب بماند کار این مساعل ندارم فقط کار کرد برام همه

چند ماه کار کرده؟ 

ویرایش شده توسط yasin1380
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، yasin1380 گفته است :

دوست عزیز من میخوام بدونم چند ماه کار کردن درضمن اینطور که پرسیدم اینتور که گفتن اصلا ربطی نداره دما کارت چقدر بوده چون میگن درکل فشار زیادی رو قطعات بوده عمر کارت رو میاره پایین درضمن من خودم معتقدم الانamdحرف اول رو در ماین میزنه انویدیا بد نیست ولی بیشتر بدرد گیم میخوره تا این کارا ولی خب بماند کار این مساعل ندارم فقط کار کرد برام همه

چند ماه کار کرده؟ 

توی پست اول مدت کارکرد هم نوشتم. 5 ماه تقریباً

اتفاقاً خیلی ربط داره دما چقدر بوده باشه. دمای بالاست که چیپو خراب میکنه

من که چیزی درباره ی اینکه کدوم توی ماین بهتره نگفتم. هر کدوم رو اگر ماینر حرفه ای باشه میتونه خوب ازش در بیاره.   از نظر ماینرای ایرانی، ماینینگ فقط توی اتریوم خلاصه میشه. در صورتی که من با کارتای دیگه چیزای دیگه ماین میکنم دو برابر بهتر در میاد

این کارتارو هم به خاطر فشار بیش از حد روی سیم های برق ساختمون دارم میفروشم تا یه مقدار دمای سیم ها بیاد پایین !

ویرایش شده توسط HDBOSS
لینک به دیدگاه

شما که گفتید یه 1070 دیگه دارم میفروشم یعنی هردو مدت زمان کارشون درماین یکی هست؟ هردو 1070یه مدل هستن؟

دوست عزیز من این حرفو نمیزنم ایمان گفته میشناسید؟(دوست عزیزمون که لایو اجرا میکنه)ایشون ماشا الله یه سرو گردن ازمن وشما در این مساعل بالا تر هستن  هه ولی خب کارت گرافیک دارین 1070 باشه و زیر 3ماه کار کرده باشه اگه دارین باهمین قیمت کعاوضه با ASUS RX480-8GB-GAMINGمیکنید فقط مبلغ سر روبه فرمایید فقط اگه معاوضه درصورت زیر سه ماه کار کردن دارین من هستم وفقط مبلغ فضایی نده ممنون

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، yasin1380 گفته است :

شما که گفتید یه 1070 دیگه دارم میفروشم یعنی هردو مدت زمان کارشون درماین یکی هست؟ هردو 1070یه مدل هستن؟

دوست عزیز من این حرفو نمیزنم ایمان گفته میشناسید؟(دوست عزیزمون که لایو اجرا میکنه)ایشون ماشا الله یه سرو گردن ازمن وشما در این مساعل بالا تر هستن  هه ولی خب کارت گرافیک دارین 1070 باشه و زیر 3ماه کار کرده باشه اگه دارین باهمین قیمت کعاوضه با ASUS RX480-8GB-GAMINGمیکنید فقط مبلغ سر روبه فرمایید فقط اگه معاوضه درصورت زیر سه ماه کار کردن دارین من هستم وفقط مبلغ فضایی نده ممنون

دوست عزیز اول اینکه ملتو با هم جمع نبند. بدون تحقیق هم چیزی نگو

2 تا 1070 توربو دارم 

یدونه 1070 فاندرز

هر سه تا یه زمان خریداری شده بوده و کارکردشون در حد چند روز با هم فرق داره. همون مقداری کار کرده که تو پست اول نوشتم

تعویض ندارم. فقط فروش

لینک به دیدگاه

سلام کارت 1070 رو با p106 تعویض میکنید؟

ویرایش شده توسط #mobin#
لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، #mobin# گفته است :

سلام کارت 1070 رو با p106 تعویض میکنید؟

سلام. نه شرمنده

کل ظرفیت برق خونه اشغاله. قصدم فقط فروش هست

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...