رفتن به مطلب

راهنمایی برای مود بایوس Strix Radeon RX 470

Recommended Posts

سلام   بر  دوستان گل لیونی

راهنمایی برای مود بایوس Strix Radeon RX 470

با مد بایوس هش ریت چقدر اضافه میشه؟

لینک به دیدگاه

کارت های سری ۴۰۰ اگر مموری مایکرون نباشند تا ۲۹-۳۱ میلیون هش برای کارت های ۴ گیگ و تا ۲۸-۳۰ میلیون هش برای کارت های ۸ گیگ میدهند 

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، danyalbmw گفته است :

کارت های سری ۴۰۰ اگر مموری مایکرون نباشند تا ۲۹-۳۱ میلیون هش برای کارت های ۴ گیگ و تا ۲۸-۳۰ میلیون هش برای کارت های ۸ گیگ میدهند 

ممنون برادر ،  مموری  ام هاینکسه

فقط چه جوری بایوس را  مد کنم  ، آیا بایوس را باید ابتدا  باید آپدیت کنم ؟ اگه جواب مثبته  با چه نرم افزاری ؟

ویرایش شده توسط farhadii
لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، farhadii گفته است :

ممنون برادر ،  مموری  ام هاینکسه

فقط چه جوری بایوس را  مد کنم  ، آیا بایوس را باید ابتدا  باید آپدیت کنم ؟ اگه جواب مثبته  با چه نرم افزاری ؟

ابتدا بایوس روی کارت رو با atiflash یا gpuz از روی کارت استخراج کنید و با نرم افزار Polaris bios editor اقدام به مود کنید

لینک به دیدگاه

یه سری به کانال techbamohsen بزنید آقای فرهادی. یا توی آپارات ایشونو سرچ کنید با همون نام. به صورت ویدیویی آموزش کانل قرار داده شده. فقط حتما از بایوس اصلیتون بکاپ داشته باشید. 

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، danyalbmw گفته است :

ابتدا بایوس روی کارت رو با atiflash یا gpuz از روی کارت استخراج کنید و با نرم افزار Polaris bios editor اقدام به مود کنید

سپاسگزارم

برادر گل  یه سوالم اینه  : قبلش هیچ آپدیتی آیا نیاز نیست ؟ ، مثل آپدیت برای بایوس مادر برد ؟

ویرایش شده توسط farhadii
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...