رفتن به مطلب

حک جیمیل

yasin1380
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من جیمیلم حک شده میخوام پس بگیرمش کسی پیشنهادی در باره این موضوع نداره یا کسی حکر جیمیل هست به من کمک کنه (هرکی کنه کار خیرم کرده ممنونشم میشم)اسم جیمیل:yasinmoosavi348@gmail.com

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز:

سال نو خوبی داشته باشید!

چطور هک شده؟؟؟ مگه step two verification رو فعال نکرده بودید!!!!!

با وجود اون کدی که به شماره همراه شما اس میشه خیلی سخته هک شدن ایمیل

مطمئنن هر کی هک کرده از نزدیک خودتونه !!! یا اینکه جنابعالی میخوای این ایمیل رو بهکی و از دوستان کمک میخوای براش ?

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، tsd137 گفته است :

سلام دوست عزیز:

سال نو خوبی داشته باشید!

چطور هک شده؟؟؟ مگه step two verification رو فعال نکرده بودید!!!!!

با وجود اون کدی که به شماره همراه شما اس میشه خیلی سخته هک شدن ایمیل

مطمئنن هر کی هک کرده از نزدیک خودتونه !!! یا اینکه جنابعالی میخوای این ایمیل رو بهکی و از دوستان کمک میخوای براش 1f601.png

بله متسافانه درست میگید قسط فروش چیزیو داشتم که فروخته شد ولی پولی بهم داده نشد واحالا تو این مشکل گیر کردم اگه شما میتونید کمک کنید ممنون میشم

لینک به دیدگاه

درود

به ایمیل پشتیبانتون یه ایمیل در مورد عوض شدن پسورد میره و میتونید با اون برگردونید! یا اینکه همون پسورد قبلی رو بزنید یه سری گزینه ها براتون میاد! اگه شماره تلفن یا ایمیل پشتیبان داده باشید به راحتی میتونید پس بگیرید ...

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است :

قسط فروش چیزیو داشتم که فروخته شد ولی پولی بهم داده نشد واحالا تو این مشکل گیر کردم 

این جمله که مفهوم نیست. بگذریم 

گوشی‌ی که با این شناسه‌ی جیمیل وصل بوده را هنوز داری؟ مدلش چیست؟ کی دسترسیت به جیمیلت را از دست داده‌ای؟ از آن زمان تاکنون آیا تلاشی برای بازیابی دسترسی کرده‌ای؟

لینک به دیدگاه

متاسفانه ایمیل پشتیبان رو یادم رفته هیچ دست رسی ندارم  مشتری کلاشماره گوشیو برداشته  فقط رو گوشیم هستش که دست رسی به خود  جیمیل ندارم اما تو یکی از بخش هاش به من یه رمز میده که میگه در بخش  کجای حساب ورودی جیمل وارد کن  تا وارد شی که خودمم سر در نمیارم درکل بگم  به هیچ چیزی از جیمیلم دست رسی ندارم کلا همه چیزش عوض شده غیر از اسمش??فقط باید بنظرم حکشه اگه کسی برنامه حک جیمیل داره برام میتونه حکش کنه ممنون میشم  چیزی هم خواست به حسابش میریزم

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

این جمله که مفهوم نیست. بگذریم 

گوشی‌ی که با این شناسه‌ی جیمیل وصل بوده را هنوز داری؟ مدلش چیست؟ کی دسترسیت به جیمیلت را از دست داده‌ای؟ از آن زمان تاکنون آیا تلاشی برای بازیابی دسترسی کرده‌ای؟

بله..هواوی هست گوشی  ... بله تلاش کردم ولی فایده نداشته... یه هفته

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است :

مشتری کلاشماره گوشیو برداشته  فقط رو گوشیم هستش که دست رسی به خود  جیمیل ندارم

باز هم این جمله مفهوم نیست.

اما تو یکی از بخش هاش به من یه رمز میده که میگه در بخش  کجای حساب ورودی جیمل وارد کن  تا وارد شی که خودمم سر در نمیارم

از این بخش که یک رمز می دهد و روشش را می‌گوید عکس بگذار.

درکل بگم  به هیچ چیزی از جیمیلم دست رسی ندارم کلا همه چیزش عوض شده غیر از اسمش

وقتی رمز را نداشته باشی به هیچ چیز دسترسی نخواهی داشت و قاعدتا باید همینطور باشد.

1f605.png1f605.pngفقط باید بنظرم حکشه اگه کسی برنامه حک جیمیل داره برام میتونه حکش کنه ممنون میشم  چیزی هم خواست به حسابش میریزم

برنامه ای برای هک و نفوذ که سر اعظم داشته باشد نداریم، مساله این است که این شناسه‌ی جیمیل با یک گوشی سامسونگ ثبت شده و به نظر می‌رسد اطلاعاتت از این شناسه دقیق نیست.

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

این ازین بخش که توگوشیم هست ولی نمیدونم با این کد چیکار کنم فقط به این بخش دسترسی دارم

photo_2018-04-03_12-43-52.jpg

ویرایش شده توسط yasin1380
لینک به دیدگاه

من تا حدودی با این چیزا اشنایی دارم.بیا تو تلگرام شاید بتونم کمکت کنم.یه بار یه قضیه همینطوری برای یکی از دوستانم افتاد که اکانت کلش اف کلنزشو به یکی داد و ...

ایدیم:https://t.me/yasinsayadinik

شماره تلفن:09172343757

لینک به دیدگاه

برای بازیابی رمز اگر اطلاعاتی از شناسه از جمله تاریخ ساختنش، رمزهایی که قبلا برایش استفاده شده، یا گوشیی که باهاش ثبت شده یا چند نفر از کسانی که باهاشان نامه‌نگاری کرده‌ای یا هر اطلاعاتی ازآن شناسه داشته باشی سودمند است. 

زمانی که در صفحه‌ی وب بخواهی لاگین کنی بخشی به نام forgot password دارد که گزینه‌های زیادی برای بازیابی پیشنهاد می‌دهد و از هر کدام که مناسب یا ممکن نباشد می‌توانی صرفنظر کنی و به گزینه‌ی بعد بروی، تا زمانی که گزینه‌ای قابل استفاده بیابی.

لینک به دیدگاه

برای بازیابی رمز اگر اطلاعاتی از شناسه از جمله تاریخ ساختنش، رمزهایی که قبلا برایش استفاده شده، یا گوشیی که باهاش ثبت شده یا چند نفر از کسانی که باهاشان نامه‌نگاری کرده‌ای یا هر اطلاعاتی ازآن شناسه داشته باشی سودمند است. 

زمانی که در صفحه‌ی وب بخواهی لاگین کنی بخشی به نام forgot password دارد که گزینه‌های زیادی برای بازیابی پیشنهاد می‌دهد و از هر کدام که مناسب یا ممکن نباشد می‌توانی صرفنظر کنی و به گزینه‌ی بعد بروی، تا زمانی که گزینه‌ای قابل استفاده بیابی.

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است :

کسی جیمیل حک نداره مارو هم راحت کنه

داشه من جیمیل رو نمیشه حعک کرد فقط میشه کرک کرد یا با مهندسی اجتماعی طرف رو خر کرد!

شما برو g.co/recover چن تا سوال ازت میپرسه بر میگردونه اکانتت رو

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، Noruzi گفته است :

داشه من جیمیل رو نمیشه حعک کرد فقط میشه کرک کرد یا با مهندسی اجتماعی طرف رو خر کرد!

سخت نگیر داداش.

اریک ریموند هم نتوانست تفاوت هک و کرک را به مردم شیرفهم کند. 

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

سخت نگیر داداش.

اریک ریموند هم نتوانست تفاوت هک و کرک را به مردم شیرفهم کند. 

??

لینک به دیدگاه

در 41 دقیقه قبل، Noruzi گفته است :

پس قضیه این برنامه چیه لطف میکنی توضیح درموردش بدی...... حالا به قول شما کرک من فقط میخوام برگرده همین خب شما روشی میشناسی؟

Screenshot (69).png

ویرایش شده توسط yasin1380
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است :

پس قضیه این برنامه چیه لطف میکنی توضیح درموردش بدی

Screenshot (69).png

ایشون جیمیل حعکره به هیشکی رحم نمیکنه راه بره همه رو حعک میکنه مثل علی حعکر

??

ویرایش شده توسط Noruzi
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Noruzi گفته است :

ایشون جیمیل حعکره به هیشکی رحم نمیکنه راه بره همه رو حعک میکنه مثل علی حعکر

1f602.png1f603.png

خب برام این موضوع فرق نمیکنه فقط حک کنه کسی نسخه کاملشو داره این کارو برام کنه

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است :

خب برام این موضوع فرق نمیکنه فقط حک کنه کسی نسخه کاملشو داره این کارو برام کنه

موضوع راه رفتن؟

لینک به دیدگاه

اولا حک نه. هک! دوما کسی نمیتونه بهت کمک کنه. اگر ایمیل و شماره تلفن عوض شده دیگه کاری نمیشه کرد.

اکانتت رو از دست دادی باهاش خداحافظی کن

اون برنامه های هک هم همش تقلبیه.  اگر نصبشون کنی ممکنه کامپیوترت هم هک بشه

ویرایش شده توسط shocker78
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...