رفتن به مطلب

اسمبل مشکل رم ولتاژ رم باس رم

eslamynh
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام . من یه مشکلی دارم .

یه سیستم جمع کردم که همه چیزش اکی یه . اما با رم مشکل دارم . رمی که انتخاب کردم تو لیست رم های مورد پشتیبانی مادربوردم هست اما وقتی رم رو می اندازم تو مین سیستم بالا نمی آد . 

سیستم با رم دیگه کاملا جواب داده . حالا چند تا نکته هست . اینکه مین بورد تا باس 2666 رو پشتیبانی می کنه و بیتشتر از اون رو زده با اورکلاک . رم من 3000 هستش . ولتاژ دیفالت برای 2666 و کمتر رو 1.2 ولت زده اما برای 3000 زده 1.35 ولت .

حالا اصلا سیستم بالا نمی آد که من بخوام برم تنظیماتش رو عوض کنم .

به نظرتون چی کار کنم ؟

رم : HX430C15PB3K2/16
مین : Asus Z370P
 سی پی یو : I7 8700

لینک به دیدگاه

فکر کنم بیشتر مشکل شما با پردازنده هست اگر سری K نیست چون معمولا سری K قابلیت پشتیبانل از این مدل رمها را داره

لینک به دیدگاه

بایوس رو به آخرین ورژن آپدیت کردم . اما باز هم با اون رم 3000 ها کار نمی کنه دو تا ماژول هم هست نه تکی کار می کنه نه جفت . حتی وقتی رم 2400 رو تکی می اندازم اکی هست ولی وقتی 2400 رو با یکی از این ماژول ها می اندازم بازم کار نمی کنه .

تازه گزینه XMP فعال شدنی نیست . فرکانس رو هم دستی گذاشتم رو 3000 ولی باز هم نیومد . دیگه واقعا مغزم کار نمی کنه .

لینک به دیدگاه

آخه تو سایت اینتل رفتم تفاوتی بیین این دو نوع پردازنده تو حالتی که اورکلاک نمی شن نیست . 

منطقی اینه که رم 3000 رو بخونه و چون سی پی یو تا 2666 بیشتر ساپورت نمی کنه رو هم بمونه . اما اصلا نمی خونه .

لینک به دیدگاه

نه آخه این نوع مادربورد دم دستم نیست جدیده کسی نداره . 

اصلا فردا رم رو می برم گارانتی ببینم چی میشه . شاید اصلا رم خراب باشه . فقط اینکه دو تا ماژول رم همزمان خراب باشن هم از نظرم غیر منطقیه .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...