رفتن به مطلب

آرتروز گردن بیماری شایع کاربران دائمی کامپیوتر است


Hamed
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

یک فیزیوتراپ گفت: کمردرد، گردن درد، پشت درد، کوفتگی اعضای بدن و سر درد زنگ خطری است تا به شما بفهماند آرتروز آماده حمله به شماست.

به گزارش خبرگزاری مهر، ذبیح اله برجسته اظهار کرد: در آرتروز گردن، انتشار درد تا قسمتهای بالای شانه، وسط پشت بدن، کمر، بالای کمر و قسمت پس سری کشیده می شود ولی اگر آرتروز باعث فشار روی ریشه های عصبی شود، می تواند دردهای انتشاری در مسیر عصب حتی تا نوک انگشتان را ایجاد کند و در صورت فشار به نخاع می تواند علائم دیگری همچون ضعف عضلات و عدم توانایی در حرکت ظریف انگشتان را به وجود آورد.

وی افزود: ضربه ها (شکستگیها) ، بیماریهای التهابی مفاصل و عفونتهای مفصلی از عوامل زمینه ای آرتروز هستند و اگر شخص دچار عوامل زمینه ای آرتروز نشود در سنین کم انتظار بروز آرتروز نمی رود بلکه با افزایش سن احتمال ابتلا به این بیماری بالا می رود.

برجسته خاطرنشان ساخت: آرتروز عارضه ای با روند طبیعی است و درمان آن نیز باید به صورت فیزیولوژیک (طبیعی) باشد و با تقویت عضلات اطراف ستون گردنی، می توان از این عارضه جلوگیری کرد.

این فیزیوتراپیست تصریح کرد: با ورزش و تقویت عضلات اطراف ستون فقرات می توان جلوی حرکات نا به جای ستون مفصلی را گرفت و تا حدی مانع از درد شد.

وی ضمن بیان این مطلب که اگر فشار روی نخاع صورت گیرد و شخص دیر به پزشک مراجعه کند، عواقب غیر قابل برگشتی همچون فلج اندام تحتانی، فلج مثانه و عدم توانایی در دفع ادرار و دستگاه گوارش رخ می دهد، گفت: همیشه دردهای پس سری ناشی از آرتروز نیست و گاهی ناشی از اسپاسم است که حتی در سنین پایین نیز دیده می شود.

برجسته توصیه کرد: ورزش، فیزیوتراپی و استفاده از گردنبند طبی از مراحل درمان این بیماری است و اگر بیماری با این روش ها کنترل نشد، در مراحل پیشرفته احتیاج به عمل جراحی است و پزشک متخصص با خشک کردن مفاصل، دردی را که از حرکت 2 سطح ناهموار آرتروز به وجود می آید متوقف می کند.

این فیزیوتراپیست به کارمندانی که به طور مداوم از کامپیوتر استفاده می کنند، توصیه کرد: برای جلوگیری از بروز بیماری، گه گاه نسبت به تغییر جهت دادن محل صفحه کلید، مانیتور و تغییر سطح صندلی خود اقدام کنند و هنگام استراحت خود، از بالش هایی استفاده کنند که روی آن راحت هستند. چرا که قانون خاصی در خصوص بالش زیر سر به هنگام خواب وجود ندارد و تجربه می تواند در این خصوص به افراد کمک کند.

منبع : خبرگزاري مهر

لینک به دیدگاه
Share on other sites

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
  • اضافه کردن...