رفتن به مطلب

Intel یا AMD Ryzen ?

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و عرض خسته نباشید . بنده قرار هست طی 3 ماه آینده یک سیستم قوی (طراحی و فتوشاپ , گیم هم میخوام ولی نه خیلی حرفه ای در حد پابجی , برنامه نویسی) میخواستم بخرم تا سقف 6 میلیون که قراره 2 میلیون برای قطعات جزئی مثل رم و کیس و ... قرار بدم وکلا  4 میلیون برای CPU و کارت گرافیک (برای جفتشون) . حالا به نظرتون چیکار کنم ؟ من خودم تو لیون کامپیوتر گشتم همچین پردازنده هایی تو فکرمه (زیر 2 میلیون) :

1- Intel Core i7-8700K Coffee Lake 8th Gen Processer

2- Intel Core i7-7700K Kaby Lake Processor

3- Intel® Core™ i7-7800X Skylake-X Processor LGA2066

4-Intel Core i5-8600K Coffee Lake 8th Gen Processor

5- AMD Ryzen 7 1700X AM4 Processor

حالا به نظرتون سمت کدوم یکی برم در ضمن بگم من کارم خیلی حرفه ای نیست یعنی نمیخوام خفن ترین باشم فقط میخوام کارم رو راه بندازه تا 2 سال . فقط به نظرتون رو کدوم یکی سرمایه گزاری کنم کارت گرافیک یا پردازنده ؟

چند تا سوال هم داشتم :

1. ممنون میشم CPU و کارت گرافیک پیشنهاد بدین که کلا جمع قیمت جفتشون بشه 4 میلیون .

2. به نظرتون در آینده قیمت ها بهتر میشه یا بدتر ؟

3. به نظرتون کارت گرافیک های AMD بهتر از انویدیا هستند نسبت به قدرت و قیمت ؟

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Sadegh-Rjc گفته است :

سلام و عرض خسته نباشید . بنده قرار هست طی 3 ماه آینده یک سیستم قوی (طراحی و فتوشاپ , گیم هم میخوام ولی نه خیلی حرفه ای در حد پابجی , برنامه نویسی) میخواستم بخرم تا سقف 6 میلیون که قراره 2 میلیون برای قطعات جزئی مثل رم و کیس و ... قرار بدم وکلا  4 میلیون برای CPU و کارت گرافیک (برای جفتشون) . حالا به نظرتون چیکار کنم ؟ من خودم تو لیون کامپیوتر گشتم همچین پردازنده هایی تو فکرمه (زیر 2 میلیون) :

1- Intel Core i7-8700K Coffee Lake 8th Gen Processer

2- Intel Core i7-7700K Kaby Lake Processor

3- Intel00ae.png Core2122.png i7-7800X Skylake-X Processor LGA2066

4-Intel Core i5-8600K Coffee Lake 8th Gen Processor

5- AMD Ryzen 7 1700X AM4 Processor

حالا به نظرتون سمت کدوم یکی برم در ضمن بگم من کارم خیلی حرفه ای نیست یعنی نمیخوام خفن ترین باشم فقط میخوام کارم رو راه بندازه تا 2 سال . فقط به نظرتون رو کدوم یکی سرمایه گزاری کنم کارت گرافیک یا پردازنده ؟

چند تا سوال هم داشتم :

1. ممنون میشم CPU و کارت گرافیک پیشنهاد بدین که کلا جمع قیمت جفتشون بشه 4 میلیون .

2. به نظرتون در آینده قیمت ها بهتر میشه یا بدتر ؟

3. به نظرتون کارت گرافیک های AMD بهتر از انویدیا هستند نسبت به قدرت و قیمت ؟

برادر صادقانه بگم، حتی برای یک هفته ی آینده هم نمیشه سیستم پیشنهاد داد، چه برسه به سه ماه آینده که نه قیمت ارز مشخصه و نه موجودی بازار معلومه.

در نتیجه جواب سوال های شما فقط برای همین الان معتبره، برای سه ماه آینده، یکی دو شب قبل از خرید سوالها رو بپرسید - قطعا - پاسخ ها متفاوت از الان خواهد بود.

برای الان:

این سی پی یو اینتل i7-8700K Coffee Lake  رو بهتره با  کارت گرافیک زوتاک GTX 1060 AMP! Edition 6GB   برداری.

این حالت هم برای گیم عالیه و هم برای طراحی. فقط ممکنه مادربرد Z370 براتون گرون باشه. این حالت Optimal پرفورمنس به قیمت هست.

سی پی یو اینتل Core i5-8600K Coffee با کارت گرافیک ام اس آی GTX 1060 GAMING X 6GB

این حالت هم برای گیم خوبه و هم برای عملیات های طراحی و فتوشاپ. گرافیکش از نظر کولینگ بهتر از زوتاکه.

و اینکه ممکنه مادربرد Z370 براتون گرون باشه.

یه حالت هم سی پی یو ای ام دی Ryzen 7 1700X و کارت گرافیک ام اس آی GTX 1060 GAMING X 6GB

اینم هم برای گیم خوبه و هم برای عملیات های رندر و طراحی حرفه ای کاملا مناسبه. فقط چون Ryzen 1700X نسل اول هست و سری 2700 توی راهه، ممکنه Ryzen 1700X ظرف ماه های آینده خیلی تو سر قیمتش بخوره و یا کمتر بشه قیمتش یا کلا موجود نباشه.

خوبی این باندل اینه مادربرد های رایزن گرون قیمت نیستند.

سوال 2) در آینده قیمت ها بدتر میشه.

سوال 3) نسبت به قدرت و کیفیت انویدیا  بهتره.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...