رفتن به مطلب

تفاوت asus vg245H با asus vg245Q

اشتراک گذاری

Recommended Posts

کسی از دوستان میدونه تفاوت این دو در چیه؟

یکیش اینه که مدلQ پورت display  داره 

اما چرا تو امازون اینقد مدل H فروشش خوبه اما مدل Q امتیازش پایین و کم فروش؟؟؟

لینک به دیدگاه

من چند روز پیش یه مانیتور VG245Qاز لیون سفارش دادم کاری به تفاوت اون دو ندارم ولی هنوز که کف مانیتورم هستم D:

ویرایش شده توسط Coffee Addicted
لینک به دیدگاه

اگه اشتباه نکنم مدل H رفرش ریت 75 هرتزی داره و مدل Q هم 60 هرتز.

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Amin_CA گفته است :

تو امازون و سایت ایسوس نوشته هردوش 75

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Coffee Addicted گفته است :

من چند روز پیش یه مانیتور VG245Qاز لیون سفارش دادم کاری به تفاوت اون دو ندارم ولی هنوز که کف مانیتورم هستم D:

داداش رنگاش چطوره؟؟؟ 75 فریم رو گرفتی تو بازیا؟؟؟ اسپیکراش به قدری برا گیم خوب هست که دیگه اسپیکر جدا لازم نباشه؟؟؟

ویرایش شده توسط Miad007
لینک به دیدگاه

در 50 دقیقه قبل، Miad007 گفته است :

داداش رنگاش چطوره؟؟؟ 75 فریم رو گرفتی تو بازیا؟؟؟ اسپیکراش به قدری برا گیم خوب هست که دیگه اسپیکر جدا لازم نباشه؟؟؟

بله وقتی V-Sync رو روشن کنی روی 75 قفل میشه اما ابتدا باید 75 هرتز رو از بخش display settings فعالش کنید گزینش اونجا موجوده و بعد تو اطلاعاتی که خود مانیتور (information)بهت نشون میده زده75 هرتز

در مورد رنگ پنلش TN هست و وضعیتش مشخصه من همون زمانی هم که مانیتورم IPSبود تنظیمات رنگ رو از پنل انویدیا بیشتر میکردم چون زیباتر به نظر میرسه ،با این حالت تنظیمات رنگ مخصوص با سبک بازی مثل racingیا fps و غیره رو داره که مثلا توی fps باعث میشه محیط های داخلی تاریک نباشن و روشنتر هستن و طرف رو به راحتی میتونی ببینی که تو بازی های آنلاین خیلی تاثیر گذاره

اسپیکراش پشت مانیتور هست و صدا حالت دالبی ساراند داره D: که شاید خوشت نیاد ولی من باهاش مشکلی ندارم و خوبه

مانیتور یه پاییه داره که پشت رو میتونی باز کنی تا کابل برق و HDMIرو از اونجا بکشی بالا اینطوری دیگه کابل ها تو دید نیستن این قسمت برای همین کابل ها طراحی شده

حالت عمودی هم داره و به هر طرف که دوست داشته باشیش میتونی راحت بچرخونیش یا صفحه نمایش رو ببری بالا یا تا حد زبادی بکشیش پایین

زمان پاسخگوییش هم که یک میلی ثانیه است

یه سری چیزایی دیگه مثل  cross-hair و fps Counter هم داره

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Amin_CA گفته است :

مدل Q هم 75هرتز هست + اینکه یه Display portاضافی هم داره

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Coffee Addicted گفته است :

مدل Q هم 75هرتز هست + اینکه یه Display portاضافی هم داره

تو سایت امازون هم پرسیدم یکی گفت مدل H برخی ویژگی های ویدویی هم داره که مدل Q نداره 

حالا نمیدونم H رو بخرم یا Q

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...