رفتن به مطلب

مشکل با بایوس مادربرد گیگابایت

Amin_CA
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.

من برد گیگا x370 gaming 5 دارم به همراه سی‌پی‌يو رایزن 1700

امروز که سیستم رو روشن کردم دیدم بوت نمیشه و حتی وارد بایوس هم نمیشه. led دیباگینگ رو چک کردم ارور 15 میداد که توی دفترچه راهنما نوشته pre memory north bridge initialization

چند ثانیه یک بار به کد 14 تبدیل میشه (reserved) بعدش 90 (تلاش برای بوت) ولی موفق نمیشه و این چرخه ادامه داره.

کلیر سی‌ماس کردم باتری مادربرد رو دراوردم و دوباره گذاشتم، هردو ماژول رم (کروشال 16 2*8 فرکانس 3000 که کاملا پایدار بودن در این هفت هشت ماه گذشته) رو دونه دونه تو هرچهار اسلات تست کردم باز هم همین ارور رو میده. از درماندگی هم سی‌پی‌یو رو چک کردم برای پین آسیب دیده که کاملا سالم بود.

این برد مثل بقیه بردهای گیگا، دوتا بایوس داره. منم به بایوس دوم سوییچ کردم و بدون هیچ مشکلی بوت شد. و هردو ماژول رم هم بدون مشکل کار میکنن. نسخه های قبلی بایوس رو فلش زدم باز هم بایوس اول غیرقابل استفاده ست.

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

لینک به دیدگاه

خب دوستان مشکل حل شد.

تو بایوس دوم از بخش فلش کردن بایوس، نسخه قبلی رو انتخاب کردم اما قبل از استارت، بایوس رو سوییچ کردم روی بایوس اصلی.

و اینجوری بایوس اصلی فلش شد و الان سالمه.

ظاهرا این مشکل برای برد های سری z اینتل مثل z87x و z77x و همچنین z170 ud3 و حتی x370 gaming k7 هم وجود داشته.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خدا رو شکر که درست شده ، واسه منم گارانتی اواژنگ نمیدونم چه بایوسی ریخته بود که گرافیک نمیشناخت سیستم تصویر نمیداد از بعضی از خروجیها اما دوباره بایوس خودم که از سایت سازنده گرفته بودم ریختم حل شد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...