رفتن به مطلب

مشکل درایور کارت گرافیک لپ تاپ

zeDexie
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و خسته نباشید،

از نیم سال میگذره که بنده لپ تاپ "Asus FX553VD" رو خریداری کردم و کل این مدت از لپ تاپ راضی بودم چون نسبت به قیمتی که به فروش می رسید (یا هنوز هم فروش می رسد) از کیفیت بالایی برخوردار هست.

ولی مشکلی که پیش اومده (که حدودا 3 ماه بعد از خریداری هنگام آپدیت درایور کارت گرافیک بودم) این بوده که وقتی ورژن کارت گرافیکم رو بالای 383 میبرم کرش میخوره... (BSOD: VIDEO_TDR_FAILURE)

این مشکل توی لپ تاپ قبلی من هم بود ولی اون کجا و این کجا ? کارت گرافیک لپ تاپ قبلیم یه کارت گرافیک AMD قدیمی بوده و کارت گرافیک لپ تاپ الانم GTX 1050 هستش.

اطلاعات کامل لپ تاپ:
- ویندوز : 10 (64 بیت)

- کارت گرافیک : nVidia GeForce GTX 1050

- رم : 12 گیگابایت

- پردازنده : Intel Core i5 7300HQ @2.50GHz

اگر انویدیایی هستید میدونید که اگر از برنامه GeForce Experience استفاده میکنید خیلی قابلیت های جالبی رو بعد از ورژن 387 درایور کارت گرافیک انویدیا اضافه کرده (مثلا ضبط بازی بدون کاسته شدن فریم، تغییر گرافیک بازی از جمله سیاه سفید کردن و اضافه کردن افکت های جالب دیگر) که خیلی مشتاق بودم ولی متاسفانه اینجوری اذیت میشم.

راه حل هایی که خودم امتحان کردم و نیازی به گفته شدن دوباره نیست:

- نصب داخل Safe Mode

- حذف کامل درایور قبلی با استفاده از DDU

- امتحان کردن برنامه های درایور نصب کن غیر رسمی (منظور خارج از سایت nVidia  و Asus)

- امتحان کردن سایت های سازنده کارت گرافیک و لپ تاپ (Asus و nVidia)

- استفاده از برنامه nVidia GeForce Experience برای نصب درایور ها

یه چیزی که هست اینه که سایت Asus آخرین ورژن کارت گرافیک آپدیت شده رو حدود 4 ماه پیش گذاشته داخل سایتش که ورژن 383 هست که بدون مشکل برام کار میکنه، ولی من قبلا فکر کنم یک یا دو تا آپدیت بعد از ورژن 383 رو قبلا نصب و امتحان کرده بودم و بدون مشکل تونستم از قابلیت های GeForce Experience استفاده کنم، ولی بعد ها که به ورژن 386 یا 387 رسید این مشکل ساز شد. شاید آپدیت هایی که انویدیا میده مناسب برای لپ تاپ من نیست با توجه به اینکه Asus بعد از ورژن 383 آپدیت نکرده ولی سایت انویدیا وقتی میزنم به طور اتوماتیک آخرین درایور لپ تاپ من رو برام تشخیص بده همون ورژ ن 383 رو برای GTX 1050 میده.

اگر راه حلی دارین و قبلا این مشکل برای شما پیش اومده و حلش کردین لطفا به اشتراک بزارین ممنون میشم ?

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...