رفتن به مطلب

کدام پاور مناسب تر هست : GREEN GP750B-OCPT یا Green +GP700B-HP

Recommended Posts

سلام ، برای سیستم فعلی من نیاز به یه پاور 600-700  وات دارم.

به نظر شما مابین این دو مدل GREEN GP750B-OCPT  یا    Green +GP700B-HP 

شما کدام یک را توصیه می فرمایید ؟

ممنون و متشکرم.

ویرایش شده توسط حمید رضا احمدی
لینک به دیدگاه

• ارسال 89
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

در در 1397/01/23, 03:41:55، حمید رضا احمدی گفته است :

سلام ، برای سیستم فعلی من نیاز به یه پاور 600-700  وات دارم.

به نظر شما مابین این دو مدل GREEN GP750B-OCPT  یا    Green +GP700B-HP 

شما کدام یک را توصیه می فرمایید ؟

ممنون و متشکرم.

سلام. لطف کنید مشخصات کامل سیستم، محل نصب سیستم رو ذکر کنید. 

همچنین بفرمایید از PC مد نظرتون برای چه کارهایی استفاده می کنید؟

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، Mahdi_Moosavi گفته است :

سلام. لطف کنید مشخصات کامل سیستم، محل نصب سیستم رو ذکر کنید. 

همچنین بفرمایید از PC مد نظرتون برای چه کارهایی استفاده می کنید؟

هنوز مشخصات سیستم من نهایی نشده است. و فقط تا به حال کارت گرافیک ایسوس 1080 ti  خریداری شده است.  بیشتر برای بحثهای مربوط به یادگیری عمیق (یادگیری ماشین )  استفاده میشود. که ممکن هست سیستم به مدت زیادی روشن باقی بماند. ولی نیاز به اورکلاک ندارم.

پردازنده 8700K   و یا 7700K  مد نظر است. دو هارد دیسک یکی M2  SSDو دیگری SATA  ،  کیس مناسب با 5 فن. 

البته در آینده شاید نیاز به خنک کننده مدار باز هم بشه.

لینک به دیدگاه

توپولوژی پایه پاورهای سری +HP و OCPT  تا حدودی مشابه هستند. رگولاسیون دقیق تر، کنترل ریپل 2 مرحله ای، سیستم کابل کشی تمام ماژولار، کابل های قطورتر و البته سیستم کولینگ Semi Passive و گارانتی 130 ماهه سری OCPT از برتری های این سری رده بالا در برابر پاورهای میان رده +HP محسوب میشه. 

در صورتی که محدودیتی برای بودجه ندارید سری OCPT رو پیشنهاد میکنم. در غیر این صورت پاورهای سری +HP بدون شک در حال حاضر مقرون به صرفه ترین و در عین حال مدرن ترین پاورهای میان رده گرین محسوب میشه.

لینک به دیدگاه

اگه محدودیت بودجه ندارید سری ocpt بهترین گزینه هستند . هرچند سری uk هم گزینه ای با قیمتهای مناسبتری هستند . 

و در آخر امیدوارم بحثی پیش نیاد ولی پاورهای کورسیر با اینکه یه مقدار گرون هستند ولی ارزش خرید بالایی دارند . نسبت به محصولات گرین . هرچند خودم دو تا سیستم دارم و روی یکیش گرین دارم ولی روی سیستم رندرم کورسیر بستم .

• لایک 1
لینک به دیدگاه

ببخشید کدوم سری از پاورهای گرین وقتی که زیر لود نباشن فنشون خاموش میشه ؟

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Gintama گفته است :

ببخشید کدوم سری از پاورهای گرین وقتی که زیر لود نباشن فنشون خاموش میشه ؟

در حال حاضر سری های OCPT و +OC.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Mahdi_Moosavi گفته است :

در حال حاضر سری های OCPT و +OC.

ممنون از پاسخ هایتان ،

بعضی ها می گویند تفاوت ما OCPT   و  OC+ تفاوت چندانی وجود ندارد.

ولی جواب من به آنها این است که شرکت گرین خودش خوب می داند  که  طراحی  و وسایل به کار رفته در هر دو چطور هست  که برای OC+  یکی 62 ماه گارانتی و برای  دیگری  130 ماه گارانتی داده اند.

جناب آقای موسوی آیا تفاوت این دو آنقدر قابل لمس هست که این تفاوت فاحش  در گارانتی در نظر گرفته شده است؟ در خصوص فن به کار گرفته شده خونده بودم که OCPT  کیفیت بهتری در طراحی و ... دارد ولی بقیه موارد قابل  ذکر رو می فرمایید.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، حمید رضا احمدی گفته است :

ممنون از پاسخ هایتان ،

بعضی ها می گویند تفاوت ما OCPT   و  OC+ تفاوت چندانی وجود ندارد.

ولی جواب من به آنها این است که شرکت گرین خودش خوب می داند  که  طراحی  و وسایل به کار رفته در هر دو چطور هست  که برای OC+  یکی 62 ماه گارانتی و برای  دیگری  130 ماه گارانتی داده اند.

جناب آقای موسوی آیا تفاوت این دو آنقدر قابل لمس هست که این تفاوت فاحش  در گارانتی در نظر گرفته شده است؟ در خصوص فن به کار گرفته شده خونده بودم که OCPT  کیفیت بهتری در طراحی و ... دارد ولی بقیه موارد قابل  ذکر رو می فرمایید.

سری OCPT از نظر توپولوژی و طراحی مدار هیچ شباهتی (تاکید می کنم هیچ شباهتی وجود ندارد) با سری +OC ندارد. برگ برنده منابع تغذیه سوئیچینگ سری OCPT در مدار تانک رزونانسی بخش اولیه خلاصه میشه.

کارکرد به مراتب خنک تر، تلفات انرژی کمتر، کنترلر فن به مراتب هوشمندتر و عملکرد سریع تر و دقیق تر پروتکشن های ایمنی  تنها بخشی  از قابلیت های منابع تغذیه فوق العاده مدرن OCPT محسوب می شوند. 

توضیحات تکمیلی رو اینجا بخونید: http://green.ir/اخبار/tabid/91/ArticleId/305/-OCPT.aspx

همون طور که اشاره شد سری OCPT و +HP تنها موج های ابتدایی سونامی پاورهای گرین هستند. 

به زودی شاهد به روزرسانی پاورهای UK به +UK در بخش میان رده و عرضه پاورهای دیجیتال OCDGدر بخش فوق حرفه ای خواهید بود. تمامی این پاورها جدیدترین و در عین حال مدرن ترین طراحی های منابع تغذیه سوئیچینگ را همراه دارند.

همچنین  حتی به روزرسانی منابع تغذیه رده پایین و ارزان قیمت گرین (سری ES , EU , HE , SP) هم همزمان با شروع سال جدید آغاز شده و با تکمیل تمامی مدل ها با معرفی رسمی سری های ESD , EUD , HED  و SPD در خدمت شما خواهیم بود. انشاالله با جایگزینی این پاورها عملاً تمامی پاورهای ATX  گرین به مدار DC-DC در بخش خروجی مجهز می شوند و حتی مدل های ارزان قیمت نیز با پروتکشن های ایمنی دقیقاً مشابه با پاورهای گران قیمت عرضه خواهند شد. 

انشاالله تا 3 ماهه سوم  سال جاری تمامی پاورهای گرین از 330W گرفته تا 1350W همگی با مدرن ترین و جدیدترین نمونه های موجود حال حاضر دنیا جایگزین خواهند شد.

کلی سورپرایز در راهه .....

ویرایش شده توسط Mahdi_Moosavi
  • لایک 3
لینک به دیدگاه

سری hp+ مدل 600 واتش رو چک کردم بنظر میاد پاورهای خوبی هستن .دوتا rx570 باهاش کراس کردیم اوکی بود.

ویرایش شده توسط 8030
  • لایک 1
لینک به دیدگاه

در در 1397/01/31, 02:35:07، Mahdi_Moosavi گفته است :

سری OCPT از نظر توپولوژی و طراحی مدار هیچ شباهتی (تاکید می کنم هیچ شباهتی وجود ندارد) با سری +OC ندارد. برگ برنده منابع تغذیه سوئیچینگ سری OCPT در مدار تانک رزونانسی بخش اولیه خلاصه میشه.

کارکرد به مراتب خنک تر، تلفات انرژی کمتر، کنترلر فن به مراتب هوشمندتر و عملکرد سریع تر و دقیق تر پروتکشن های ایمنی  تنها بخشی  از قابلیت های منابع تغذیه فوق العاده مدرن OCPT محسوب می شوند. 

توضیحات تکمیلی رو اینجا بخونید: http://green.ir/اخبار/tabid/91/ArticleId/305/-OCPT.aspx

همون طور که اشاره شد سری OCPT و +HP تنها موج های ابتدایی سونامی پاورهای گرین هستند. 

به زودی شاهد به روزرسانی پاورهای UK به +UK در بخش میان رده و عرضه پاورهای دیجیتال OCDGدر بخش فوق حرفه ای خواهید بود. تمامی این پاورها جدیدترین و در عین حال مدرن ترین طراحی های منابع تغذیه سوئیچینگ را همراه دارند.

همچنین  حتی به روزرسانی منابع تغذیه رده پایین و ارزان قیمت گرین (سری ES , EU , HE , SP) هم همزمان با شروع سال جدید آغاز شده و با تکمیل تمامی مدل ها با معرفی رسمی سری های ESD , EUD , HED  و SPD در خدمت شما خواهیم بود. انشاالله با جایگزینی این پاورها عملاً تمامی پاورهای ATX  گرین به مدار DC-DC در بخش خروجی مجهز می شوند و حتی مدل های ارزان قیمت نیز با پروتکشن های ایمنی دقیقاً مشابه با پاورهای گران قیمت عرضه خواهند شد. 

انشاالله تا 3 ماهه سوم  سال جاری تمامی پاورهای گرین از 330W گرفته تا 1350W همگی با مدرن ترین و جدیدترین نمونه های موجود حال حاضر دنیا جایگزین خواهند شد.

کلی سورپرایز در راهه .....

سلام  مجدد ،

آیا برای یه سیستم با مشخصات ذیل برای  Green +GP700B-HP   مشکلی ایجاد نمی کنه و یا بالعکس

1- cpu i7 8700K 

2- 1ترا   wd sata

3-  case fan 5

4-   یک عدد واتر کولر.

5- کارت گرافیک asus 1080 ti

6- dvd asus

7- ram 3000  کروشیال ddr4

البته در نظر دارم شاید یه واتر کولر باز  که نیاز به یه برق مولکس و یا ساتا در آینده نزدیک بهش اضافه کنم.  البته واتر کولر قبلی بایستی جمع گردد و پورتش آزاد میشه.

ممنون و متشکرم.

لینک به دیدگاه

در 37 دقیقه قبل، حمید رضا احمدی گفته است :

سلام  مجدد ،

آیا برای یه سیستم با مشخصات ذیل برای  Green +GP700B-HP   مشکلی ایجاد نمی کنه و یا بالعکس

1- cpu i7 8700K 

2- 1ترا   wd sata

3-  case fan 5

4-   یک عدد واتر کولر.

5- کارت گرافیک asus 1080 ti

6- dvd asus

7- ram 3000  کروشیال ddr4

البته در نظر دارم شاید یه واتر کولر باز  که نیاز به یه برق مولکس و یا ساتا در آینده نزدیک بهش اضافه کنم.  البته واتر کولر قبلی بایستی جمع گردد و پورتش آزاد میشه.

ممنون و متشکرم.

سلام. مشکلی نیست. 

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
در در 1397/02/01, 13:09:32، Mahdi_Moosavi گفته است :

سلام. مشکلی نیست. 

سلام

من  پاور

gp700b-hp+

رو خریداری کرده ام

امروز صبح داشتم از طریق دکمه روشن خاموش پاور اون رو روشن می کردم که یه مرتبه فیوز داخلی مربوط به اتاق پرید.

دلیل این پرش چیه ؟

البته بعد از زدن فیوز روشن شد و قطعات کامپیوتر به ظاهر سالم اند

قطعات داخلی من آسیب نبینند ؟

البته من از محافظ  ۶ خانه پارت هم استفاده می کنم.

ممنون

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، testaccount گفته است :

این یکی از ویژگی های شناخته شده پاور های گرین هست، از دیگر‌ برتری هاش میشه به ایجاد کویل واین در گرافیک بعد از یکسال استفاده٬ و سوزاندن ناگهانی مادربرد هم اشاره کرد.

خیلی از hp+ تعریف میکردن که میان رده های عالی هستند و ...

البته من  دو تا  سوکت  ورودی 8 تایی رو مثل خیلی از فیلمهای یوتیوب از یه سیم گرفته ام.

ولی کلا میگن بایستی دو تا سوکت کاملا مجزا 8 تایی  رو به کارت گرافیک زد شما این مورد رو شنیده اید.

پس من چیکار بایستی انجام بدم چون من خوشم نمی یاد سیستم  وقت خاموشی روی مین و کارت گرافیک هی چشمک بزنند و ...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 ساعت قبل، testaccount گفته است :

این یکی از ویژگی های شناخته شده پاور های گرین هست، از دیگر‌ برتری هاش میشه به ایجاد کویل واین در گرافیک بعد از یکسال استفاده٬ و سوزاندن ناگهانی مادربرد هم اشاره کرد.

تجربه ای ، مدرکی چیزی از این حرفتون هست ؟

بیشتر از 3 ساله پاور 600hp مدل 2013 دارم تا حالا شکر خدا مشکلی نداشتم ولی حرف دیگه تون قبول دارم که برای گرافیک 1080ti باید پاور مرغوبتری استفاده کرد البته پاورهای سری hp کیفیت خوبی دارن سری پلاس هم بهبود یافته همین مدل هستن

لینک به دیدگاه

در 42 دقیقه قبل، testaccount گفته است :

مدرک که همه جا هست کافیه اندکی جستجو کنید، حتی در همین فروم :) 

دوست عزیز من هم پاور 600 hp+ و با نرم افزار occt ازش تست پایداری گرفتم.واقعا نتایج خوبی به دست اومد.البته با مولتی متر هم زمان تست از پاور نمونه گرفتم نتایج مولتی متر هم خوب بود.

قبل از این هم  سری es و eu داشتم که اونها هم پایداری خوب ریپل کمی داشتند.

در ضمن یکی هم همین تست رو با پاور کورسیار خودشون گرفتند که ولتاژ 12 ایشون تا 11.90 اومد اما 12 ولت من نهایت تا 11.97 پایین میاد.

اگر توضیح دیگری در مورد قطعات سیستم یا نحوه تست خواستید بفرمایید ارائه کنم

ویرایش شده توسط vahidsamaili63@gmail.com
لینک به دیدگاه

سلام 

دوست عزیز .پاور گرین سری b .hp.حتما دقت کنید به جزییات مثلا 600 b.hpدارای کابل ناقصه.یک هشت پین وسه تا ساتا !!!

سری a.hpکاملتره کابلهاش

لینک به دیدگاه

داداش وقتی الان v750 کولر مستر از 750ocpt گرین ارزون تره ارزش داره گرین خرید؟؟

به نظر من کولرمستر بگیر سیستمت عالیه حیف برا همچین سیستمی گرین بست

ویرایش شده توسط Miad007
  • لایک 2
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، vahidsamaili63@gmail.com گفته است :

دوست عزیز من هم پاور 600 hp+ و با نرم افزار occt ازش تست پایداری گرفتم.واقعا نتایج خوبی به دست اومد.البته با مولتی متر هم زمان تست از پاور نمونه گرفتم نتایج مولتی متر هم خوب بود.

قبل از این هم  سری es و eu داشتم که اونها هم پایداری خوب ریپل کمی داشتند.

در ضمن یکی هم همین تست رو با پاور کورسیار خودشون گرفتند که ولتاژ 12 ایشون تا 11.90 اومد اما 12 ولت من نهایت تا 11.97 پایین میاد.

اگر توضیح دیگری در مورد قطعات سیستم یا نحوه تست خواستید بفرمایید ارائه کنم

آخه واسه چی یه مرتبه برق خونه پرید ؟

تازه خریدمش و ۵ سال گارانتی داره.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Miad007 گفته است :

آخه  اولی گلده ولی دومی پلاتینیوم هست.

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، حمید رضا احمدی گفته است :

سلام

من  پاور

gp700b-hp+

رو خریداری کرده ام

امروز صبح داشتم از طریق دکمه روشن خاموش پاور اون رو روشن می کردم که یه مرتبه فیوز داخلی مربوط به اتاق پرید.

دلیل این پرش چیه ؟

البته بعد از زدن فیوز روشن شد و قطعات کامپیوتر به ظاهر سالم اند

قطعات داخلی من آسیب نبینند ؟

البته من از محافظ  ۶ خانه پارت هم استفاده می کنم.

ممنون

سلام. پاوری که شما تهیه کردید در بخش  ورودی به خازن 680uF سری MXH ساخت کمپانی ژاپنی Rubycon مجهز شده. علت استفاده از این ظرفیت بالای خازن در این بخش کنترل ریپل خروجی  و بالا بردن Hold-UP Time بوده. این ظرفیت بالا در بخش ورودی تا حدودی باعث افزایش مولفه Inrush Current یا جریان هجومی فقط در حین روشن کردن پاور توسط کلید پشت پاور میشه.

این جریان هجومی اولیه به صورت ذاتی در تمامی منابع تغذیه سوئیچینگ مجهز به خازن های ظرفیت بالا کم و بیش وجود داره. از سوی دیگه هر چه خازن بخش ورودی کیفیت بالاتری داشته باشه ESR (مقاومت معادل سری) پایین تری داره و این این جریان هجومی تا حدوی بیشتر میشه.

علت پریدن فیوز اتاق شما  ممکنه به علت فرسودگی فیوز، پایین بودن آمپراژ فیوز و وجود بار زیاد بر روی فیوز مورد نظر شما بوده. چک بکنید فیوزی که پریده چند آمپره  بوده. طبق پیش بینی های من باید فیوز 10A برای اتاق شما در نظر گرفته شده باشه.

ما پیشنهاد میکنیم در صورتی که فیوز مورد نظر را با یه کلاس بالاتر تعویض کنید. چون اگر به جدول مشخصات فنی این پاور مراجعه کنید متوجه خواهید شد که حداکثر جریان ورودی 10A ذکر شده. 

5aed915dad81e_700b-hpplus.thumb.png.4ff2cfd600c653def839e640b72cff65.png

البته این میزان جریان  ورودی برای اکثر پاورهای مشابه با این رنج توان خروجی وجود داره. خودتون می تونید پاورهای برندهای دیگه رو هم چک کنید.

تاکید می کنم جریان هجومی اولیه در تمامی منابع تغذیه سوئیچینگ به خصوص مدل های رده بالا که مجهز به خازن های با ظرفیت بالا هستند کم و بیش وجود داره و عواقب اون هم در بدترین شرایط ممکن پریدن فیوز هستش. البته این قضیه بیشتر در کشورهایی که دارای برق شهر با استاندارد 230V 50Hz هستند اتفاق می افته و در اکثر نقاط دنیا که به برق شهر 115V 60Hz مجهز هستند اتفاق نمی افته.

قطعات داخلی پاور شما همه جوره در برابر جریان هجومی مقاوم و ایمن هستند و از این نظر خیالتون راحت باشه. 

ویرایش شده توسط Mahdi_Moosavi
  • لایک 1
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Miad007 گفته است :

قیمت واقعی پاور GREEN GP750B-OCPT در حال حاضر حدود 600 الی 640 هزار تومان است.

افزایش قیمت کنونی به دلیل حجوم مجدد ماینرها به بازار و اتمام موجودی انبار شرکت است. بار جدید تمامی  پاورهای OCPT تا کمتر از 2 هفته دیگه روانه بازار خواهند شد و قیمت ها به قیمت واقعی نزدیکتر خواهند شد.

البته اگر اشتباه نکنم منبع مقایسه شما برای قیمت،  پاور Cooler Master V750S بوده که یک پاور GOLD نیمه ماژولار هستش.

لینک به دیدگاه

در 51 دقیقه قبل، Mahdi_Moosavi گفته است :

سلام. پاوری که شما تهیه کردید در بخش  ورودی به خازن 680uF سری MXH ساخت کمپانی ژاپنی Rubycon مجهز شده. علت استفاده از این ظرفیت بالای خازن در این بخش کنترل ریپل خروجی  و بالا بردن Hold-UP Time بوده. این ظرفیت بالا در بخش ورودی تا حدودی باعث افزایش مولفه Inrush Current یا جریان هجومی فقط در حین روشن کردن پاور توسط کلید پشت پاور میشه.

این جریان هجومی اولیه به صورت ذاتی در تمامی منابع تغذیه سوئیچینگ مجهز به خازن های ظرفیت بالا کم و بیش وجود داره. از سوی دیگه هر چه خازن بخش ورودی کیفیت بالاتری داشته باشه ESR (مقاومت معادل سری) پایین تری داره و این این جریان هجومی تا حدوی بیشتر میشه.

علت پریدن فیوز اتاق شما  ممکنه به علت فرسودگی فیوز، پایین بودن آمپراژ فیوز و وجود بار زیاد بر روی فیوز مورد نظر شما بوده. چک بکنید فیوزی که پریده چند آمپره  بوده. طبق پیش بینی های من باید فیوز 10A برای اتاق شما در نظر گرفته شده باشه.

ما پیشنهاد میکنیم در صورتی که فیوز مورد نظر را با یه کلاس بالاتر تعویض کنید. چون اگر به جدول مشخصات فنی این پاور مراجعه کنید متوجه خواهید شد که حداکثر جریان ورودی 10A ذکر شده. 

5aed915dad81e_700b-hpplus.thumb.png.4ff2cfd600c653def839e640b72cff65.png

البته این میزان جریان لحظه ای ورودی برای اکثر پاورهای مشابه با این رنج توان خروجی وجود داره. خودتون می تونید پاورهای برندهای دیگه رو هم چک کنید.

تاکید می کنم جریان هجومی اولیه در تمامی منابع تغذیه سوئیچینگ به خصوص مدل های رده بالا که مجهز به خازن های با ظرفیت بالا هستند کم و بیش وجود داره و عواقب اون هم در بدترین شرایط ممکن پریدن فیوز هستش. البته این قضیه بیشتر در کشورهایی که دارای برق شهر با استاندارد 230V 50Hz هستند اتفاق می افته و در اکثر نقاط دنیا که به برق شهر 115V 60Hz مجهز هستند اتفاق نمی افته.

قطعات داخلی پاور شما همه جوره در برابر جریان هجومی مقاوم و ایمن هستند و از این نظر خیالتون راحت باشه. 

با تمامی توضیحاتی که شما فرمودید ولی باز این پریدگی فیوز یه مقداری ترسناکه به وِیژه که  سیستم های جدید  که از این پاور استفاده می کنند معمولا  گرانقیمت هستند.

در GP750-OCPT  هم این مشکل وجود دارد ؟

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، حمید رضا احمدی گفته است :

با تمامی توضیحاتی که شما فرمودید ولی باز این پریدگی فیوز یه مقداری ترسناکه به وِیژه که  سیستم های جدید  که از این پاور استفاده می کنند معمولا  گرانقیمت هستند.

در GP750-OCPT  هم این مشکل وجود دارد ؟

دوست عزیز این پارامتر مولفه ای که کاملاً داینامیک هستش و به پارامترهایی مانند زاویه ولتاژ سینوسی برق شهر دقیقاً در لحظه ای که شما کلید پاور رو از پشت پاور روشن می کنید، میزان بار در خروجی پاور، میزان شارژ خازن اولیه پاور، ولتاژ برق شهر، نوع و آمپراژ فیوز برق اتاق، استهلاک فیوز مورد نظر و حتی میزان بار بر روی فیوز بستگی داره.

همون طور که پیشنهاد کردم فیوز مورد نظر رو با یک کلاس بالاتر تعویض کنید.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Mahdi_Moosavi گفته است :

دوست عزیز این پارامتر مولفه ای که کاملاً داینامیک هستش و به پارامترهایی مانند زاویه ولتاژ سینوسی برق شهر دقیقاً در لحظه ای که شما کلید پاور رو از پشت پاور روشن می کنید، میزان بار در خروجی پاور، میزان شارژ خازن اولیه پاور، ولتاژ برق شهر، نوع و آمپراژ فیوز برق اتاق، استهلاک فیوز مورد نظر و حتی میزان بار بر روی فیوز بستگی داره.

همون طور که پیشنهاد کردم فیوز مورد نظر رو با یک کلاس بالاتر تعویض کنید.

منظورتون از کلاس بالاتر چی هست ؟

یعنی به جای ۱۰ آمپر ۱۶ آمپ  بندازم.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...