رفتن به مطلب

کدام پاور مناسب تر هست : GREEN GP750B-OCPT یا Green +GP700B-HP

Recommended Posts

در در 1397/02/15, 08:45:21، حمید رضا احمدی گفته است :

سلام

من  پاور

gp700b-hp+

رو خریداری کرده ام

امروز صبح داشتم از طریق دکمه روشن خاموش پاور اون رو روشن می کردم که یه مرتبه فیوز داخلی مربوط به اتاق پرید.

دلیل این پرش چیه ؟

البته بعد از زدن فیوز روشن شد و قطعات کامپیوتر به ظاهر سالم اند

قطعات داخلی من آسیب نبینند ؟

البته من از محافظ  ۶ خانه پارت هم استفاده می کنم.

ممنون

سلام

فیوز ها دارای تیپ های مختلف هستن که بتونن شدت ضربه ی جریان اولیه راه اندازی مدار رو تحمل کنن، چون سیستم موقع راه اندازی به طور موقت جریان بسیار بیشتری میکشه، و از ۱۰ آمپر جریان استاندارد فیوز بسیار بیشتر میشه

شما یه فیوز ۱۰ یا ۲۰ آمپر تیپ B یا تیپ C بگیرین( تیپ ها مربوط به تحمل شدن جریان اولیه هست)

من توبازار برق هستم میدونم فیوزا خیلی کیفیت های مختلف دارن و تقلبی....

اگر ۱۶ آمپر اشنایدر بگیری تیپ بی هم خیالتون رو راحت میکنه! تیپ سی صنعتیه

ویرایش شده توسط amirff1
لینک به دیدگاه

• ارسال 89
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

در 2 دقیقه قبل، amirff1 گفته است :

سلام

فیوز ها دارای تیپ های مختلف هستن که بتونن شدت ضربه ی جریان اولیه راه اندازی مدار رو تحمل کنن، چون سیستم موقع راه اندازی به طور موقت جریان بسیار بیشتری میکشه، و از ۱۰ آمپر جریان استاندارد فیوز بسیار بیشتر میشه

شما یه فیوز ۱۰ یا ۲۰ آمپر تیپ B یا تیپ C بگیرین( تیپ ها مربوط به تحمل شدن جریان اولیه هست)

دوست عزیز ممنون بابت پستتون ،

ولی دوستان خیلی کامل و عالی در این خصوص توضیح دادند مشکل اینجاست که اگر V750 بتونه رو این فیوز کار کنه پس طراحیش در کشیدن جریان و ... بهتر است.

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، vahidsamaili63@gmail.com گفته است :

اول برو گرین رو با یه اتاق دیگه تست کن.

اگر سالم بود که عالیه.

دوم برو یه v750 بخر که خیالت راحت باشه 

سوم قبل از اینکه v750  بیاد اون فیوز 10 آمپر کلاس b  رو عوض کن که احتمال زیاد خرابه!!!بعدش v750 رو نصب کن و حالشو ببر.

من راستشو بخوای بعد از چهارمین پرش فیوز دیشب سفارششو دادم. الان هم با من تماس گرفتند گفتم تا فردا پاور رو نگه دارید وارسال نکنید تا فردا حتما اون موضوع مشخص تر میشه.

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، حمید رضا احمدی گفته است :

ولی دوستان خیلی کامل و عالی در این خصوص توضیح دادند مشکل اینجاست که اگر V750 بتونه رو این فیوز کار کنه پس طراحیش در کشیدن جریان و ... بهتر است.

ما هم خوشحال میشیم کمک کنیم دوست عزیز

چند بار دیگه تست کن ببین چی میشه.خبرمون بده.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، حمید رضا احمدی گفته است :

نه اتفاقا، برای مثال ما تو چراغ هامون دو مدل درایو داریم، بعضیا که گرونن با سلف جریانو کم میکنن، که یه جریان بسیار زیاد اول میگیرن

ولی ارزونا با مقاومت جریانو کم میکنن‌که ارزون تره! ولی چریان اولیه کم میکشه

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، حمید رضا احمدی گفته است :

من راستشو بخوای بعد از چهارمین پرش فیوز دیشب سفارششو دادم. الان هم با من تماس گرفتند گفتم تا فردا پاور رو نگه دارید وارسال نکنید تا فردا حتما اون موضوع مشخص تر میشه.

فیوز خواستی بخری از این مارکها بخر:

اشنایدر-هیوندای-زیمنس-اگر یا uger

در ضمن به نظر من پاورت کاملا سالمه.نفروش به عنوان یدکی بردار.لازمت میشه

ویرایش شده توسط vahidsamaili63@gmail.com
لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، vahidsamaili63@gmail.com گفته است :

دهنت سرویس آخرش کار خودتو کردی ها?

خوشم میاد مثل خودم حساس هستی.البته حق هم داری .سیستمت گرون قیمته.

به نظر من کل فیوزهای منزل رو عوض کن.مارکش معتبر نیست.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 39 دقیقه قبل، vahidsamaili63@gmail.com گفته است :

دهنت سرویس آخرش کار خودتو کردی ها1f602.png

خوشم میاد مثل خودم حساس هستی.البته حق هم داری .سیستمت گرون قیمته.

به نظر من کل فیوزهای منزل رو عوض کن.مارکش معتبر نیست.

دوستان باورم نمیشه  ولی الان پنجمین باره دارم از پشت پاورخاموش روشن می کنم  و پرش فیوز ندارم.  اتاق بغلی که  فیوزش  جداست   10 آمپر کلاس B  هست.

من فکر کنم چون  اکثر امور برقی و کاری من تو این اتاق انجام میشه به مروز فیوز خاصیتشو از دست داده ولی اون اتاق که فقط  مصرفمون لامپ بوده هنوز فیوزش خوب عمل می کنه .

یه بارم مابین خاموش و روشن شدن دوباره بیشتر طولش دادم تا به اصطلاح خازنها فرصت خالی  کردن داشته باشند ولی خبری از پریدگی نبود.

ETI  از مارکهای معروف نیست؟ فکر کنم  مال اروپای شرقی باشه.

با بررسی که انجام دادم فکر کنم اشنایدر رو جدیدا چین میزنه.

ویرایش شده توسط حمید رضا احمدی
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Saman.Kh گفته است :

درود

دوست عزیز قبل از انجام هر کاری پیچ های اتصال فیوز و بررسی کنید احتمالا شل شدند

منم با پاور 1050OC+ همین مشکل و داشتم  بعضی وقت ها موقع روشن کردن سیستم فیوز می پرید

که با سفت کردن اون پیچها مشکل مرتفع گردید

من ازین  اموربرقی  انجام نداده ام.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، حمید رضا احمدی گفته است :

دوستان باورم نمیشه  ولی الان پنجمین باره دارم از پشت پاورخاموش روشن می کنم  و پرش فیوز ندارم.  اتاق بغلی که  فیوزش  جداست   10 آمپر کلاس B  هست.

من فکر کنم چون  اکثر امور برقی و کاری من تو این اتاق انجام میشه به مروز فیوز خاصیتشو از دست داده ولی اون اتاق که فقط  مصرفمون لامپ بوده هنوز فیوزش خوب عمل می کنه .

یه بارم مابین خاموش و روشن شدن دوباره بیشتر طولش دادم تا به اصطلاح خازنها فرصت خالی  کردن داشته باشند ولی خبری از پریدگی نبود.

لطفا   زمان بین  روش و خاموش ها رو طولانی تر کن.حتی نیم تا یک ساعت.

فقط کلید پاور رو به فنا ندی.

حالا که موضوع حل شدست بزار قضیه ای رو براتون تعریف کنم که بفهمید جریان هجومی چقدر قوی میتونه باشه!

کولر اصلی خونه من یه 36000btu هستش و معمولا جریان نامی این کولرها نهایت 20 آمپره.زمان ساخت خونه من فیوز 25 آمپر کلاس c گذاشتم تا طبق دروسی که توی دانشگاه خوندم عمل کرده باشم:D

بعد از یه مدت دیدم که کولر در زمان  استارت فیوز میپرونه.در عرض 1 دقیقه به فیوز مشکوک شدم و فیوز رو عوض کردم و مشکل حل شد.این رو گفتم تا بدونید بعضی موارد همیشه طبق تئوری نیست

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، manhatan گفته است :

بسوزه پدر تجربه..خوب شرط رو باختی پاورت اود گرین برای من?

بهتره فیوز رو با یک 16 آمپر عوض کنید

قابل نداره ولی فکر کنم صاحبش لازم داره.?

لینک به دیدگاه

کولر چند هزار عزیزم؟؟؟

در 6 دقیقه قبل، manhatan گفته است :

جالبه منم وقتی کولر گازی دوم وصل کردم فیوز میپرید یدونه 25 بجای 16 گذاشتم...بازم پرید هر جور حساب کردم نمیبایست بپره..بالاش قیچی بود خوب

مشکل رو با تعویض کابل حل کردم... هر دو کولر از یه کابل 4 2x استفاده میکردن.با کابل 4x4  مفتولی  مشکل حل شد حتی مشکل نوسانی که با تک کولر داشتیم برطرف شد

کولر چند هزار بود عزیزم؟

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، vahidsamaili63@gmail.com گفته است :

لطفا   زمان بین  روش و خاموش ها رو طولانی تر کن.حتی نیم تا یک ساعت.

فقط کلید پاور رو به فنا ندی.

حالا که موضوع حل شدست بزار قضیه ای رو براتون تعریف کنم که بفهمید جریان هجومی چقدر قوی میتونه باشه!

کولر اصلی خونه من یه 36000btu هستش و معمولا جریان نامی این کولرها نهایت 20 آمپره.زمان ساخت خونه من فیوز 25 آمپر کلاس c گذاشتم تا طبق دروسی که توی دانشگاه خوندم عمل کرده باشم:D

بعد از یه مدت دیدم که کولر در زمان  استارت فیوز میپرونه.در عرض 1 دقیقه به فیوز مشکوک شدم و فیوز رو عوض کردم و مشکل حل شد.این رو گفتم تا بدونید بعضی موارد همیشه طبق تئوری نیست

الان هم بعد از یکساعت خاموشی از پشت پاور روشن کردم ، بدون مشکلی روشن شد. پس به احتمال زیادمشکل از  فیوزه  ، امکان داره به خاطر پریز و ... هم باشه.

الان ما تو آشپرخانه یه ساید و  دو تا یخچال و یه لباسشویی داریم به نظر شما نیاز نیست به 20 آمپر تبدیل شه.

لینک به دیدگاه

در 59 دقیقه قبل، manhatan گفته است :

مبلغ پیشنهادیتون رو  بفرمایید؟ پنج سال گارانتی داره  تا 1402 .

لینک به دیدگاه

با سلام و درود 

دوستان  چیزی که مشخص است فیوز اتاق من دارای مشکلاتی بود که با تعویض فیوز مشکلم به طور کامل حل شده است.

پیشنهادات  دوستان به ویژه آقا وحید در این خصوص بسیار راهگشا ، منطقی و استرس زدا  بود. 

این پاور با  اعمال همان آمپر و  کلاس فیوزم   به خوبی راه اندازی گردید یعنی به کار گیری فیوز 10 آمپر کلاس B  اتاق مجاور پاور باعث روشن شدن موضوع و  روشن و خاموش شدن  بدون مشکل سیستم  گردید. که نشان می دهد این پاور حتی برای فیوز 10 آمپر کلاس B  استاندارد کاملا جوابگو هست.

البته اینجانب برای اطمینان یه کلاس ویه آمپر بالاتر را استفاده کردم که تمامی حساسیت هایم رفع گردد.  یعنی فیوز 10 آمپر کلاس B معیوب را با  فیوز 16آمپر کلاس C تعویض کردم که مشکلم تا این لحظه به طور کامل  حل گردید. 

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...