رفتن به مطلب

بوت نشدن سیستم

CPT.ZAKHAR
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان، من مدتی هست که مانیتور PG348Q تهیه کردم و فکر کنم از همون موقع وقتی سیستم رو روشن میکنم کامپیوتر روشن میشه اما تصویر نمیده و باید Ctrl+Alt+Del رو بزنم تا سیستم بیاد بالا که همیشه بار اول خطای اتصالی میده و مجددا باید Ctrl+Alt+Del  رو بزنم که سیستم بوت بشه، گرافیک هم 1080ti OC هست و وقتی Ctrl+Alt+Del رو میزنم رنگ LED گرافیک برای یک ثانیه به سفید یخی تبدیل میشه، نمیدونم مشکل از کجا هست و هیچگونه بوق و یا مشخصه خاصی هم نداره، خیلی ذهنم رو مشغول کرده

ضمنا کابل مانیتور اورجینال هست اما روی 60 هرتز به بالا تصویر نمیده، وقتی هم کابل رو سر و ته میکنم هم کلا تصویر نمیده

لینک به دیدگاه

درود ناخدا جان

با کابل دیسپلی هم همین مشکل هست؟

لینک به دیدگاه

سلام،

کابل اورجینال مانیتور همین دیسپلی پورت هست، خود ایسوس هم میگه فقط به پنل مانیتور خدمات میده، اینهمه هزینه بدی برای مانیتور پرچمدارشون بعد یه کابل ساده رو ندارن که جایگزین کنن O.o

ویرایش شده توسط Captain-Zakhar
لینک به دیدگاه

روی تلویزیون خونه که تست میکنم خیلی نرمال بالا میاد البته اون رزلوشن 1080 هست

روی مانیتور خودم هم فقط بار اول که سیستم روشن میکنم اینطوری میشه و بعدش که ریستارت میکنم نرماله 

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Captain-Zakhar گفته است :

روی تلویزیون خونه که تست میکنم خیلی نرمال بالا میاد البته اون رزلوشن 1080 هست

روی مانیتور خودم هم فقط بار اول که سیستم روشن میکنم اینطوری میشه و بعدش که ریستارت میکنم نرماله 

حدس می زنم با تعویض کابل مشکل حل شود. از اطرافیانت کسی کابل ندارد امانت بگیری؟

راستی حین بوت هم این مشکل هست؟ منظورم پیش از ورود به دسکتاپ است.

لینک به دیدگاه

تو شهر خودمون که نه، از طرفی هم بخاطر رزلوشن بالای مانیتور کابل های معمولی رفرش ریت ۶۰ به بالا رو جواب نمیده بخاطر همین هزینه نکردم 

بجز موقع بوت هیچ مشکلی نداره 

لینک به دیدگاه

س. یه نویز گیر روی کابل بزار. یا یه جایی که هیچی وسیله الکترونیکی به جز کیس و مانیتور و کابل نیس امتحان کن

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، Captain-Zakhar گفته است :

تو شهر خودمون که نه، از طرفی هم بخاطر رزلوشن بالای مانیتور کابل های معمولی رفرش ریت ۶۰ به بالا رو جواب نمیده بخاطر همین هزینه نکردم 

بجز موقع بوت هیچ مشکلی نداره 

ارزش ندارد برای کابل هزینه کنی، مگر این که قبلش مطمئن شوی موثر است. من چند نمونه کابل دیسپلی را با نمایشگرها و کارتهای گرافیک مختلف استفاده کرده ام و به نظرم ریشه ی مشکل این است که فناوری انتقال تصویر با رزولوشن، نرخ تازه سازی و نیز عمق بیتی بالا هنوز به پایداری نرسیده. 

خودم هم با دو نمایشگر 2.5k و با استفاده از کابل دیسپلی کار می کنم  و هنوز هم باهاشان داستان دارم. برخی وقتها که رایانه به خواب می رود، پس از بیداری یکی از نمایشگرها تصویر نمی دهد. برخی تصویر لحظه ای قطع می شود و بعد همه پنجره ها به یک نمایشگر منتقل می شوند. تازه این وضع پس از چند بار کابل عوض کردن است و گرنه اولهع مشکلات بیشتر بودند.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...