رفتن به مطلب

Maximus VIII AURA Lighting Control

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان، من هرجا میگردم به دنبال نرم افزار کنترل RGB مادربورد Maximus VIII Formula  چیزی پیدا نمیکنم، اگه کسی از دوستان این نرم افزار رو داره ممنون میشم که به اشتراک بذاره، کل نرم افزار های موجود در Driver & Tools سایت ایسوس هم دانلود کردم اما متاسفانه پیدا نکردم

Aura.thumb.png.8fa2211b5f2982237f2a3b475e11021d.png

ویرایش شده توسط Captain-Zakhar
لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

بسیار ممنون، خیلی دنبالش گشتم اما همش ورژن های جدیدش بود که جواب نمیداد

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Captain-Zakhar گفته است :

بسیار ممنون، خیلی دنبالش گشتم اما همش ورژن های جدیدش بود که جواب نمیداد

متاسفانه ایسوس تو بخش Aura خیلی گیج میزنه!

منم آخرین ورژن رو نصب کردم و تنظیماتش رو گذاشتم وقتی ک سیستم خاموشه ال ای دی های مادربرد هم خاموش بشن و استراحت کنن!ک متاسفانه کار نمیکنه و موقه خاموشی هم سیستم aura مادربرد روشنه

لینک به دیدگاه

وقتی که اینو نصب میکنم نرم افزار  aura Sync که برای سخت افزار های جدیدش هست رو پاک میکنه ?

لینک به دیدگاه

منم لایتینگ کنترل رو اپدیت کردم ولی دیگه باز نمیشه .[emoji26]
اصن معلوم نیست دارن چیکار میکنه ایسوس[emoji855]

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

ایسوس در سری Z170 از فن آوری Aura RGB استفاده کرده، که نسخه ی اولیه سیستم Aura ایسوس هست، در نسل Z270 به بعدش، ایسوس از فن آوری Aura Sync استفاده کرده. این ها دو تا فن آوری متفاوت هستند.

نرم افزار Aura RGB هیچ سازگاری با Aura Sync نداره.

بعد از به روز رسانی ویندوز 10 به Creators Update بسیاری از نرم افزار های ایسوس دچار اختلال شد، بعدش ایسوس به روز رسانی نرم افزاری که روی سایت انجام داد اشتباهی نرم افزار Aura Sync رو در بخش Utilitry های Aura RGB هم قرار داد که نه سازگاری داره و نه با هم قابل نصبه.

از این رو، دوستانی که مثل بنده Z170 دارند و از فن آوری Aura RGB استفاده می کنند، نرم افزار Aura خالی یا همون Lightening Control رو باید استفاده کنند و نرم افزار جدیدتر Aura Sync قابلیت استفاده روی Z170 نداره.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...