رفتن به مطلب

مشکل فریز و ری استارت شدن کامپیوتر (critical kernel-power event id 41)

MAR_Wither
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 5 دقیقه قبل، farshad sh گفته است :

نه‌ فقط رعایت کن 

اولا  فایل اصلی دوما  قبلش حتما اول بایوس بزار دیفالت .بعدش حتما  دیفالت بزار هم ده دقیقه بعداپدیت کلا ازبرق بکش پاور .

ولی قبل این مورد اولو چک کن درایو هارو پاک کن کامل دوباره بزن ونشد ویندوز بزن 

خودم مادربرد الایت بوددستم  پارسال اینحوری حل شد

اول درایو و ویندوز دوباره .نشد

بعد مادربرد .اتفاقا اون بنده خدا هم MSI z170داشت 

یکم گیج شدم،منظورتون از فایل اصلی چیه؟بایوس رو قبل و بعد از آپدیت رو دیفالت  بذارم،بعد از آپدیت هم 10 دقیقه از برق بکشم،

کدوم درایو هارو پاک کنم؟درایو های هارد رو؟اگه نشد برم سراغ ویندوز.اگه ویندوز جواب نداد مادربرد رو عوض کنم

لینک به دیدگاه

عزیز من . درایو حذف من دوباره بزن ودرست تشد ویندوز عوض کن 

یکروز تست کن باز مشکل پابرجا بود

قدم بعدی مادربرد هست . فایل از سایت متفرقه دان نکنی برای اپدیت بایوس

همرو باهم بهم ننیزنن که پله پله ببینی مشکل کجاست

لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، farshad sh گفته است :

عزیز من . درایو حذف من دوباره بزن ودرست تشد ویندوز عوض کن 

یکروز تست کن باز مشکل پابرجا بود

قدم بعدی مادربرد هست . فایل از سایت متفرقه دان نکنی برای اپدیت بایوس

همرو باهم بهم ننیزنن که پله پله ببینی مشکل کجاست

یه چیز دیگه هم فهمیدم،داشتم تو یوتیوب یه ویدیو درباره یه پیسی خفن میدیدم که وقتی باهاش بازی میکردن کرش میکرد یا خاموش میشد یا فریز میشد،مردی که تعمیر کار بود داشت برسیش میکرد که کامپیوترم فریز شد!اعصابم خورد شد رفتم دماش رو از رو مادربورد ببینم،دمارو ۶۰ نشون داد،این دما مال وقتی بود که وقتی بازی میکردم نشون میداد.امروز خمیرش رو عوض میکنم،اگه درست نشد خنک کننده رو عوض میکنم

ویرایش شده توسط MAR_Wither
لینک به دیدگاه

دمای چی 60بود؟

عزیزمن شما اصلا گوش نمیکنی شاخه به شاخه میپری همش .اخرهرکارخودت میخای میکنی . هرجور خودت صلاح میدونی

اگه بغیراز بازی .تو صفحه دسکتاپ فریز داری حالا موس و‌کیبورد و...

خودتو خسته نکن .اول هارد دوم ویندوز یا درایو  سوم خودمادربرد مشکل داره که مادربرد خودش چندشاخه میشه .مشکل ناسازکاری بارم .بایوس نامیزون و کلا خودمادربرد اختلال داره تو بایوسش

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، farshad sh گفته است :

دمای چی 60بود؟

عزیزمن شما اصلا گوش نمیکنی شاخه به شاخه میپری همش .اخرهرکارخودت میخای میکنی . هرجور خودت صلاح میدونی

اگه بغیراز بازی .تو صفحه دسکتاپ فریز داری حالا موس و‌کیبورد و...

خودتو خسته نکن .اول هارد دوم ویندوز یا درایو  سوم خودمادربرد مشکل داره که مادربرد خودش چندشاخه میشه .مشکل ناسازکاری بارم .بایوس نامیزون و کلا خودمادربرد اختلال داره تو بایوسش

مادربرد دما سی پی یو رو نشون میده

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

ابتدا سیستم رو به صورت ابتدایی ترین قطعات راه اندازی کنید

مثلا کارت گرافیک رو کاملا خارج کنید و به جز هارد قطعات دیگه داخل سیستم مثل درایو DVD یا اگه کارت های PCI دارید کاملا جدا کنید

تصویر از آنبرد بگیرید و هر وسیله ی دیگه ای به حتی USB های سیستم هست جدا کنید(به جز موس و کیبرد)

حالا بایوس رو دیفالت کنید و سیستم رو راه اندازی کنید و اگه مشکل بلو اسکرین داشتید یک بار ویندوز بریزید و و درایور ها رو همون ورژنی که داخل DVD قطعات هست نصب کنید

این کار ها رو انجام بدید و اطلاع بدید تا بیشتر راهنمایی کنم

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، amir.na گفته است :

درود دوست عزیز

ابتدا سیستم رو به صورت ابتدایی ترین قطعات راه اندازی کنید

مثلا کارت گرافیک رو کاملا خارج کنید و به جز هارد قطعات دیگه داخل سیستم مثل درایو DVD یا اگه کارت های PCI دارید کاملا جدا کنید

تصویر از آنبرد بگیرید و هر وسیله ی دیگه ای به حتی USB های سیستم هست جدا کنید(به جز موس و کیبرد)

حالا بایوس رو دیفالت کنید و سیستم رو راه اندازی کنید و اگه مشکل بلو اسکرین داشتید یک بار ویندوز بریزید و و درایور ها رو همون ورژنی که داخل DVD قطعات هست نصب کنید

این کار ها رو انجام بدید و اطلاع بدید تا بیشتر راهنمایی کنم

درود

اینکار زمان زیادی میبره،ان شا الله آخر هفته انجام میدم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...