رفتن به مطلب

رسمی : انویدیا از امروز لینک درایورهای 32 بیتی را از وب سایت خود حذف کرد

Recommended Posts

• کاربر ویژه

7ee7e40f95dbdae5fa6c44e8f526d0c5.jpg

کمپانی انویدیا از امروز به صورت رسمی ، لینک درایورهای 32 بیتی را از وب سایت خود حذف کرد.فهرست سیستم عامل های پشتیبانی کننده شامل Windows 7 و 8 ، 8.1 و 10 میشوند.صاحبان سیستم عامل های 32 بیتی تنها تا ژانویه 2019 به بروز رسانی های امنیتی دسترسی خواهند داشت، اما دیگر نمیتوانند از ویژگی Game Ready که شامل بهبود عملکرد ، امکانات جدید و رفع اشکال ها میشود، بهره مند شوند.همین امر برای برنامه GeForce Experience نیز صدق میکند.با این وجود تنظیمات و ویژگیهای فعلی  مانند بهینه سازی در بازیها به هیچ وجه تحت تاثیر قرار نمیگیرند و در سیستم عامل های 32 بیتی به خوبی کار خواهند کرد.با توجه به استانداردهای امروزی ، اکثریت کاربران از سیستم عامل های 64 بیتی استفاده میکنند، بنابراین با توجه به آخرین تغییرات انویدیا ، نباید کار این شرکت بر اقلیت کاربران تاثیر گذار باشد.

منبع : Techpowerup

مترجم : محمد فتحی

لینک به دیدگاه

آخه به نظرم خیلی هم مهم نیس چنین چیزی

کسی که سیستم عامل ۳۲ بیت استفاده داره که نمیتونه بازیهای روز رو بازی کنه

درایور جدید هم واسه بازیهای روز آپدیت میشه که اونم ۶۴ بیته (بازیها)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 25 دقیقه قبل، reza shirazi گفته است :

آخه به نظرم خیلی هم مهم نیس چنین چیزی

کسی که سیستم عامل ۳۲ بیت استفاده داره که نمیتونه بازیهای روز رو بازی کنه

درایور جدید هم واسه بازیهای روز آپدیت میشه که اونم ۶۴ بیته (بازیها)

درود

همش به خاطر بازی نیست

خیلی ها هنوزم به خاطر نرم افزارهایی که بهشون وابسته هستن دارن از ویندوز 32 بیتی استفاده میکنن

من خودم خیلی ها رو سراغ دارم هنوز با ویندوز ایکس پی 32 بیتی دارن سرو کله میزنن چون نرم افزاری که باهاش کار میکنن یا 64 بیتش نیست یا مشکل داره و نمیتونن نصبش کنن!!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 13 دقیقه قبل، hd5870 گفته است :

درود

همش به خاطر بازی نیست

خیلی ها هنوزم به خاطر نرم افزارهایی که بهشون وابسته هستن دارن از ویندوز 32 بیتی استفاده میکنن

من خودم خیلی ها رو سراغ دارم هنوز با ویندوز ایکس پی 32 بیتی دارن سرو کله میزنن چون نرم افزاری که باهاش کار میکنن یا 64 بیتش نیست یا مشکل داره و نمیتونن نصبش کنن!!!

خب این افراد به درایور روز نیاز ندارن

با همون درایورهای قدیمی هم کارشون راه میوفته

در واقعه اپدیتهایی که داده میشه برای گیم هست

و کاربرای که گیم انجام نمیدن احتیاجی به روزاوری درایور ندارن

لینک به دیدگاه

در 47 دقیقه قبل، hd5870 گفته است :

درود

همش به خاطر بازی نیست

خب اون شخصی که اب ویندوز XP کار می کنه که درایور بروز نیاز نداره.

لینک به دیدگاه

درود خدمت دوستان، مخصوصاً آقای فتحی xD

میگم احتمالاً این منبع خبر اشتباه نکرده؟ من الان سایت خود انویدیا رو چک کردم، نسخه 32 بیتی برای تمام سیستم عامل های بالاتر از ویندوز ویستا موجود هست.
همون تصویری که تو متن خبر هست اگر گزینه آخر رو بخونید نوشته "Show All Operation Systems" اونو که بزنید، نسخه های 32 بیتی رو هم به لیست اضافه می کنه. اینطوری:

1.thumb.JPG.e54c51ba59df1cd344b4204ea61b8ee1.JPG

در یک قسمت دیگر سایت هم به صورت پیش فرض بدون این گزینه هم تمام سیستم عامل ها موجود هست:

2.thumb.JPG.2266c94f8d8d49fbae5fd5b64217f99e.JPG

نسخه ای هم که میشه دانلود کرد 391.35 هست که فکر کنم جدید ترین نسخه هم همین باشه:

3.thumb.JPG.eaf1c2de00744b3883112163affea65c.JPG

لینک به دیدگاه

در متن اصلی نوشته شده "در حال پایان دادن به پشتیبانی راه انداز برای سیستم عاملهای ۳۲ بیتی است و الخ".

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 3 ساعت قبل، Trickster گفته است :

درود خدمت دوستان، مخصوصاً آقای فتحی xD

میگم احتمالاً این منبع خبر اشتباه نکرده؟ من الان سایت خود انویدیا رو چک کردم، نسخه 32 بیتی برای تمام سیستم عامل های بالاتر از ویندوز ویستا موجود هست.
همون تصویری که تو متن خبر هست اگر گزینه آخر رو بخونید نوشته "Show All Operation Systems" اونو که بزنید، نسخه های 32 بیتی رو هم به لیست اضافه می کنه. اینطوری:

1.thumb.JPG.e54c51ba59df1cd344b4204ea61b8ee1.JPG

در یک قسمت دیگر سایت هم به صورت پیش فرض بدون این گزینه هم تمام سیستم عامل ها موجود هست:

2.thumb.JPG.2266c94f8d8d49fbae5fd5b64217f99e.JPG

نسخه ای هم که میشه دانلود کرد 391.35 هست که فکر کنم جدید ترین نسخه هم همین باشه:

3.thumb.JPG.eaf1c2de00744b3883112163affea65c.JPG

درود

والا نمیدونم دیگه برید نویسنده منبع رو یقشو بچسبید من هر چی اون نوشته برای شمام گذاشتم :D مسئولیتش با من نیست :8_laughing:

در ضمن گفته که هنوز موارد امنیتی تا ژانویه 2019 هست رو سایت واسه همون نسخه 32 بیتی میاد برای شما :D

و اینکه گفتن خودشون بعد از همین نسخه 391.35 دیگه نمیاد

شما فک کنم خبرهای قبلی مربوط بهع این موضوع رو دنبال نکردید

ویرایش شده توسط hd5870
لینک به دیدگاه

در 21 ساعت قبل، hd5870 گفته است :

درود

همش به خاطر بازی نیست

درست میفرمایید

نمیدونم در جریان کار مایکروسافت بودی یا نه یحتمل اینم شبیه همونه که میخواست مردم برن سمت ویندوز ۱۰

مثلا میگفت کسی که ویندوزش ۷ یا ۸ باشه cpu جدید اینتل رو ساپورت نمیکنه و ....

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...