رفتن به مطلب

کمک در استفاده از گرافیک دسکتاب برای لبتاپ

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام به اساتید فن من یه لب تاپ گیمینگ g56jk از برند ایسوس دارم تو یه سایتی یه مقاله خوندم برای نصب گرافیک دسکتاپ که لینکش رو میزارم پایین سوال من اینه با توجه به گرونی گرافیک باکس گیگا و امثال ..

ایا این کار شدنیه؟

آیا جواب خودش رو پس داده هر تجربه ای دارین بگین؟

و مهم تر اینکه میشه بدونه اینکه زیر لبتاپ باز بشه و کابلی وارد بشه این رو راه اندازی کرد کلا بکنم یا نه  راستی مد نظر من گرافیک 1050ti یا 1060 هست

http://anzalweb.ir/1396/09/12/اتصال-کارت-گرافیک-اکسترنال-برای-لپ-تاپ/ 

دوستان گلم لطفا سریعتر پاسخ بدین لنگم

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، rostam2142 گفته است :

با سلام به اساتید فن من یه لب تاپ گیمینگ g56jk از برند ایسوس دارم تو یه سایتی یه مقاله خوندم برای نصب گرافیک دسکتاپ که لینکش رو میزارم پایین سوال من اینه با توجه به گرونی گرافیک باکس گیگا و امثال ..

ایا این کار شدنیه؟

آیا جواب خودش رو پس داده هر تجربه ای دارین بگین؟

و مهم تر اینکه میشه بدونه اینکه زیر لبتاپ باز بشه و کابلی وارد بشه این رو راه اندازی کرد کلا بکنم یا نه  راستی مد نظر من گرافیک 1050ti یا 1060 هست

http://anzalweb.ir/1396/09/12/اتصال-کارت-گرافیک-اکسترنال-برای-لپ-تاپ/ 

دوستان گلم لطفا سریعتر پاسخ بدین لنگم

درود 

بله این کار شدنیه .

لپ تاپ های قدیمی یه پورتی به اسم mini pci express داشتند که برای کارتهای pci e طراحی شده بود و با کابلش میشد راحت وصل کرد 

الان دیگه لپ تاپهای جدید این پورت رو ندارن و تبدیل این کار رو انجام میده .

جای pci e مین بورد میشینه مثل جای کارت شبکه ی لپ تاپ که در واقع یه پورتx 1 pci e هست که باید کارت شبکه رو بی خیال شید 

باید کارتی بگیرید که سوکت برق pci eداشته باشه (که پاور ها تامین میکنن)وگرنه برقش از pci e و تبدیل تامین  میشه که به مدار برق رسانی لپ تاپ فشار زیاد آمده و حتما یه مقاومتی چیزی میسوزونید‌(البته بازم با کارتی که سوکت برق رسانی پاور داشته باشه فشار میاد به لپ تاپ)

همچنین باید پین های استارتی که در 20 پین برق پاور جداگانه هست اتصال بدید تا استارت بخوره پاور و بتونه به کارت برق رسانی کنه 

بنده بشخصه این رو پیشنهاد نمیدم چون این روش غیر استاندارده و به لپ تاپ بویژه مدار برق رسانی و پهنای باند کم pci e لپ تاپ که توسط پردازنده تامین میشه فشار میاد و در واقع به پردازنده و چیپ های شمالی و جنوبی فشار آمده و ممکنه لپ تاپتون بسوزه و بل کل مرخص شه .

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Amir.s.b گفته است :

درود 

بله این کار شدنیه .

لپ تاپ های قدیمی یه پورتی به اسم mini pci express داشتند که برای کارتهای pci e طراحی شده بود و با کابلش میشد راحت وصل کرد 

الان دیگه لپ تاپهای جدید این پورت رو ندارن و تبدیل این کار رو انجام میده .

جای pci e مین بورد میشینه مثل جای کارت شبکه ی لپ تاپ که در واقع یه پورتx 1 pci e هست که باید کارت شبکه رو بی خیال شید 

باید کارتی بگیرید که سوکت برق pci eداشته باشه (که پاور ها تامین میکنن)وگرنه برقش از pci e و تبدیل تامین  میشه که به مدار برق رسانی لپ تاپ فشار زیاد آمده و حتما یه مقاومتی چیزی میسوزونید‌(البته بازم با کارتی که سوکت برق رسانی پاور داشته باشه فشار میاد به لپ تاپ)

همچنین باید پین های استارتی که در 20 پین برق پاور جداگانه هست اتصال بدید تا استارت بخوره پاور و بتونه به کارت برق رسانی کنه 

بنده بشخصه این رو پیشنهاد نمیدم چون این روش غیر استاندارده و به لپ تاپ بویژه مدار برق رسانی و پهنای باند کم pci e لپ تاپ که توسط پردازنده تامین میشه فشار میاد و در واقع به پردازنده و چیپ های شمالی و جنوبی فشار آمده و ممکنه لپ تاپتون بسوزه و بل کل مرخص شه .

ممنون از شما براش پاور جدا تهیه میکنم اگه قطعات خاصی پیشنهاد میشه بفرمایید

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، rostam2142 گفته است :

ممنون از شما براش پاور جدا تهیه میکنم اگه قطعات خاصی پیشنهاد میشه بفرمایید

شما ریسک این کار رو پذیرفتید؟ باید وای فای رو بیخیال شید ها ! و لپ تاپتونم همیشه باید باز باشه پنل پشتیش و ممکنه قطعاتش اتصال کوتاه بشه !

باید تبدیل بگیرید 

من پیشنهاد نمیکنم و عواقبشم نمیپذیرم

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، Amir.s.b گفته است :

شما ریسک این کار رو پذیرفتید؟ باید وای فای رو بیخیال شید ها ! و لپ تاپتونم همیشه باید باز باشه پنل پشتیش و ممکنه قطعاتش اتصال کوتاه بشه !

باید تبدیل بگیرید 

من پیشنهاد نمیکنم و عواقبشم نمیپذیرم

من فک میکردم اینطوری دیگه لبتاپ باز نمیشه 

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، rostam2142 گفته است :

با سلام

سلام،

وقت به خیر.

فیلم دقیق و مرتبط با موضوع شما.

آدرس بارگذاری مستقیم با کیفیت 1080P.

برای بارگذاری  به شکن شکن نیاز دارید. محصول یادشده در فیلم را می توانید از خارج سفارش دهید.(قیمت هر دلار برای سفارش از خارج از کشور بین 6500 تومان تا 7200 تومان و قیمت حمل و نقل به ازای هر  1 کیلوگرم حدود 100 هزار تومان است.)(1397-1-26)

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، +Wise+ گفته است :

سلام،

وقت به خیر.

فیلم دقیق و مرتبط با موضوع شما.

آدرس بارگذاری مستقیم با کیفیت 1080P.

برای بارگذاری  به شکن شکن نیاز دارید. محصول یادشده در فیلم را می توانید از خارج سفارش دهید.(قیمت هر دلار برای سفارش از خارج از کشور بین 6500 تومان تا 7200 تومان و قیمت حمل و نقل به ازای هر  1 کیلوگرم حدود 100 هزار تومان است.)(1397-1-26)

این هم باید زیر لبتاپ باز بشه

ویرایش شده توسط rostam2142
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...