رفتن به مطلب

کندی سیستم

FMAHDI
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من مدتیه که سیستمم به مشکل عجیبی خورده

به این شکل که تو کارهای سبکی مثل کپی کردن فایل،پخش فیلم ،اجرای بازی های ساده و... اکثرا میشه کندی رو حس کرد.

مثلا یه فیلم معمولی رو ممکنه ده ، بیست ثانیه زمان ببره تا اجرا کنه

یا مثلا موقع کپی فایل،موس رو که حرکت میدم گیر میکنه

یا هر دفعه که ویندوز میخواد بالا بیاد اون قسمت آرم ویندوز سون با تیک زدن اجرا میشه

یا توی بازی های سبکی مثل pes 17 گاها بازی کند میشه و بلافاصله درست میشه اما در بازی های سنگین مشکلی نداره یا من متوجه نمیشم،نکته عجیبتر این که موقع کند شدن در  اجرای بازی ها ،هیچ افت فریمی رو برنامه ی fraps نشون نمیده و فریم بازی کاملا ثابته

اینم مشخصات سیستمم:

motherboard:asus970 pro gaming/aura

cpu:amd fx 6300

graphic card:asus gtx 650

H.D.D:western digital black 1T

POWER:green 480W

RAM:2g giel*2    +     2g kingeston

رم مجموعا 6 گیگ

دمای قطعات مناسب هستش

من بابت این قضیه مادربرد و سی پی یو عوض کردم و گرافیک و رم ها رو هم تست کردم اما مشکل پابرجاست

ویرایش شده توسط fmahdi
لینک به دیدگاه

درود

مظنون اصلی هارددیسک است. hdtune pro بنصب و سلامت هارددیسک را بررس.

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

مظنون اصلی هارددیسک است. hdtune pro بنصب و سلامت هارددیسک را بررس.

هارد خودم رو که فرستادم گارانتی چون همین برنامه ای که گفتید در قسمت interface crc error count یا به همچین چیزی مشکل شناسایی کرده بود.اونجا مشکل رو رفع کردن.........از این گذشته من با اس اس دی و هارد های دیگه ای هم تست کردم و جوابی نگرفتم

ویرایش شده توسط fmahdi
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، fmahdi گفته است :

هارد خودم رو که فرستادم گارانتی چون همین برنامه ای که گفتید در قسمت interface crc error count یا به همچین چیزی مشکل شناسایی کرده بود.اونجا مشکل رو رفع کردن.........از این گذشته من با اس اس دی و هارد های دیگه ای هم تست کردم و جوابی نگرفتم

با توجه به این که دما مناسب است و با تعویض مادربورد و پردازنده و هاردیسک مشکل برجاست و گرافیک و رم را نیز آزموده ای چیزی به ذهنم نمی رسد. احتمال کمی هست که از لوازم جانبی مانند موش و صفحه کلید و دستگاههای وصل به usb باشد. 

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

با توجه به این که دما مناسب است و با تعویض مادربورد و پردازنده و هاردیسک مشکل برجاست و گرافیک و رم را نیز آزموده ای چیزی به ذهنم نمی رسد. احتمال کمی هست که از لوازم جانبی مانند موش و صفحه کلید و دستگاههای وصل به usb باشد. 

ممنون بابت راهنماییتون

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
در در 1397/01/28, 07:10:33، fmahdi گفته است :

اگه دوست دیگه ای هست که میتونه کمکی کنه لطفا بگه

بنده هم همین مشکل رو رو لپتاپم دارم. دو هفته ای هست که چندین بار ویندوز عوض کردم. هیچگونه پردازش سنگینی انجام نمیده. و فوق العاده کند شده سیستمم 

مشخصات لپتاپ Dell M6800

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Ahad Monji گفته است :

بنده هم همین مشکل رو رو لپتاپم دارم. دو هفته ای هست که چندین بار ویندوز عوض کردم. هیچگونه پردازش سنگینی انجام نمیده. و فوق العاده کند شده سیستمم 

مشخصات لپتاپ Dell M6800

درود

برنامه ی hdtune pro را بنصب و سلامت دیسکها به ویژه آنی را که رویش سیستم عامل نصب است بررس.

لینک به دیدگاه

در 20 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

برنامه ی hdtune pro را بنصب و سلامت دیسکها به ویژه آنی را که رویش سیستم عامل نصب است بررس.

سلام. 

ایضا برحسب فرمایش شما نرم افزار را دوباره نصب و اجرا نمودم و هر دو هارد را تست کردم نتیجه مطلوب و هر دو در سلامت کامل هستند. حتی در رابطه با این موضوع هارد اس اس دی نو تهییه و نصب شد و ویندوز روی ان قرار میگیرد. که باز همان مورد پا برجا میباشد.

واقعا کلافه ام کرده و نمیتونم ایراد رو پیدا کنم.????

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Ahad Monji گفته است :

سلام. 

ایضا برحسب فرمایش شما نرم افزار را دوباره نصب و اجرا نمودم و هر دو هارد را تست کردم نتیجه مطلوب و هر دو در سلامت کامل هستند. حتی در رابطه با این موضوع هارد اس اس دی نو تهییه و نصب شد و ویندوز روی ان قرار میگیرد. که باز همان مورد پا برجا میباشد.

واقعا کلافه ام کرده و نمیتونم ایراد رو پیدا کنم.1f622.png1f622.png1f622.png1f622.png

درود

ساکن کجایی؟

ممکن است از تهویه ی دستگاه باشد. 

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

ساکن کجایی؟

ممکن است از تهویه ی دستگاه باشد. 

سلام. تبریز هستم.

خدمتتون عرض کنم تهویه دستگاه چک و فن ها کاملا سالم کار میکنند. مشکل دستگاه اصلا از اور هیت شدن نمیتونه باشه چون وقتی کاملا سرده هم این مشکل وجود داره. حتی نرم افزار هایی که دستگاه رو تحت فشار قرار میدن با اونا هم سی پی یو و جی پی یو به صد در صد نرسید

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Ahad Monji گفته است :

سلام. تبریز هستم.

خدمتتون عرض کنم تهویه دستگاه چک و فن ها کاملا سالم کار میکنند. مشکل دستگاه اصلا از اور هیت شدن نمیتونه باشه چون وقتی کاملا سرده هم این مشکل وجود داره. حتی نرم افزار هایی که دستگاه رو تحت فشار قرار میدن با اونا هم سی پی یو و جی پی یو به صد در صد نرسید

برنامه ی crystal diskmark را بنصب و سرعت هارددیسک و درایو جامد را بررس.

عکسش را بگذار، اگر ایراد از این دو نباشد، من چیزی به ذهنم نمی رسد. مشخصات دقیق دستگاه را بگو، دیگر دوستان احتمالا می توانند کمک کنند.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

برنامه ی crystal diskmark را بنصب و سرعت هارددیسک و درایو جامد را بررس.

عکسش را بگذار، اگر ایراد از این دو نباشد، من چیزی به ذهنم نمی رسد. مشخصات دقیق دستگاه را بگو، دیگر دوستان احتمالا می توانند کمک کنند.

IMG_20180531_200852.jpg

IMG_20180531_201434.jpg

لینک به دیدگاه

امروز ایراد را پیدا کردم.

فعالیت سی پی تحت هیچ شرایطی از 13 درصد بالا تر نمیرود.

ایراد از چی میتونه باشه و برای رفعش چکار باید بکنم

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، Ahad Monji گفته است :

درود

هارددیسک و درایو جامد ایرادی ندارند.

آیا تنظیمات بایاس را آزموده ای؟

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

هارددیسک و درایو جامد ایرادی ندارند.

آیا تنظیمات بایاس را آزموده ای؟

بله تنظیمات بایوس هم بصورت دیفالت ریست شدند که نتیجه تغییر نکرده.

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
در در 1397/03/10, 21:40:36، Ahad Monji گفته است :

سلام من چهار تا راه به ذهنم میرسه امیدوارم جواب بده

اول برید به قسمت system configuration و در بخش بوت تعداد هسته های سیستم رو یک بار دستی روی حداکثر تعداد تنظیم کنید و یکبار هم تیک گزینه رو بردارید که اتوماتیک تنظیم بشه

دوم اینکه من از بایوس لپ تاپ اطلاع درستی ندارم ولی بایوس مادربرد کامپیوتر من چند بخش برای تنظیم فرکانس و تعداد هسته ی فعال پردازنده داره میتونید شما هم در تنظیمات سیستم خودتون بگردید شاید چیزی پیدا کردید

سوم اینکه اگه لپ تاپتون دو تا گرافیک داره از طریق تنظیماتش روی گرافیک مجزای لپ تاپ تنظیمش کنید البته اگه نکردین.

راه حل اخری که به ذهنم میرسه اینه که از طریق power options به قسمت تنظیمات حداقل و حداکثر استفاده از پردازنده برید و حداکثر استفاده رو چک کنید که روی صد درصد باشه

اگه تنظیماتی که گفتم رو پیدا نکردید بگید که مرحله به مرحله آدرس بدم.

لینک به دیدگاه

در در 1397/03/19, 09:33:47، fmahdi گفته است :

سلام من چهار تا راه به ذهنم میرسه امیدوارم جواب بده

اول برید به قسمت system configuration و در بخش بوت تعداد هسته های سیستم رو یک بار دستی روی حداکثر تعداد تنظیم کنید و یکبار هم تیک گزینه رو بردارید که اتوماتیک تنظیم بشه

دوم اینکه من از بایوس لپ تاپ اطلاع درستی ندارم ولی بایوس مادربرد کامپیوتر من چند بخش برای تنظیم فرکانس و تعداد هسته ی فعال پردازنده داره میتونید شما هم در تنظیمات سیستم خودتون بگردید شاید چیزی پیدا کردید

سوم اینکه اگه لپ تاپتون دو تا گرافیک داره از طریق تنظیماتش روی گرافیک مجزای لپ تاپ تنظیمش کنید البته اگه نکردین.

راه حل اخری که به ذهنم میرسه اینه که از طریق power options به قسمت تنظیمات حداقل و حداکثر استفاده از پردازنده برید و حداکثر استفاده رو چک کنید که روی صد درصد باشه

اگه تنظیماتی که گفتم رو پیدا نکردید بگید که مرحله به مرحله آدرس بدم.

مشکل از جانب همون نکته سومی بود که فرمودین. تیک مربوط به سویچچینگ گرافیک ها رو فعال کرده بودم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...