رفتن به مطلب

خنک کننده جدید Thermalright ARO-M14، خیال شما را از بابت گرمای پردازنده های Ryzen راحت خواهد کرد!

Recommended Posts

• کاربر ویژه

6a996a73312bdbe35c539f40766d9af2.jpg

کمپانی Thermalright امروز یک خنک کننده بادی جدید به نام ARO-M14 را مخصوص استفاده در سوکت AMD AM4 معرفی کرد. این کولر در دو مدل موجود خواهد بود که در انتها نامشان دارای پسوند G و O هستند. مدل ARO-M14G در قسمت بالایی خود از یک پوشش خاکستری رنگ برخوردار است .این قسمت درمدل ARO-M14O  به رنگ نارنجی درآمده و تداعی کننده جعبه نارنجی رنگ پردازنده های Ryzen است.هر دو کولر بر مبنای خنک کننده مشهور این شرکت یعنی HR-02 Macho Rev B  طراحی شده اند.با این وجود به دلیل مکانیزم طراحی خاص این دو کولر و استفاده از ماژول های نگهدارنده برای سوکت AMD AM4 ، تنها از این سوکت پشتیبانی میکنند و نمی توان از آنها بر روی دیگر سوکت ها استفاده کرد.در قسمت کاور بالایی لوگوی Ryzen به صورت برجسته ای نقش بسته است .این دو خنک کننده به صورت پیش فرض به خمیر رسانای گرمایی آغشته شده اند ، اما با این حال یک سرنگ خمیر حرارتی Chill Factor نیز همراه آنها ، ارائه میشود.

f33ed4bae1cc721713b672bffb6c20b7.jpg

خنک کننده ARO-M14  مجهز به یک  حرارت گیر آلومینیومی بزرگ شده است که گرمای جذب شده را به صورت آفست پخش میکند.این کولر به اندازه ای است که گرمای قسمت حافظه ها را نیز میتواند به خوبی دفع کند.قسمت پایه اصلی نیز بر خلاف خنک کننده Macho Direct  ، از مس نیکل اندود شده ساخته شده که تعداد شش لوله انتقال حرارتی 6 میلیمتری مسی از مرکز آن عبور میکند.این لوله ها، حرارت را به صورت مستقیم به حرارت گیر بزرگ آلومینیومی منتقل میکنند و در آنجا توسط یک فن 140 میلیمتری TY-147 A  دفع میشود.این فن سرعت چرخشی بین 300 تا 1300 دور در دقیقه دارد و میتواند مقدار 28.7 تا 125 سانتی متر مکعب هوا را جابه جا کندو در نهایت مقدار نویز 15 تا 25 دسی بل تولید کند.

cd7868ff12a2827e9f38220204f7dc1b.jpg

Thermalright  ادعا میکند، این کولر میتواند بارهای حرارتی تا 240 وات TDP را تحمل کند.قیمت و زمان دسترسی به این خنک کننده ها هنوز مشخص نشده است.

منبع : Techpowerup

مترجم : محمد فتحی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

اینکه همون ماچو هست فقط تمش عوض شده:$

جواب دادن این کولر بر روی رایزن و ادعای 240 وات tdp رو نمیدونم ولی در گذشته از تست هایی که از ماچو بر روی FX8350 و FX8150 داشتم به هیچ عنوان توان کنترل حرارت در اورکلاک رو نداشت. با اینکه پردازنده ها لو ولتاژ بودند و فرکانس رو بیش از 4.4 نمیبردم در زیر لود کامل دما پیوسته افزایش می یافت و من به ناچار تست و لود رو کم می کردم چون اجازه نمیدم که از tJmAX پردازنده که حدود 65 درجه بود دما تجاوز کنه.

لینک به دیدگاه

Thermalright متخصص در ساختن برج هایی جهت پوشاندن اسلات های رم ، گیر کردن به هیت سینک های مادربورد ، خم کردن پی سی بی و حرکات قدرتی و خارق العاده دیگر ?

بنده Macho2 با دو عدد TY143 روی 8350 و 990 داشتم یاد و خاطره اش بخیر به غیر از مشکلات فوق و نویزی غیر قابل تشخیص در کنار سشوار و جاروبرقی روی فرکانس 4.7 مدت زیادی بدون مشکل کار کردم .

لینک به دیدگاه

داداش چه فایده داره این تاپیک وقتی که نماینده ترمالرایت محصولاتشو کم ودر حد چند مدل وارد میکنه

لینک به دیدگاه

ماچو ادیت جدید هم رایزنو ساپورت میکرد ولی نمیدونم چرا یه مدل دیگه دادن؟ ?  فقط مسئله رنگ کردنش بود؟?

با این کولر ماچو e5430 تا 3.976 اور کردم و یذره از رکورد cpuboss جلوتر رفتم و دما هم حدود 60-65 بود ولی فن کمی نویزش بالا رفت. البته در کیس بنده کلا باز هست?

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، testaccount گفته است :

داداش داری اشتباه میزنی. من همین کولرو روی 7700K با فرکانس 5.1 گذاشتم دمای فول لود بعد نیم ساعت Intel burn test از 65 بیشتر نمیشه 1f914.png

کدوم نویز؟؟؟ le grand macho rt کلا یه فن 140 دور پایین روش نصبه که بود و نبودش عملا فرقی نداره و از بی صدا ترین کولر های دنیاست. فن مال من همیشه روی 300 rpm هست چون آنقدر خنکه بالاتر نمیره در نتیجه کوچکترین صدایی نداره.

نمیدونم شما از این کولر استفاده کردی یا فقط الکی اطلاعات غلط پخش میکنی. هر ۴ اسلات رم من قابل استفاده است اونم با رم های Trident Z RGB که نسبتا بزرگ هستند. 

به نظر بنده شما تلاش بفرمایید متونی که در موردشون اظهار نظر می فرمایید را ابتدا با دقت مطالعه کنید و جاهای نامفهومشو برای خودتون روشن بفرمایید ، این برای شخصیت خودتون شایسته تره قربان . در این مورد خاص منظور بنده (( دو عدد TY143 )) است .

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، testaccount گفته است :

داداش داری اشتباه میزنی. من همین کولرو روی 7700K با فرکانس 5.1 گذاشتم دمای فول لود بعد نیم ساعت Intel burn test از 65 بیشتر نمیشه 1f914.png

کدوم نویز؟؟؟ le grand macho rt کلا یه فن 140 دور پایین روش نصبه که بود و نبودش عملا فرقی نداره و از بی صدا ترین کولر های دنیاست. فن مال من همیشه روی 300 rpm هست چون آنقدر خنکه بالاتر نمیره در نتیجه کوچکترین صدایی نداره.

نمیدونم شما از این کولر استفاده کردی یا فقط الکی اطلاعات غلط پخش میکنی. هر ۴ اسلات رم من قابل استفاده است اونم با رم های Trident Z RGB که نسبتا بزرگ هستند. 

من این کولرو با مادربرد های مختلف و هیت سینک های عجیب و غریب تست کردم اما طراحیش طوریه که به هیچ جا گیر نکرد.

خم شدن پی سی بی و اینا هم که افسانست. تخته سه لا نیست که خم بشه برد پی سی بی محکم تر از این حرفاست. در صورتی که کولر به درستی نصب بشه هیچ مشکلس برای مادربرد ایجاد نمی کنه.

macho چند سری کولر دارد که آخرینش در بازار ما لوگرانماچوآرتی است. مورد بحث در این جا hr2 است.

البته من هم با این که همه کولرهای ساکت و کارایی استند موافقم.

....

علت را نمی دانم ولی همانطور که معین گرامی گفت، ماچو اچ آر2 برای am3+ به خوبی پردازنده های اینتل کارایی نداشت.

این کولر هم با توجه به براکت اختصاصی برای رایزن بازار محدودی دارد و گمان نکنم وارد شود.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 ساعت قبل، testaccount گفته است :

من این کولرو با مادربرد های مختلف و هیت سینک های عجیب و غریب تست کردم اما طراحیش طوریه که به هیچ جا گیر نکرد.

خم شدن پی سی بی و اینا هم که افسانست. تخته سه لا نیست که خم بشه برد پی سی بی محکم تر از این حرفاست. در صورتی که کولر به درستی نصب بشه هیچ مشکلس برای مادربرد ایجاد نمی کنه.

اونی که اشتباه میزنه شمایی برادر.

اولا من پردازنده AMD با 125W TDP رو تست کردم و شما اومدی پردازنده 91W TDP رو مقایسه می کنی.  در نظر داشته باشید FX9590 از همین خانواده با فرکانس 4.7GHz توان حرارتی 220 وات رو یدک می کشه که در رده دکستاپ فاجعه محسوب میشه!

دوما ماچو چندین مدل و ریویژن داره. Macho Rev.Aیک کولرمعمولی ست در حالی که Le GRAND MACHO RT از بهترین ایر کولرهای دنیاست.

سوما کولرهای ماچو برای پردازنده های AMD ضعیف نشون دادن.

چهارما در مورد بزرگ بودن ابعاد ماچو هیچ بحثی نیست و کاملا واضح هست که این کولر ابعاد بزرگی داره.  اجازه نمیده کامپوننت VRM روی برد هوا بخورن و خنک بشن.

ضمن اینکه شما با این سطح از ادبیات و دقت همون بهتر اطلاعاتتون رو برای خودتون نگهدارین که درخور خودتون هست ولاغیر.

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

من این کولر رو دارم و عاشقش هستم خیلی بی صداست و خیلی هم سنگین هست اگر یه روزی فنش هم از کار بیفته خود هدسینگ به راحتی پردازنده رو خنک میکنه از هر رمی هم میشه استفاده کرد گیر نمیکنه ..من پردازنده 2500k را به فرکانس 4.5 اور کردم دماش نهایت 65 درجه هست زیر فشار

Found_37168368_3303544.jpg

لینک به دیدگاه

در 39 دقیقه قبل، HeX گفته است :

اولا من پردازنده AMD با 125W TDP رو تست کردم و شما اومدی پردازنده 91W TDP رو مقایسه می کنی.  در نظر داشته باشید FX9590 از همین خانواده با فرکانس 4.7GHz توان حرارتی 220 وات رو یدک می کشه که در رده دکستاپ فاجعه محسوب میشه!

دوما ماچو چندین مدل و ریویژن داره. Macho Rev.Aیک کولرمعمولی ست در حالی که Le GRAND MACHO RT از بهترین ایر کولرهای دنیاست.

چهارما در مورد بزرگ بودن ابعاد ماچو هیچ بحثی نیست و کاملا واضح هست که این کولر ابعاد بزرگی داره.  اجازه نمیده کامپوننت VRM روی برد هوا بخورن و خنک بشن.

ضمن اینکه شما با این سطح از ادبیات و دقت همون بهتر اطلاعاتتون رو برای خودتون نگهدارین که درخور خودتون هست ولاغیر.

با همه گزینه ها موافقم به جز مورد 4

هیچ جا تو اینتر نت پیدا نکردم که کولر معمولی ماچو باعث داغ شدن vrm بشه

چون ایر کولر باعث جریان هوا بهتر درکیس شدند. این باعث میشه که vrm ها خنک بمونند. پس هر چی بزرگتر باشه هیتسینگ بهتره و سی پی یو خنکتر و انتقال دما بهتر

به نظر من استفاده از واتر کولر ها باعث گرمتر شدن vrm ها میشه تا ایرکولر(درسته ایجا حرفی از واتر کولر نزده ولی 2 جور بیشتر کولر نداریم)

http://www.tomshardware.com/forum/id-2196038/air-cooling-water-cooling-things.html

The stock air cooler was not just designed to cool the CPU.

It was designed to cool the surrounding heat producing motherboard voltage controlling modules, that is the reason the VRs are positioned on the motherboard clustered around the CPU socket, so the stock air cooler can cool them, at the same time the CPU is being cooled.

با خط آخر هم موافق نیستم چونکه شما هم مثل کاربر testaccont شروع کردید

ویرایش شده توسط mrp7
لینک به دیدگاه

در 22 ساعت قبل، HeX گفته است :

درود بر همه دوستان

میخواستم ببینم  که با این اوصاف کولرLe GRAND MACHO RT که جدیدا با سوکت am4 به بازار عرضه شده برای رایزن مناسبه یا نه چون من از بحث دوستان نتیجه ای نگرفتم معین جان شما این کولر را روی رایزن تست کرده اید اگر مناسب نیست لطفا اطلاع رسانی کنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 22 دقیقه قبل، ali2424 گفته است :

درود بر همه دوستان

میخواستم ببینم  که با این اوصاف کولرLe GRAND MACHO RT که جدیدا با سوکت am4 به بازار عرضه شده برای رایزن مناسبه یا نه چون من از بحث دوستان نتیجه ای نگرفتم معین جان شما این کولر را روی رایزن تست کرده اید اگر مناسب نیست لطفا اطلاع رسانی کنید

درود مجدد

اون مطالبی هم که عرض کردم خدمتتون برای ماچو معمولی یا HR2 بود.

من خودم  Le GRAND MACHO RT رو نیازمودم ولی احتمال 90 درصد برای نسل جدید رایزن چند تا کولر رو مورد تست قرار میدم. این کولر در حال حاضر از بهترین ایر کولرهای دنیاست. در خیلی از موارد دیدم برای پردازنده هایی که TDP خیلی بالایی ندارن به صورت پسیو استفاده میشه.

تو این زمینه تجربه سعید عزیز(آقای بهمنیان) مسلم بیشتر از بنده هست.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، ali2424 گفته است :

درود بر همه دوستان

لگرند ماچو یکی از بهترین کولر های دنیاست که با بهترین کولر شرکت نکتوا d15 مقایسه میشه

این ماچو معمولی هم کولر خوبیه .حالا یکی رو سی پی یو آشغالی amd 8350 با tdp 125 بسته بعدش با این که tdp بالای داره اورکلاک هم میکنه معلومه نتیجه مطلوبی نمیگیره

شما اینو رو سی پی یو amd جدید ببندید کاملا میتونه کنترلش کنه اما گزینه بهتر لگرند ماچو

هست

https://www.tweaktown.com/reviews/6930/thermalright-macho-rev-cpu-cooler-review/index6.html

ویرایش شده توسط mrp7
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...