رفتن به مطلب

فرق پنل IPS با VA در چه حد است؟؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

دوستان قصد خرید مانیتوردارم. میخواستم ببینم فرق پنل IPS با VA در چه حد است؟؟ ( بیشتر برای دیدن فیلم و بازی میخوام )

کدوم پنل مناسبه واسه خرید؟؟

لینک به دیدگاه

سلام. پنل های ips و pls بهتر از بقیه هستن.

Va یه چیز بین tn و ips هست تا جایی که میدونم. ولی ips بهتره و زاویه دید بیشتری داره

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، میلاد بهرامن گفته است :

Va یه چیز بین tn و ips هست تا جایی که میدونم. ولی ips بهتره و زاویه دید بیشتری داره

بله درسته ولی کیفیت VA کاملا قابل قبوله از نظر من و خیلی از نظر اقتصادی به صرفه تره 

IPS به درد طراح میخوره و بس 

اگر کسی برای گیم میخواد در حال حاضر فقط VA چون قیمت 1080 و 144 هرتز به اندازه 1080 و 60 هرتز IPS هست

لینک به دیدگاه

من خیلی با خودم سر این مسله کلنجار رفتم و آخر Va گرفتم الان هم خیلی راضیم!

فقط مصرف برقش خیلی زیاد هست! مانیتور ۲۷ اینچ من حدود ۱۰۰ وات مصرف داره!!

لینک به دیدگاه

در 49 دقیقه قبل، میلاد بهرامن گفته است :

PLS که خیلی از بقیه قیمتش بیشتره

در 42 دقیقه قبل، The.13east گفته است :

بله درسته ولی کیفیت VA کاملا قابل قبوله از نظر من و خیلی از نظر اقتصادی به صرفه تره 

IPS به درد طراح میخوره و بس 

اگر کسی برای گیم میخواد در حال حاضر فقط VA چون قیمت 1080 و 144 هرتز به اندازه 1080 و 60 هرتز IPS هست

من قبلا IPS داشتم. اونم از اولتراواید! ولی متاسفانه پنلش شکست.. من بیشتر واسه فیلم میخوام تا گیم

در 22 دقیقه قبل، danyalbmw گفته است :

من خیلی با خودم سر این مسله کلنجار رفتم و آخر Va گرفتم الان هم خیلی راضیم!

فقط مصرف برقش خیلی زیاد هست! مانیتور ۲۷ اینچ من حدود ۱۰۰ وات مصرف داره!!

شما چه مانیتوری گرفتین؟

لینک به دیدگاه

طبق تجربه ای که از مانیتور و تلوزیون های متعدد داشتم از نظر من تفاوت خاصی باهم ندارن 

فقط در صورتی فرقشونو میفهمی که کنار هم بزاریشون و در شرایط یکسان تست کنی

فرق اصلی تو رنج قیمت مانیتور هست مثلا ips با طیف رنگی 72% با 99% هیچوقت یکی نخواهد بود

از نظر گیم هم که اگه همشون 60 هرتز باشن هیچ فرق خاصی ندارن و نهایتا یکی دو میلی ثانیه تو input lag فرق داشته باشن که اونم قابل تشخیص نیست

واسه گیم فقط 144hz با زمان پاسخ دهی 1 میلی ثانیه و مهمتر از همه تکنولوژی Lightboost مهمه و بقیه چیزا چرته همش

امکان نداره سه تا مانیتور 60 هرتز بزاری کنار هم و بگی این یکی واسه گیم بهتره تا اون دوتا! چون همشون یکی هستن

بعضی پنل ها هم خوب اورکلاک میشن که عالیه مثلا مانیتوری که الان استفاده میکنم Samsung S24D595 با پنل PLS هستش که از 60 بردم به 75 هرتز و واقعا تفاوتش رو تو بازیای سرعتی میشه حس کرد

ویرایش شده توسط TeraFloppy64
لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، RED گفته است :

PLS که خیلی از بقیه قیمتش بیشتره

من قبلا IPS داشتم. اونم از اولتراواید! ولی متاسفانه پنلش شکست.. من بیشتر واسه فیلم میخوام تا گیم

شما چه مانیتوری گرفتین؟

Samsung C27FG70

نسخه ۲۴ اینچ هم فکر میکنن داشته باشه

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، danyalbmw گفته است :

Samsung C27FG70

نسخه ۲۴ اینچ هم فکر میکنن داشته باشه

آره مانیتورت تکنولوژی Quantum Dot هم داره! کیفیتش چطوره؟ مخصوصا واسه فیلم؟؟

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، TeraFloppy64 گفته است :

طبق تجربه ای که از مانیتور و تلوزیون های متعدد داشتم از نظر من تفاوت خاصی باهم ندارن 

فقط در صورتی فرقشونو میفهمی که کنار هم بزاریشون و در شرایط یکسان تست کنی

فرق اصلی تو رنج قیمت مانیتور هست مثلا ips با طیف رنگی 72% با 99% هیچوقت یکی نخواهد بود

از نظر گیم هم که اگه همشون 60 هرتز باشن هیچ فرق خاصی ندارن و نهایتا یکی دو میلی ثانیه تو input lag فرق داشته باشن که اونم قابل تشخیص نیست

واسه گیم فقط 144hz با زمان پاسخ دهی 1 میلی ثانیه و مهمتر از همه تکنولوژی Lightboost مهمه و بقیه چیزا چرته همش

امکان نداره سه تا مانیتور 60 هرتز بزاری کنار هم و بگی این یکی واسه گیم بهتره تا اون دوتا! چون همشون یکی هستن

بعضی پنل ها هم خوب اورکلاک میشن که عالیه مثلا مانیتوری که الان استفاده میکنم Samsung S24D595 با پنل PLS هستش که از 60 بردم به 75 هرتز و واقعا تفاوتش رو تو بازیای سرعتی میشه حس کرد

والا نمیدونم.گیج شدم کلا چی بخرم!!

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، RED گفته است :

آره مانیتورت تکنولوژی Quantum Dot هم داره! کیفیتش چطوره؟ مخصوصا واسه فیلم؟؟

خیلی راضی کننده هست یک عکس ضمیمه شد(به دلیل کج و کوله بودن پیکسلا و همچنین آرایش مثل بچه آدم نبودن اصلا عکس هایی که با دوربین گرفته میشه خوب نمیوفته!)

نکته خیلی مثبتش خمیده بودن صفحه هست که واقعا تجربه ی متفاوتی داره نسبت به صفحات تخت

20180320_122743.jpg

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، danyalbmw گفته است :

خیلی راضی کننده هست یک عکس ضمیمه شد(به دلیل کج و کوله بودن پیکسلا و همچنین آرایش مثل بچه آدم نبودن اصلا عکس هایی که با دوربین گرفته میشه خوب نمیوفته!)

نکته خیلی مثبتش خمیده بودن صفحه هست که واقعا تجربه ی متفاوتی داره نسبت به صفحات تخت

20180320_122743.jpg

خوبه. ولی بنظرم واسه 27 اینچ حداقل مانیتور باید 2k باشه.

لینک به دیدگاه

من va نداشتم ولی یه کلیپ تو یوتوب دیدم مقایسه پنل va و ips. پنل va از بغل تغییر رنگ زیادی میداد.

اگه تونستم برات میفرستم

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، RED گفته است :

خوبه. ولی بنظرم واسه 27 اینچ حداقل مانیتور باید 2k باشه.

نه نیازی نیست من که ۱۰۸۰ استفاده میکنم خیلی هم راضیم و این یک تصور غلط هست!

اگر اینجوری باشه پس تلویزیون ۴۷ اینچ کلا زیر ۴ کا پیکسلاشون مشخصه درصورتی که تلویزیون هم سونی داریم ۱۰۸۰ خیلی هم خوبه

نکته عجیب این مانیتور این هستش که رزولوشن پخش در kmplayer عدد 2048 برای طول بجای 1920 نشان داده میشه که مل هم متوجه نشدیم داستانش چیه

در 20 دقیقه قبل، میلاد بهرامن گفته است :

من va نداشتم ولی یه کلیپ تو یوتوب دیدم مقایسه پنل va و ips. پنل va از بغل تغییر رنگ زیادی میداد.

اگه تونستم برات میفرستم

بله va های عادی اینجوری هستند ولی این مانیتور سامسونگ تا زاویه ۱۷۸° مشکلی نداره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...