رفتن به مطلب

سوال راجب مانیتور

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

ببخشید یه سوالی ذهنم درگیر کرده است به تازگی مانیتور ایسوس خریدم .

سوالم این هست بعد از خاموش کردن کامپیوتر چراغ چشمک زن مانیتور به رنگ قرمز در میاد و چراغش روشنه . آیا این مورد طبیعی هست ؟

آیا نیاز هست از روی دکمه مانیتور خاموش شود یا همینطور بمونه مشکلی پیش نمیاد ؟

امیدوارم متوجه منظورم شده باشید 

لینک به دیدگاه

مانیتور ایسوس ؟??

مدل دقیقش چیه؟

ویرایش شده توسط Coffee Addicted
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، mehrshad13and11 گفته است :

سلام دوستان

ببخشید یه سوالی ذهنم درگیر کرده است به تازگی مانیتور ایسوس خریدم .

سوالم این هست بعد از خاموش کردن کامپیوتر چراغ چشمک زن مانیتور به رنگ قرمز در میاد و چراغش روشنه . آیا این مورد طبیعی هست ؟

آیا نیاز هست از روی دکمه مانیتور خاموش شود یا همینطور بمونه مشکلی پیش نمیاد ؟

امیدوارم متوجه منظورم شده باشید 

خب برق مانیتور و کیس از هم جدا هستن دیگه 

لینک به دیدگاه

درود

نمایشگر به حالت خواب می‌رود و تغییر رنگ چراغ پاور طبیعی است.

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

نمایشگر به حالت خواب می‌رود و تغییر رنگ چراغ پاور طبیعی است.

منظورم همین بود دوستان .

مانیتور ایسوس مدل vg245q

لینک به دیدگاه

در 52 دقیقه قبل، mehrshad13and11 گفته است :

منظورم همین بود دوستان .

مانیتور ایسوس مدل vg245q

نیازی نیست خاموش شود، چون led پاور مصرف اندکی دارد.

لینک به دیدگاه

سلام بر شما، مبارک باشه.

اگه برای کل طول شب و یا کل طول روز می خواید سیستم رو خاموش به حال خودش بذارید و یا مدت 1 یا چند روز،  بهترین کار اینه که کلا برق رو از سه راهی برق و یا محافظ یا دوشاخه ی متصل به پریز قطع کنید، علت هم فعال موندن بخشی از برق داخلی مانیتور هستش که باعث میشه خازن های بورد تغذیه (برق رسانی) از طول عمر مفیدشون کم بشه...

موفق باشید.

ویرایش شده توسط vsx.z10
لینک به دیدگاه

دقیقا یه مدت اینجوی استفاده کنی صفحه مانیتورت پرش تصویر میگیره من خودم همین مانیتور رو دارم و مانیتور قبلیم هم Vx239Hبود که این بلا سرش اومد و راه حلش هم خاموش کردن مانیتوری برای چند روزه

وقتی کار نداری مانیتورت رو خاموش کن همینجوری روشنش نذار حالا چند باری یادت بره ایرادی نداره ولی دو سه هفته اینطوری استفاده کنی به فنا میره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

والا پس اینایی که سیستمشون 24 هفته ی ماه سال روشنه چی هر سال مانیتور باید عوض کنند اگه طبق حرف شما باشه؟؟؟ 

نه هیچ مشکلی نداره سیستم رو خاموش می کنی مانیتور به استندبای میره و چراغ نشانگر پاورش نارنجی یا قرمز میشه معمولا که کاملا عادی هست.

این هم که میگن اگه استفاده طولانی نداری از پریز کلا قطع کن برا مواقعی هست که برق کمو زیاد میشه یا قطع میشه که اگه محافظ برق هم داشته باشی احتیاجی به اینکار هم نیست.?(اخرت تنبلیه)

ویرایش شده توسط Nima2007
لینک به دیدگاه

به نظر بنده وقتی استفاده نمیکنید بهتره خاموش کنید . شاید مشکلی نداشته باشه روشن موندنش ولی خاموش کردنش میتونه مفیدتر باشه مخصوصا اگر نوسان برقی پیش بیاد که میتونه خطرساز باشه برای مانیتور . من وقتی سیستم خاموشه حتی دکمه محافظ رو هم خاموش میکنم . شاید دوستان بگن نیازی نیست ولی خاموش بودنش خیالم رو راحت تر میکنه 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 10 ساعت قبل، babak_11 گفته است :

به نظر بنده وقتی استفاده نمیکنید بهتره خاموش کنید . شاید مشکلی نداشته باشه روشن موندنش ولی خاموش کردنش میتونه مفیدتر باشه مخصوصا اگر نوسان برقی پیش بیاد که میتونه خطرساز باشه برای مانیتور . من وقتی سیستم خاموشه حتی دکمه محافظ رو هم خاموش میکنم . شاید دوستان بگن نیازی نیست ولی خاموش بودنش خیالم رو راحت تر میکنه 

درود

درسته، از قدیم گفتن کار از محکم کاری عیب نمیکنه هیچوقت. ? 

منم گفتم اگه محافظ برق درست حسابی برا سیستمتون دارین بیخیالش تازه مانیتور من لمسیه پاورش و خراب بشو نیستبه اونصورت مثل بقیه که دکمه ای هست، والا من تجربم میگه تلویزیونا دکمه هاش زودتر از خودشون خراب میشن، هرکی یه تجربه ای داره در واقع ترس از روشن نشدن و استارت نخوردن رو بیشتر از خراب شدن تصویر دارم ?

ویرایش شده توسط Nima2007
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...