رفتن به مطلب

خرید هدست گیمینگ خوب با قیمت مناسب؟

Recommended Posts

امروز یه هدست از لیون گرفتم

https://lioncomputer.ir/کامپیوتر/لوازم-جانبی-کامپیوتر/هدست---هدفون/170198/هدست-گیمینگ-gx-gaming-hs-g560.html

هدستش خیلی سبکه روی گوش خوب نمیمونه،کیفیت صداش خوبه،میکروفون افتضاحه به طوری که صدا نمیره و چون پلاستیکیه نمیشه به دهن نزدیکش کرد و فاصله زیادی داره

از داخل کامپیوتر dbرو بردم بالا و اینا صدا حالت قطعی داره

از خریدم بشدت پشیمونم می خوام ردش کنم یه چیز بهتر بگیرم

هدست قبلیم razer kraken pro gamingبود مشکلش اینه سنگینه و طوری گوش رو میپوشنه که گوش درد میگیری ! ضمن اینکه شبیه ساز دالبی ساراندداره که بشدت چرته !

من دنبال یه هدست گیم با قیمت مناسب برای استفاده طولانی مدت هستم،فقط نمی خوام کابلش USBباشه ،هدفون هم داشته باشه،دالبی ساراند هم نبود مهم نیست اتفاقا  نبودنش یه جور مزیتهD:

بودجه هم تا 350 فکر کنم بس باشه حالا کمی بالاتر هم مشکلی نیست

ویرایش شده توسط Coffee Addicted
لینک به دیدگاه

سلام

یه تیامات  درحد اک تاپیک کردم

420 تقدیم میکنیم

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Javadmpower گفته است :

سلام

یه تیامات  درحد اک تاپیک کردم

420 تقدیم میکنیم

من شنبه احتمالا پولم آماده است

ببنیم بقیه چی میگن چون هر هدست مزایا و معایت خودشو داره وگرنه دیوانه نیستم بجای Razer kraken pro gaming 7.1 یه چیز دیگه رو امتحان کنم D:

آپ

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Coffee Addicted گفته است :

امروز یه هدست از لیون گرفتم

https://lioncomputer.ir/کامپیوتر/لوازم-جانبی-کامپیوتر/هدست---هدفون/170198/هدست-گیمینگ-gx-gaming-hs-g560.html

هدستش خیلی سبکه روی گوش خوب نمیمونه،کیفیت صداش خوبه،میکروفون افتضاحه به طوری که صدا نمیره و چون پلاستیکیه نمیشه به دهن نزدیکش کرد و فاصله زیادی داره

از داخل کامپیوتر dbرو بردم بالا و اینا صدا حالت قطعی داره

از خریدم بشدت پشیمونم می خوام ردش کنم یه چیز بهتر بگیرم

هدست قبلیم razer kraken pro gamingبود مشکلش اینه سنگینه و طوری گوش رو میپوشنه که گوش درد میگیری ! ضمن اینکه دالبی ساراند شبیه ساز شده داره که بشدت چرته !

من دنبال یه هدست مناسب با قیمت دمبرای استفاده طولانی مدت هستم،فقط نمی خوام کابلش USBباشه ،هدفون هم داشته باشه،دالبس ساراند هم نبود مهم نیست اتفاقا  نبودنش یه جور مزیتهD:

بودجه هم تا 350 فکر کنم بس باشه

سلام  GENIUS یه برند بی کیفیت و اشغاله  مثل TSCO دوربر این برند ها نرید 

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، mrp7 گفته است :

G430

یه چیزی که موجود باشه بتونم خرید کنم لینکی چیزی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...