رفتن به مطلب

درخواست راهنمایی از دوستان برای خرید کیبورد تا 250

اشتراک گذاری

Recommended Posts

.تصمیمم بر خرید devastator بود که زده بود mem-chanical هست داخل لیون. اول رفتم لیون فهمیدم که سایتشون اشتباه زدن و اصن مدل مکانیکال نبوده و یک مدل دیگه داشتن. هرچیم گشتم پیدا نکردم. 

اخر از لیون یه Gk601-rgb  با یه V3M خریدم. از موس راضیم. درمورد کیبورد بگم rgbهفت رنگه . شبیه‌مکانیکلام کیلید ها با بدنا فاصله دارن( داخل سایت زده شبه مکانیکال)

15248330149231655285004.thumb.jpg.de75dc111f2e5765f192b4ec26d319e3.jpg

به خاطر بک لایت داشتن گرفتم بجای a4tech . کیبورد خوبی هست درکل ولی برای گیمینگ بنظرم خوب نیست زیاد و کمی کلید هاشم جاهاشون نا مناسبه( بعضی اوقات با کیبورد پیس میزنم بزور پاس میدم)

کلید پ هم جاش خیلی بده همیشه بجای گ پ مینویسم.

کیبورد متوسطی هست بنظرم.

ویرایش شده توسط GRANDAM
لینک به دیدگاه

سلام مدل CM Devastator 3 مکانیکال نیست .باتوجه به بودجه شما همون CM Devastator تهیه کنید یا با افزایش بودجه مدل زیر تهیه کنید

https://lioncomputer.ir/کامپیوتر/لوازم-جانبی-کامپیوتر/کیبورد/a4tech/کیبورد-گیمینگ-bloody-b700-37.html

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، UnhappY گفته است :

سلام مدل CM Devastator 3 مکانیکال نیست .باتوجه به بودجه شما همون CM Devastator تهیه کنید یا با افزایش بودجه مدل زیر تهیه کنید

https://lioncomputer.ir/کامپیوتر/لوازم-جانبی-کامپیوتر/کیبورد/a4tech/کیبورد-گیمینگ-bloody-b700-37.html

ممنون از شما. راستش این کیبورد را هم قبلا دیده ام ولی ظاهرش مناسب نبود.

ممنون.

لینک به دیدگاه

سلام 

دوست عزیز من کیبورد جدید گرین رو خریدم به قیمت 75 تومان و از نظر قیمت به کارایی واقعا راضی هستم . یه نگاه به این کیبورد بنداز شاید نیاز به هزینه بیشتر نداشته باشید . 

نقل قول

لینک به دیدگاه

سلام

نظر من اینه که با این قیمت مکانیکال خوبی گیرتون نمیاد اگر rgbبراتون مهم نیست در عوض امکانات و کلید های شرتکات که واقعا هم نیازه براتون مهمه بی شک cougar 500K

بسیار عالیه . کیفیت محشری داره . استراحت کننده ی مچ دست بزرگی داره و بسیار نرم و خوب . دکمه های نرم و فرکانس خیلی بالایی داره که برای تایپ خیلی عالیه ولی تا به حال اگر توی فرکانس هزار هرتز باشه (بالاترین) برام دو سه بازی هنگ کرده. قابلیت های n key reloverو هشت کلمه بر یک تایپ و چهار کلمه بر یک تایپ و ...

همین الان اگر امتحانش بکنید داد میزنه که یک عمر کیبورده

لینک به دیدگاه

درود دوستان. راستش قبلا اشتباهی تایپیک رو بالا اوردم. تصمیمم بر خرید devastator بود که زده بود mem-chanical هست داخل لیون. اول رفتم لیون فهمیدم که سایتشون اشتباه زدن و اصن مدل مکانیکال نبوده و یک مدل دیگه داشتن. هرچیم گشتم پیدا نکردم. 

اخر از لیون یه Gk601-rgb  با یه V3M خریدم. از موس راضیم. درمورد کیبورد بگم rgb هفت رنگه.

به خاطر بک لایت داشتن گرفتم بجای a4tech . کیبورد خوبی هست درکل ولی برای گیمینگ بنظرم خوب نیست زیاد و کمی کلید هاشم جاهاشون نا مناسبه( بعضی اوقات با کیبورد پیس میزنم بزور پاس میدم).

ممنون از دوستان.

ویرایش شده توسط GRANDAM
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...