رفتن به مطلب

نظرات در مورد مانیتور C24F390

RED
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان کسی از این مانیتور داره؟ C24F390

https://www.digikala.com/Product/DKP-441847?utm_medium=DISPLAY&utm_campaign=dynamic_ads&utm_source=emalls&utm_content=emalls&utm_term=native_ads&affid=be8144ba-addc-4438-bd5f-f4dfd12b150d

کیفیت تصویرش چطوره؟ backlight  چقدر داره؟

و با توجه به VA بودنش نسبط به IPS های همرده اش ارزش خرید رو داره؟؟

لینک به دیدگاه

ips رنگاش قشنگ تره نباید از دست داد. ips های همین رنج قیمت بهتره

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، alireza_r15 گفته است :

ips رنگاش قشنگ تره نباید از دست داد. ips های همین رنج قیمت بهتره

همین رنج که نیست.. 300ت بیشتره 

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، RED گفته است :

همین رنج که نیست.. 300ت بیشتره 

https://lioncomputer.ir/کامپیوتر/قطعات-جانبی/مانیتور-ایسوس-vs229n-48.html#additional

این 800 تومنه، شاید به خاطر 22 اینچ بودنش میگید

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، alireza_r15 گفته است :

https://lioncomputer.ir/کامپیوتر/قطعات-جانبی/مانیتور-ایسوس-vs229n-48.html#additional

این 800 تومنه، شاید به خاطر 22 اینچ بودنش میگید

مانیتور FREESYNCEدار هست که برای کارت گرافیک AMDمدل های وگا و RXمناسب هست بعدش این نوع صفحه نمایش بین IPSوTNهست که عملکرد مناسب نسبت به قیمتش داره

ولی درنهایت بجای استفاده از مانیتور سام سونگ از این مدل استفاده کنیدکه  بهتر هست و کارایی بیشتر داره قیمتشم  کمتر هستViewSonic VX2257-MHD 22 Inch Full HD LED Monitor

اینم سایت برای خریدش:https://meghdadit.com/product/63219/viewsonic-vx2257-mhd-22-inch-full-hd-led-monitor/مانیتور-22-اینچ-ويوسونيک-مدل-وی-ایکس-2257-ام-اچ-دی/

ویرایش شده توسط yasin1380
لینک به دیدگاه

در در 1397/02/01, 20:04:26، yasin1380 گفته است :

مانیتور FREESYNCEدار هست که برای کارت گرافیک AMDمدل های وگا و RXمناسب هست بعدش این نوع صفحه نمایش بین IPSوTNهست که عملکرد مناسب نسبت به قیمتش داره

ولی درنهایت بجای استفاده از مانیتور سام سونگ از این مدل استفاده کنیدکه  بهتر هست و کارایی بیشتر داره قیمتشم  کمتر هستViewSonic VX2257-MHD 22 Inch Full HD LED Monitor

اینم سایت برای خریدش:https://meghdadit.com/product/63219/viewsonic-vx2257-mhd-22-inch-full-hd-led-monitor/مانیتور-22-اینچ-ويوسونيک-مدل-وی-ایکس-2257-ام-اچ-دی/

دادا این تی انه.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، RED گفته است :

دادا این تی انه.

درسته این مدلی که الان معرفی کردم TNهست ولی فرق IPS&TNهمین هست که TNعکس العمل سریع تر داره نسبت به IPSداره اون مدل هایی که شما میبید خیلی سریع هستند(IPS)گران هستند ولی الان من دارم سامسونگ وVIEWSONICرو مقایسه میکنیم که من میگم VIEWSONIV بهتر هست  و فقط شما باید درگیم باشین تا این رو دقیقا بفهمید (بازم هرطور میل خودتونه)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام
حدود 2 هفته هست این مدل سامسونگ خریداری شده
بسیار مانیتور خوب و بی دردسری هست
یک مقایسه تو یوتوب گزاشتن با مدل گران قیمت VX239H AHIPS حتماً توصیه میکنم ببینید
https://www.youtube.com/watch?v=HCXbFp0PUVM&feature=youtu.be

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، mInI_ClockEr گفته است :

با سلام
حدود 2 هفته هست این مدل سامسونگ خریداری شده
بسیار مانیتور خوب و بی دردسری هست
یک مقایسه تو یوتوب گزاشتن با مدل گران قیمت VX239H AHIPS حتماً توصیه میکنم ببینید
https://www.youtube.com/watch?v=HCXbFp0PUVM&feature=youtu.be

دیدم

شما خریدین؟ راضی هستین؟

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، RED گفته است :

دیدم

شما خریدین؟ راضی هستین؟

من چهارسال VX239Hداشتم این مانیتور ها در واقع ارزون قیمت حساب میشن با خرید مدل مد نظر خودتون پولتونو رو حدر میدید

صبر کن 300بزارش روشVX239Hبخر یا همینی که هست رو برو بگیر ولی آدم 800 بده پول مانیتور بعد پنلش VNباشه حیف پول !

Different Monitor Panel Types

The most common type of  panel type is the TN–twisted nematic.  The others are Vertical Alignment (VA) and In-Plane switching (IPS). Additionally there are different versions of the latter two display types. VA computer monitors primarily come in two versions: Patterned Vertical Alignment (PVA) and Multi-domain Vertical Alignment (MVA). Each technology has its pros and cons and what to look for depends on what you plan on using your monitor for.

TN

TN (Twisted Nematic) is the most common technology and also the oldest. The main advantage is that it provides the shortest response times, making them good for gaming. In combination with LED back-lighting, TN monitors also offer high brightness and draw less power than competing technologies. Another important factor is that they are cheap to manufacture, resulting in low prices for end users.

The drawbacks to the technology is the color shifts that occur at wider viewing angles. There are large differences in quality between different products, but the lower-end ones will exhibit color shift even at moderate angle changes. A TN-based display can usually be identified through these color distortions when viewing the picture from above or from the sides.

IPS

The main advantages with IPS monitors is that the technology offer noticeably better color reproduction as well as much better viewing angles. The downside used to be a difficulty to emphasize blacks, which in turn meant problems with the contrast. IPS panels were also very expensive and slow in the beginning.

Now the manufacturers have started producing so-called Super-IPS (S-IPS) panels at reasonable prices. Response times have crept down considerably and the contrast is much better. In addition, color display and the options to calibrate the colors are superior to the other panel types. IPS panels keep colors constant, even in sharp angles.

VA –

Even if the response time for white to black is low, it is often considerably higher between two dark tones, leading to Ghosting effects. Another weakness is the color reproduction, which in itself is better than TN but not as good as IPS. PVA panels are in many ways similar to MVA, but have even better blacks and great contrast. The problem with ghosting remains, however.

ویرایش شده توسط Coffee Addicted
لینک به دیدگاه

سلام داداش من سه روزه این مانیتور رو خریدم واقعا ازش راضی هستم کیفیت رنگ هاش و تصویرش عالیه وکارکردن با صفحه خمیده ش حس خوبی داره 

لینک به دیدگاه

سلام من دارم خیلییییییییییییی خیلیییییییییییی راضی هستم !!!!! mode standard  هم برای فتوشاپ عالیه هم برای ادیت فیلم ! 

تنظیم هم کنی که نگم خیلیییییییییییییییییی خداست!!!!!!!!! البته HDMI BLACK LEVEL داره که عاشقشممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...