رفتن به مطلب

نظر سنجی در مورد اولین نمایشگر 8K توسط توشیبا

vsx.z10
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود بر تمامی دوستان.

به تازگی در خبرها اومده که شرکت توشیبا در صدد عرضه تلویزیون هایی با کیفیت 8K برای اروپاست...

آیا تاکنون تجربه استفاده و مقایسه ی نمایشگرها تلویزیون ها و گجت های با دقت بسیار بالا را دارید، نظر و ایده ی شما چیست؟

شما به عنوان کاربر حرفه ای کامپیوتر، به عنوان گیمر، به عنوان گرافیست و یا علاقمند به فیلم ، چه نظر و ایده ای راجع به این کیفیت های امروزی دارید...؟

و اثر دقت صفحه های نمایش امروزی رو چگونه ارزیابی می فرمایید؟

untitled-1.png

ویرایش شده توسط vsx.z10
لینک به دیدگاه

مملکت ما هنوز اچ دی جا نیفتاده 8کی پیشکش. 

ارزو ب دل موندیم بشینیم فول اچ دی دیگه حداقل بشینیم فوتبال ببینیم. 

ر. س. ی. و. ر برای اچ دی گرفتن شبکه سه بخاطر فوتبال گرفتم چون هنوز تاااازه مراکز استانهاس پخش اچ  دیش??

ای بدبختیم ما?

لینک به دیدگاه

در 55 دقیقه قبل، done corleone گفته است :

مملکت ما هنوز اچ دی جا نیفتاده 8کی پیشکش. 

ارزو ب دل موندیم بشینیم فول اچ دی دیگه حداقل بشینیم فوتبال ببینیم. 

ر. س. ی. و. ر برای اچ دی گرفتن شبکه سه بخاطر فوتبال گرفتم چون هنوز تاااازه مراکز استانهاس پخش اچ  دیش?1f624.png

ای بدبختیم ما1f602.png

درود

بجای شبکه های شخمی داخلی میتونید شبکه های ورزشی بین اسپورت و یورو اسپورت رو با کیفیت فول اچدی و 4کی ببینید.

خاک بر سر لمپنهایی که با بودجه میلیاردی از بیت المال،هنوز یک شبکه درست حسابی ندارن،تاجیکستان شبکه ورزش رو تو یاه لایو پخش میکنه فول اچدی با بیت ریت 10مگ!!!

اونوقت اینا زورشون میاد یه شبکه با کیفیت خوب پخش کنن.

یه نکته ای هم بهتره بدونید شبکه های داخلی فول اچدی هم باشه،چون بیت ریتش پایینه(2.87مگ در بهترین حالت) تفاوتی رو با قبل حس نمیکنید.میتونید مقایسه کنید هنگام پخش فوتبال کانال رو تعویض کنید از شبکه سه به بین اسپورت2  تفاوتی که دارن مثل مقایسه گیم با جزئیات الترا و لاو هستش و کاملا محسوسه.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ***sniper*** گفته است :

درود

بجای شبکه های شخمی داخلی میتونید شبکه های ورزشی بین اسپورت و یورو اسپورت رو با کیفیت فول اچدی و 4کی ببینید.

خاک بر سر لمپنهایی که با بودجه میلیاردی از بیت المال،هنوز یک شبکه درست حسابی ندارن،تاجیکستان شبکه ورزش رو تو یاه لایو پخش میکنه فول اچدی با بیت ریت 10مگ!!!

یه نکته ای هم بهتره بدونید شبکه های داخلی فول اچدی هم باشه،چون بیت ریتش پایینه(2.87مگ در بهترین حالت) تفاوتی رو با قبل حس نمیکنید.میتونید مقایسه کنید هنگام پخش فوتبال کانال رو تعویض کنید از شبکه سه به بین اسپورت2  تفاوتی که دارن مثل مقایسه گیم با جزئیات الترا و لاو هستش و کاملا محسوسه.

من هنوز درک نکرده بودم که این مملکت جای زندگی نیست

تا این که چند روز پیش ماشینمو بخاطر انبار اگزوز 100 تومنی که هیچ صدایی هم نمیداد خابوندن

نمیدونم اینا اگه صدای فابریک  لامبورگینی  رو بشنون فکر کنم به اونم گیر بدن!

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، ***sniper*** گفته است :

درود

ب سر م زده اتفاقا ک بین هارو نگا کنم ولی چون پولیه و عرب دوست ندارم. 

بیشتر عاشق اسکای اسپورتم ک اونم مسیر ه. ا. ت. ب. ر. دجلوش گرفتش و منتظرم جابجا کنم و هزینه رو رو اون کنم ?

ولی خدایی خیلی زور داره. اخه مگه جقد هزینه برمیداره. 

لینک به دیدگاه

به نظر من شرکت های سازنده بجای بالابردن رزولوشن که باعث بالا رفتن خیلی زیاد حجم ویدیوها و تصاویر مثلا یه فیلم 130 دقیقه ای با کیفیت 8k میتونه به 150 گیگ حجم برسه که با وجود کیفیت بهتر اما ارزش نخواهد داشت که کاربر 150 گیگ رو فقط به یه فایل تصویری اختصاص بده . ولی میتون با بالا بردن تکنولوژی و تغییر و فشرده سازی پیکسل های پنل مانیتور یا تلوزیون کیفیت رو به نوعی دیگر و بهتر بالا برن .

به نظرم درآ ینده نه چندان دور میتونن از پیکسل های بسیار کوچکتر استفاده کنن یا به نوعی  پیکسل های کوانتومی ،  که علم کوانتوم  در حال پیشرفت هست استفاده کنن و در آن زمان میتوانیم کیفیت تصاور دیجیتال را با تخیلی که الان باور نداریم  ببینیم و مطمنم فرزندان و نوادگان ما در آینده در خانه خود میتوانن با کامپیوترهای کوانتومی و ابزارهای واقعیت مجازی شان به هرجایی بدون اینکه از جای خود تکان خورند سفر کنند ، فکرشو بکنین در اینده در خونه خودتون نشستین و با واقعیتی مجازی بر روی سیاره مریخ یا حتی بیرون از منظومه شمسی به شکلی بسیار واقعی اما مجازی در حال کاووش و سفر هستید من به این علم ایمان دارم چراکه فناوری های کوانتومی در حال پیشرفت و توسعه میباشد یا خواهد بود .

به امید نهایت پیشرفت علم و پیدا کردن جواب های زندگی مان در این هستی .

ویرایش شده توسط Majidi
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...