رفتن به مطلب

مشکل با نصب ویندوز (لطفاً کمک کنید)

Amin_CA
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان عزیز.

بنده ویندوز ۱۰ بیلد ۱۷۰۹ رو مدت زیادی نصب داشتم (تقریبا از وقتی که عرضه شد) چند روز پیش تصمیم گرفتم به ۱۸۰۳ ارتقا بدم. از سایت سافت۹۸ دانلود کردم و با موفقیت هم نصب شد. اما به شکل عجیبی، هیچ فایل فشرده‌ای با هیچ فرمتی اکسترکت نمی‌شد. اول برای اطمینان فایل هارو از چند سایت مختلف با چند کانکشن مختلف دانلود کردم و با چندین برنامه مختلف اکسترکت می‌کردم، اما نتیجه یکسان بود. حتی درایور انویدیا و پرینتر HP ام هم که در مرحله نصبشون اکسترکت داشتن هم ارور می‌دادن. درایور انویدیا ارور 7-zip می‌داد که با سرچ کردن فهمیدم به دلیل آسیب دیدن فایل یا ناقص دانلود شدنشه. اما چندین بار از چند سایت مختلف علی الخصوص سایت انویدیا دانلود کردم و باز هم همین ماجرا بود. حتی نسخه قدیمی که روی سی‌دی همراه کارت گرافیک بود رو هم امتحان کردم و همین ارور رو می‌داد. حدس زدم که مشکل شاید از هارد باشه که با هارد دیگه‌ای هم تست کردم و باز هم همین ماجرا بود. در نهایت تصمیم گرفتم ویندوز رو دوباره عوض کنم. این بار همون بیلد ۱۸۰۳ رو از یه سایت دیگه دانلود کردم و باز هم با موفقیت نصب شد، اما این مشکل پابرجا بود. ولی به صورت رندوم رخ می‌داد! یعنی بعضی فایل‌ها مشکلی نداشتن و بعضی دیگه اکسترکت نمی‌شدن. (و اینکه هربار در حال انجام عملیاتی بودم و در کنارش یه فایل ویدیویی با هر نرم‌افزاری باز می‌کردم، صفحه آبی می‌داد و هربار هم یه ارور خاص می‌نوشت که فک نمی‌کنم مرتبط باشه) 

بعدش تصمیم گرفتم ویندوز بیلد ۱۷۰۹ رو نصب کنم. که مشکل از اینجا شروع شد. فلش رو طبق معمول با Rufus بوتیبل می‌کردم و به پی‌سی وصل می‌کردم اما با این ارور مواجه می‌شدم :

IMG_20180423_201022_380.thumb.jpg.448eaf6ce9e803642e5cfa586f69b060.jpg

بعدش بیخیال شدم و ویندوز ۷ اپدیت may 2017 که داشتم رو انداختم رو فلش و نصب کردم، اما بعد از اتمام نصب و هنگام تنظیمات اولیه، موس و کیبورد از کار میفتادن! یعنی تو محیط بایوس و حتی مراحل نصب کاملا سالم بودن اما فقط وقتی نصب به اتمام می‌رسید اصلا انگار روشن هم نبودن! از پورت‌های USB مختلف استفاده کردم، کیبورد و موس متفاوت دارای USB هم پیدا کردم و تست کردم، حتی یه کیبورد با پورت P/S2 هم تست کردم. هیچ تفاوتی نکرد.

واسه همین برگشتم به همون ویندوز ۱۰. الان هم مشکلم همین صفحه ریکاوریه. سرچ کردم و دیدم که موارد مشابه زیاد بوده اما در همشون، فرد یه سیستم عامل نصب داشته. اما این ارور برای من وقتی ظاهر شد که هیچ سیستم عاملی ندارم و نمیتونم وارد محیط ویندوز بشم که فایلی که ایراد پیدا کرده رو از طریق cmd تصحیح کنم.

اگه راهکاری به ذهنتون می‌رسه خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید.

شرمنده طولانی شد.

لینک به دیدگاه

ظاهراً تاپیک دوبار ایجاد شده. به دلیل خطای اینترنت بوده احتمالا.

از مدیران محترم درخواست دارم یکی رو حذف کنند.

لینک به دیدگاه

شما اول باید هارد و رم سیستم رو چک کنید هارد رو با برنامه Hard Disk Sentinel رم رو هم با برنامه memtest تست کنید ببینید error میده ...میتونید به لینک پایین مراجعه کنید

https://forum.lioncomputer.ir/index.php?/topic/87721-مشکل-با-هارد-نو/&tab=comments#comment-1025212

لینک به دیدگاه

کابل ساتای هارد رو عوض کنید حتی اگر به نظرتون سالم هست بازم عوضش کنید

لینک به دیدگاه

در 20 ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است :

کابل ساتای هارد رو عوض کنید حتی اگر به نظرتون سالم هست بازم عوضش کنید

دوست عزیز ممنون از اینکه وقتتونو در اختیارم گذاشتید.

کابل های ساتا رو عوض کردم و در حالت هردو اس‌اس‌دی‌ و هارد متصل و هرکدام جداگانه متصل هم تست کردم بازم هم همون بود. 

اما چون سیستم دیگه‌ای در دسترسم نیست نتونستم هارد و رم هارو جداگانه تست کنم

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Amin_CA گفته است :

دوست عزیز ممنون از اینکه وقتتونو در اختیارم گذاشتید.

کابل های ساتا رو عوض کردم و در حالت هردو اس‌اس‌دی‌ و هارد متصل و هرکدام جداگانه متصل هم تست کردم بازم هم همون بود. 

اما چون سیستم دیگه‌ای در دسترسم نیست نتونستم هارد و رم هارو جداگانه تست کنم

شما میتونید با اون برنامه تو لینک بالا بهش اشاره کردم رمتون رو تست کنید سی دی بصورت بوت میاد بالا ونیازی به ویندوز و هارد نداره ..میتونید تو کافی نتی چیزی دانلود کنید واستون رایت کنن ..هاردتون هم اگر بتونید ببرید خونه دوستی یا آشنایی تست کردن چند دقیقه بیشتر طول نمیکشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...