رفتن به مطلب

مشکل با نصب ویندوز (لطفاً کمک کنید)

Amin_CA
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان عزیز.

بنده ویندوز ۱۰ بیلد ۱۷۰۹ رو مدت زیادی نصب داشتم (تقریبا از وقتی که عرضه شد) چند روز پیش تصمیم گرفتم به ۱۸۰۳ ارتقا بدم. از سایت سافت۹۸ دانلود کردم و با موفقیت هم نصب شد. اما به شکل عجیبی، هیچ فایل فشرده‌ای با هیچ فرمتی اکسترکت نمی‌شد. اول برای اطمینان فایل هارو از چند سایت مختلف با چند کانکشن مختلف دانلود کردم و با چندین برنامه مختلف اکسترکت می‌کردم، اما نتیجه یکسان بود. حتی درایور انویدیا و پرینتر HP ام هم که در مرحله نصبشون اکسترکت داشتن هم ارور می‌دادن. درایور انویدیا ارور 7-zip می‌داد که با سرچ کردن فهمیدم به دلیل آسیب دیدن فایل یا ناقص دانلود شدنشه. اما چندین بار از چند سایت مختلف علی الخصوص سایت انویدیا دانلود کردم و باز هم همین ماجرا بود. حتی نسخه قدیمی که روی سی‌دی همراه کارت گرافیک بود رو هم امتحان کردم و همین ارور رو می‌داد. حدس زدم که مشکل شاید از هارد باشه که با هارد دیگه‌ای هم تست کردم و باز هم همین ماجرا بود. در نهایت تصمیم گرفتم ویندوز رو دوباره عوض کنم. این بار همون بیلد ۱۸۰۳ رو از یه سایت دیگه دانلود کردم و باز هم با موفقیت نصب شد، اما این مشکل پابرجا بود. ولی به صورت رندوم رخ می‌داد! یعنی بعضی فایل‌ها مشکلی نداشتن و بعضی دیگه اکسترکت نمی‌شدن. (و اینکه هربار در حال انجام عملیاتی بودم و در کنارش یه فایل ویدیویی با هر نرم‌افزاری باز می‌کردم، صفحه آبی می‌داد و هربار هم یه ارور خاص می‌نوشت که فک نمی‌کنم مرتبط باشه) 

بعدش تصمیم گرفتم ویندوز بیلد ۱۷۰۹ رو نصب کنم. که مشکل از اینجا شروع شد. فلش رو طبق معمول با Rufus بوتیبل می‌کردم و به پی‌سی وصل می‌کردم اما با این ارور مواجه می‌شدم :

IMG_20180423_201022_380.thumb.jpg.448eaf6ce9e803642e5cfa586f69b060.jpg

بعدش بیخیال شدم و ویندوز ۷ اپدیت may 2017 که داشتم رو انداختم رو فلش و نصب کردم، اما بعد از اتمام نصب و هنگام تنظیمات اولیه، موس و کیبورد از کار میفتادن! یعنی تو محیط بایوس و حتی مراحل نصب کاملا سالم بودن اما فقط وقتی نصب به اتمام می‌رسید اصلا انگار روشن هم نبودن! از پورت‌های USB مختلف استفاده کردم، کیبورد و موس متفاوت دارای USB هم پیدا کردم و تست کردم، حتی یه کیبورد با پورت P/S2 هم تست کردم. هیچ تفاوتی نکرد.

واسه همین برگشتم به همون ویندوز ۱۰. الان هم مشکلم همین صفحه ریکاوریه. سرچ کردم و دیدم که موارد مشابه زیاد بوده اما در همشون، فرد یه سیستم عامل نصب داشته. اما این ارور برای من وقتی ظاهر شد که هیچ سیستم عاملی ندارم و نمیتونم وارد محیط ویندوز بشم که فایلی که ایراد پیدا کرده رو از طریق cmd تصحیح کنم.

اگه راهکاری به ذهنتون می‌رسه خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید.

شرمنده طولانی شد.

لینک به دیدگاه

درود.

ویروس داره سیستم به احتمال زیاد.

از یه سیستم سالم دیگه فلش رو فرمت کنید و بعد با Rufus ورژن 2.18.1213  برید برای نصب...

با احترام

لینک به دیدگاه

رم سیستم و تست کنین حتی المقدور در یک سیستم دیگه تست کنین اگه رم ها سالم باشه 

این مشکلات بیشتر مربوط به خرابی رم و هارد اتفاق میوفته

هارد هم تست کنین 

ویروس نیست چون در حالتی که ویندوز نصب نیست هم مشکل دارین پس به احتمال زیاد مشکل سخت افزاری هست 

ابتدا بهتره قبل از هر چیزی سخت افزار و چک کنید و اول از همه پاور و چک کنید و بعد به ترتیب رم ، هارد ، مینبورد و در اخر پایه های سوکت سی پی یو احتمال داره کج شده باشه

ببینین مشکل ظاهری نداره مثلا بادکردگی یا خال زدگی روی چیپ و خازن ها

لینک به دیدگاه

درود،شب خوش بنظرم یکبار clear cmosبزنید شاید جواب داد

لینک به دیدگاه

سلام خدمت دوستان عزیز و خیلی ممنون از اینکه وقتتونو گذاشتید و جواب دادید.

این اواخر اصلا فرصت نکردم کاری بکنم، (کنکور و این حرفا :S) ولی به زودی پیشنهاد هارو بررسی و تست می‌کنم. باز هم خیلی ممنون از همه

لینک به دیدگاه

در در 1397/02/11, 10:05:19، Amin_CA گفته است :

سلام خدمت دوستان عزیز و خیلی ممنون از اینکه وقتتونو گذاشتید و جواب دادید.

این اواخر اصلا فرصت نکردم کاری بکنم، (کنکور و این حرفا :S) ولی به زودی پیشنهاد هارو بررسی و تست می‌کنم. باز هم خیلی ممنون از همه

اره واقعا درست میگی

کنکور هم که حذف نمیشه وگرنه یه عده از نون خوردن میوفتن!?

لینک به دیدگاه

با سلام.

باز هم تشکر می‌کنم از دوستانی که وقتشونو گذاشتن و نظر دادن.

امروز سیستم رو بردم بیرون و طرف ظاهرا یه دور ایرادیابی کرد و گفت تو ریسایکل بین هاردم ویروس بوده و...

و الان بدون مشکل داره کار میکنه. در تاپیک های مشابه دیدم که دوستان با این نسخه 17133.1 ویندوز مشکل داشتن. من خبر نداشتم و دوباره همین نسخه رو نصب کردم اما تا الان مشکلی نداشته و همه فایل ها هم به خوبی اکسترکت میشن و بلو اسکرین هم نداده. تنها مشکلش هم منوی استارته که تغییرات و کاستومایز کردن انگار روش کار نمیکنه.

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، Amin_CA گفته است :

با سلام.

باز هم تشکر می‌کنم از دوستانی که وقتشونو گذاشتن و نظر دادن.

امروز سیستم رو بردم بیرون و طرف ظاهرا یه دور ایرادیابی کرد و گفت تو ریسایکل بین هاردم ویروس بوده و...

و الان بدون مشکل داره کار میکنه. در تاپیک های مشابه دیدم که دوستان با این نسخه 17133.1 ویندوز مشکل داشتن. من خبر نداشتم و دوباره همین نسخه رو نصب کردم اما تا الان مشکلی نداشته و همه فایل ها هم به خوبی اکسترکت میشن و بلو اسکرین هم نداده. تنها مشکلش هم منوی استارته که تغییرات و کاستومایز کردن انگار روش کار نمیکنه.

من BSOD نداشتم ولی بعضی مواقع فایل ها به شکل عجیبی کند اکسترکت میشدن....

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، shadowfax گفته است :

من BSOD نداشتم ولی بعضی مواقع فایل ها به شکل عجیبی کند اکسترکت میشدن....

من هم ظاهرا این کند اکسترکت شدن رو دارم ولی نه در حدی که زیاد به چشم بیاد. فعلا دارم آپدیت می کنم ببینم چی میشه.

لینک به دیدگاه

ظاهرا این ماجرا تمومی نداره. به تازگی پارتیشن system reserved در لیست درایو هام ظاهر میشه! به نظرتون علتش چیه و چجوری باید این مشکلو برطرف کرد؟

Screenshot (1).png

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، Amin_CA گفته است :

ظاهرا این ماجرا تمومی نداره. به تازگی پارتیشن system reserved در لیست درایو هام ظاهر میشه! به نظرتون علتش چیه و چجوری باید این مشکلو برطرف کرد؟

Screenshot (1).png

درود

در دیسک منیجمنت ویندوز روی همان پارتیشن راست کلیک کن. گزینه ای change drive letter and paths و بعد remove

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...