رفتن به مطلب

(حل شد)مشکل مانیتور و کابل HDMI[ختم تایپیک]

Mohsen4311
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان راهنمایی کنید من جدیدا یه کابل hdmi خریدم از برند تسکو که فلته 

برای اتصال مانیتور و مادربرد

بعد از اتصال مانیتور به مادربرد متوجه سدم توی کنترل پنل گرافیک اینتل مانیتور و به صورت تلویزیون دیجیتال شناسایی کرده که این تحتمالا طبیعی باشه و نرخ بازسازی تصویر یا رفرش ریت هم اومده روی 59 هرتز

مانیتور من lg فول اچ دی 22 اینچ هست مدل دقیقش تو ذهنم نیست 

الان مشکل من اینه که احساس میکنم تنظیمات display در پنل گرافیک اینتل صحیح نیست  و مشکل بعدی اینه که هر از چند گاهی تصویر مانیتور خاموش روشن میشه در حد چند ثانیه انگار ریفرش میشه مشکلش چیه؟

احتمال میدم کیفیت کابل پایین باشه چون با قیمت حدود 20 تومن خریدم

لطفا راهنمایی کنید

ویرایش شده توسط Mohsen4311
مشکل حل شد ختم تایپیک
لینک به دیدگاه

درود

به احتمال بسیار ایراد از کابل است. کابل بافو را پیشنهاد می کنم که کیفیت خوب و قیمت مناسب دارد. البته پیش از خرید عوض کردن کابل را بیازما.

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

به احتمال بسیار ایراد از کابل است. کابل بافو را پیشنهاد می کنم که کیفیت خوب و قیمت مناسب دارد. البته پیش از خرید عوض کردن کابل را بیازما.

ممنون

اگه ایراد داره خطرناکه یا نه؟ چون خیلی اذیت کننده نیست

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، Mohsen4311 گفته است :

ممنون

اگه ایراد داره خطرناکه یا نه؟ چون خیلی اذیت کننده نیست

گمان نکنم خطری داشته باشد. اگر مدام نیست برای چشم زیانی ندارد، برای قطعه هم دوستان برقی بهتر است نظر دهند.

لینک به دیدگاه

بعد از چند دقیقه کار کردن در حد یک ثانیه تصویر میره و دوباره میاد 

توی تنظیمات گرافیک اینتل هم مشکل دارم نمیدونم بهترین حالتش چیه

مثلا در قسمت display یه گزینه هست به نام quantization range که سه حالت دیفالت، لیمیت و فول داره 

در قسمت video هم همین همین گزینه input range و میبینم

در قسمت color setting هم گزینه ycbcr اضافه شده و نوشته ای این کد گذاری رنگی برای تلویزیونهای دیجیتال پیشنهاد میشه ولی این مانیتوره چکار کنم؟

من کارم فتوشاپ و افترافکت هست بهترین حالت تنظیمات چگونه اعمال کنم؟

وقتی در قسمت display گزینه input range  روی حالت فول قرار میدم تصویر یک level تاریکتر میشه و رنگ ها قوی تر میشن

تنظیمات دیگه هم داره که روی کیفیت تصویر تاثیر میزارن 

حتی خود مانیتور هم همین تنظیمات و داره که ادم و گیج میکنه!

ببخشید طولانی شد

ویرایش شده توسط Mohsen4311
لینک به دیدگاه

با سلام

فکر نکنم از کابل باشه چون من با hdmi  هشت تومنی مانیتور رو به کیس وصل کردم بدون هیچ مشکلی.

لینک به دیدگاه

ارور نمیده ها فقط تصویر  میره و میاد اون هم در حد یک ثانیه احتمال میدم الکتریسیته ساکن باشه چون گاهی اوقات لامپ و روشن میکنم بلندگو یه صدای خش خش یهو ازش بلند میشه

در ضمن اینجا جاش نیست نمیخواستم اینجا عنوان کنم ولی یه مشکل ویندوز جدیدا پیدا کرده برنامه photo ویندوز گاهی در پس زمینه اجرا میشه از رم و سی پی یو استفاده میکنه در حد قابل توجهی، در تنظیمات هم برنامه هایی که در پس زمینه اجرا میشن غیر فعال کردم باز دوباره سروکلش پیدا میشه؟ چی میخواد از جونم نمیدونم!

دوباره ویندوز و نصب کردم باز هم نشد اصلا دلیلش چیه گاهی ویندوز استور هم در پس زمینه فعالیت میکنه که مجبور میشم از تسک منیجر ببندمش 

کورتانا هم همینطور عجب داستانی شده!?

لینک به دیدگاه

مشکل از کابل بود عوضش کردم راحت شدم?

[تایپیک بسته شود]

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...