رفتن به مطلب

Need For Speed : The Run

hosi50
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

EA امروز رسما دنباله ی سری محبوب NFS را معرفی کرد ، عنوان جدید که The Run نام دارد زیر نظر استودیوی Black Box که پیش از این بسیاری از عناوین سری را ساخته است ، در حال توسعه است و مراحل ساخت آن پس از ساخت Undercover آغاز شده است و قرار است از لحاظ ساختاری بسیار شبیه به عناوین موفقی چون Most Wanted و Carbon باشد ، طبق اطلاعات موجود این عنوان از انجین گرافیکی قدرتمند شرکت Dice یعنی Frosbite 2 استفاده خواهد کرد . بنابر اعلام EA عنوان Need For Speed:The Run در تاریخ 18 نوامبر سال جاری به بازار عرضه خواهد شد .

Need-for-Speed-the-Run-Cars-01.jpgnfs-the-run-hills-news_656x369.jpg?ver=646_en_GB

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...
  • کاربر ویژه

این بازی رسما منتشر شد .

NFS16-1.jpg

NFS16-6.jpg

IGN-NFS16-PS3.jpg

NFS16-2.jpg

NFS16-3.jpg

NFS16-7.jpg

NFS16-8.jpg

لینک به دیدگاه

عجب!

با این حساب فردا میادش این بازی!

از همه دوستان خواهش میکنم هر کسی لینکی برای دانلود بازی همراه کرک مربوط رو داشت بزاره همین جا،استفاده کنیم!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عجب!

با این حساب فردا میادش این بازی!

از همه دوستان خواهش میکنم هر کسی لینکی برای دانلود بازی همراه کرک مربوط رو داشت بزاره همین جا،استفاده کنیم!

فکر نکنم لازم باشه چون بازی 4 روزی هست اومده الان هم همه ی سایت ها گذاشتن توی گوگل سرچ کنین پیدا میکنین فعلا بازی جدید Saint Row Third هستش!

لینک به دیدگاه

سلام میتونین از این سایت بازی های جدید رو با قیمت پایین بخرید من خورم cod8 رو از اینجا خریدم. @};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...