رفتن به مطلب

نظرسنجی: دارندگان پلتفورم رایزن AMD شرکت کنند

اشتراک گذاری

از چه مادربردی برای پردازنده رایزن خود استفاده می کنید  

56 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. سازنده برد شما کدام است؟

2. 2. چیپست مورد استفاده در برد شما کدام مدل می باشد؟

3. 3. میزان رضایت کلی شما از مادربرد (باگ های بایوس و بروزرسانی، پشتیبانی از رم با فرکانس بالا؛ امکانات، قابلیت ها و ...) به چه میزان است؟

Recommended Posts

• کاربر ویژه
در 2 ساعت قبل، رضا موسوی گفته است :

سلام رفیق

این دما واسه این فرکانس زیاده

دوستم سری اسکای لایک اینتل داره7800-7820

تو فرکانس ۴۲ حداکثر دماش رو ۶۵ هستش 

حالا رو ۳۹ تا ۷۰ میره خیلیه

درود

به طور کلی این مقایسه غیرمنطقی و اشتباه هست.

غیر از اینکه نوع کولر؛ دمای محیط، تهویه کیس و ... بر دمای پردازنده تاثیر دارند نوع و معماری پردازنده ها متفاوت هست که ولتاژ و دمای قابل تحمل برای این پردازنده ها متفاوت هست.

پردازنده های نسل اول رایزن فرکانس بالایی نمیزدند و نهایتا فرکانس 4200 مگاهرتز در بهترین حالت میشه ازشون گرفت که بنده خودم 1600 دارم که به این فرکانس میرسه ولی با ولتاژ 1.32 و دمای بسیار عالی زیر 60 درجه در فرکانس 4.1 از این پردازنده استفاده می کنم. گرچه SMT رو خاموش کردم که پردازنده 6 هسته و 6 تِرِد(رشته) کار می کنه بجای 12 تِرِد.

از نظر IPC در این فرکانس در تست های انجام شده با CPU-Z و cinebench R15 حدود 4790K و 6700K عمل می کنه.

screen017.thumb.jpg.ef111c57aa8d60c57479d5e1acc4296a.jpg

موفق باشید.

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 ساعت قبل، mohi گفته است :

با سلام خدمت عزیزان ضمن قبولی طاعات و عبادات شما دوستان یه سوالی داشتم البته ممکنه در مورد بحث تاپیک نباشه ولی گفتم از دوستان بپرسم همه عزیزان در جریان قیمتای فضایی قطعات کامپیوتر هستیم یکی از اقوام یه باندل fx 6100 به همراه مین asus 970 aura دارند برای فروش خواستم تهیه کنم تا سری جدید سی پی یو رایزن بیاد بگیرم دوستان به نظرتون ارزش داره بگیرم این باندل حالا با توجه به مصرف بالا و یه مقدار قدیمی بودن این پلتفرم نظرتون چیه عزیزانی که پلتفرم am3+ داشتن و یا دارند خواهشن مشاوره بدن برای گیم میخوام بگیرم ارزش دارند یا نه ممنون میشم 

برای تهیه یه سیستم گیم ارزان مشکلی نیست ولی اگر قصد هزینه کردن دارید الان خرید پلتفورم رایزن رو پیشنهاد میدم. رایزن 1600 و asus X370 prime pro  رو لیون تخفیف گذاشته. در مجموع با کمتر از 1500 میتونید این پلتفورم رو بگیرید. براحتی به فرکانس حدود 4 گیگاهرتز میرسه. در این فرکانس از نظر عملکرد  مشابه با نسل جدید یعنی 2600 بسیار نزدیک به هم هستند و تفاوت زیر 5 درصد هست.

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

در در 1397/03/16, 17:19:27، HeX گفته است :

درود

به طور کلی این مقایسه غیرمنطقی و اشتباه هست.

غیر از اینکه نوع کولر؛ دمای محیط، تهویه کیس و ... بر دمای پردازنده تاثیر دارند نوع و معماری پردازنده ها متفاوت هست که ولتاژ و دمای قابل تحمل برای این پردازنده ها متفاوت هست.

پردازنده های نسل اول رایزن فرکانس بالایی نمیزدند و نهایتا فرکانس 4200 مگاهرتز در بهترین حالت میشه ازشون گرفت که بنده خودم 1600 دارم که به این فرکانس میرسه ولی با ولتاژ 1.32 و دمای بسیار عالی زیر 60 درجه در فرکانس 4.1 از این پردازنده استفاده می کنم. گرچه SMT رو خاموش کردم که پردازنده 6 هسته و 6 تِرِد(رشته) کار می کنه بجای 12 تِرِد.

از نظر IPC در این فرکانس در تست های انجام شده با CPU-Z و cinebench R15 حدود 4790K و 6700K عمل می کنه.

screen017.thumb.jpg.ef111c57aa8d60c57479d5e1acc4296a.jpg

موفق باشید.

ویرایش شده توسط رضا موسوی
لینک به دیدگاه

• 6 ماه بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...