رفتن به مطلب

بهترین موزیک های خارجی که نباید از دست داد

babak_11
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 16 ساعت قبل، babak_11 گفته است :

اولی رو خودم میزارم تا استارت بخوره

Anathema - Flying

درود دوست گرامی

خودت که قانونت را نقض کردی!?

در 17 ساعت قبل، babak_11 گفته است :

دوستان گل لیون از قرار دادن فایل موسیقی و یا لینک در تاپیک خودداری کنید . فقط اسم خواننده و اسم آهنگ کافیه . ممنون از همگی دوستان 

لینک به دیدگاه

درود. ممنون به خاطر تاپیک، خودم که همیشه دنبال یه چیزی ام که گوش کنم.

راستش من هرچی که به نظرم خوب بیاد رو گوش میدم حالا مهم نیست کدوم خواننده باشه و چه زبونی باشه. 

Imagine Dragons: Believer , Friction , Whatever it takes , I'm So Sorry

Skillet: Hero , Feel Invincible, Undefeated

Zara Larsson: Lush Life

Muse : Butterflies & Hurricanes

Icona Pop : I Love It

Hiromitsu Agatsuma: Fragile, Wonder

Amy Macdonald: This the life

Adele: Rolling In the Deep,  Set Fire To The Rain

Blake Shelton: Straight Outta Cold Bear, She's Got a Way With Words, A Guy With a  Girl, Friends, You Can't Make  This Up , I'll Name The Dogs

Calvin Harris; How Deep Is Your Love

One Direction : Drag Me Down

Sam Hunt : Body Like A Back Road

Luis Fonsi  : Despacito

Ed Sheeran : Shape Of You

Nause : Dynamite

هنوز خیلیای دیگه مونده. انشا الله توی وقتی دیگه باقی رو هم می نویسم.

ازینا  Hiromitsu Agatsuma بی کلام هست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود دوست گرامی

خودت که قانونت را نقض کردی!1f609.png

سلام

رفیق بود نخواستم دلش رو بشکونم 

از دست داداشمون در رفت;)

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود دوست گرامی

خودت که قانونت را نقض کردی!1f609.png

این قانون اون اول نبود .

احتمال داره از بیم ف ی ل ت ر شدن باشه و مدیریت تذکر داده باشه .

لینک به دیدگاه

سلام 

خدایی کولاک کردید من فقط دارم دانلود میکنم و گوش میدم . دست گلتون درد نکنه خدایی سلیقه های خوبی هم دارین ?

دوستمون هم پیشنهاد خیلی خوبی دادن که تو هر پست نهایت 3 تا آهنگ معرفی کنید . هم اینکه باعث میشه گلچین بهتری بزارید  و هم پیدا کردنش راحت تره و حالا حالاها با این تاپیک کار داریم 

در ۱ ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود دوست گرامی

خودت که قانونت را نقض کردی!?

سلام عزیز 

راستش بعد از قرار دادن اولین آهنگ بهم اطلاع دادن که این قانون به پست اول اضافه بشه بنده هم انجام وظیفه کردم . الانم ویرایشش میکنم مشکل حل میشه دوست گلم 

اینم سهم بنده البته میدونم همه این جور آهنگ هارو دوست ندارن ولی بنده بیشتر علاقه به اینجور آهنگ ها دارم 

Cranberries  Zombie

dido no angel

کلا آلبوم zombie رو خیلی خیلی دوست دارم بدنیست یه تست بزنید 

بازم ممنون از همگی دوستان به خاطر معرفی آهنگ ها 

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، babak_11 گفته است :

سلام 

خدایی کولاک کردید من فقط دارم دانلود میکنم و گوش میدم . دست گلتون درد نکنه خدایی سلیقه های خوبی هم دارین 1f601.png

دوستمون هم پیشنهاد خیلی خوبی دادن که تو هر پست نهایت 3 تا آهنگ معرفی کنید . هم اینکه باعث میشه گلچین بهتری بزارید  و هم پیدا کردنش راحت تره و حالا حالاها با این تاپیک کار داریم 

سلام عزیز 

راستش بعد از قرار دادن اولین آهنگ بهم اطلاع دادن که این قانون به پست اول اضافه بشه بنده هم انجام وظیفه کردم . الانم ویرایشش میکنم مشکل حل میشه دوست گلم 

اینم سهم بنده البته میدونم همه این جور آهنگ هارو دوست ندارن ولی بنده بیشتر علاقه به اینجور آهنگ ها دارم 

Cranberries  Zombie

dido no angel

حدسم درست بود !!!

..............

دوست گرامی من بازهم برای بهتر شدن تاپیک پیشنهاد دارم .

شما میتونی توی پست اول آهنگ های پیشنهادی هر کاربر رو زیر اسم اون کاربر اضافه کنی .

کار می بره ولی دوتا خوبی داره .

1. میشه با زدن دکمه های Ctrl+F ( در مرورگر فایر فاکس ) توی صفحه اول و نوشتن اسم آهنگی که قصد پیشنهاد دادنش رو داریم از پیشنهاد نشدنش توسط بقیه دوستان اطمینان حاصل کنیم .

2. میشه با سلیقه دوستان در مورد آهنگ ها بیشتر آشنا بشیم . این خودش یه خوبی داره ، اگر من آهنگ پیشنهادی از کاربر X رو دانلود کردم و خوشم اومد برام انگیزه میشه سایر آهنگ های پیشنهادی ایشون رو تست کنم . خب در صورتی که همه آهنگ های پیشنهادی ایشون توی پست اول لیست شده باشه کار من خیلی آسون میشه تا بخوام کلا تاپیک رو برای این کار بگردم .

در این صورت آهنگ های پیشنهادی کاربر big VULTURE ( خودم ! ) میشه :

Chandelier از Sia

Somebody That I Used to Know از Gotye

Marina And The Diamonds - Immortal

.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

declan  galbraith -  tell me why

بهتره تصویری دیده شود

قدرت خدا رو میشه فهمید در وجود یه بچه انقدر صدا گیراست

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

سال 2013  یه خانمی تو x-factor اول شد بنام sam bailey  . خیلی هم خانواده فقیری بودن تو یکی از برنامه هاش با لباس بشدت ساده اومده بود

صدای پر قدرتی داشت در حد بزرگان جهان  جوری که قاضی های مسابقه واقعا به پاش بلند میشدن

حتما کارهاش رو گوش کنید

این کار رو سرچ کنید یوتیوب Skyscraper    تقریبا گلچینی از سیر قهرمانیش هم میکس شده رو اهنگ

if i were a boy  یکی از کارهای beyonce رو خونده با گام بالا فوقالعادست

یکی از کارهای celen dion هم خوند اون هم عالیه

قانون بدیه نمیشه لینک داد¬¬

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، babak_11 گفته است :

سلام 

خدایی کولاک کردید من فقط دارم دانلود میکنم و گوش میدم . دست گلتون درد نکنه خدایی سلیقه های خوبی هم دارین 1f601.png

سلام عزیز 

Cranberries  Zombie

dido no angel

مخلص

کرانبریز از معدود گروههای جدید است که به گوش من پیرمرد هم ترانههایشان زیباست. ترانه ی fee fi fo  هم که از تجربه ی کودکی خواننده ی تازه درگذشته ی گروه، دلورس دوریوردان برگرفته شده  غم انگیز و زیبا است. fee fi fo را با آسانگیری می توان "بو می آد بو می آد بو آدمیزاد مذکر می آد" ترجمه کرد و به تجربه ی آزاری که در کودکی داشته اشاره می کند.

لینک به دیدگاه

تایپیک خیلی خوبیه با تشکر از دوستان 

Laura Pausini - It's Not Goodbye lyrics

Lara Fabian - Je T'appartiens - Bruxelles 1998

Yanni - Change

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بهتر نیست دوستان آهنگی که میزارن تو یه آپلود سنتر جایی آپلود کنن که دیگه زحمت سرچ و ... نداشته باشیم اینجوری از تاپیک بیشتر استقبال میشه

اگه مستقیم نمیشه آهنگها رو اینجا قرار داد یه جایی آپلود کنین که هم تو فروم مشکلی نداشته باشه و هم زحمت و سرچ و گشتن بیخودی نباشه

من که حوصله ندارم یکی یکی سرچ کنم

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، danyalbmw گفته است :

به به عجب تایپیکی؛ قدیما هم البته بود یه همچین چیزی منتها فکر کنم گم و گور شد!

از خانم سوویفت بگیم!!

Red و stay stay stay و علی الخصوص End game

بریم سر مدرن تاکینگ!!

Cheri cheri lady و Superstar جفتش فوقلادن

از لینکین پارکم که نمیشه گذشت!

Numb و lost in the echo

و  آهنگ های تکی مثل take off از کشا (البته Conor maynard هم خونده جفتشون قشنگه) و همینطور Dusk till dawn از سیا و زین مالیک!! یه سری آهنگم که کلا مخمون رو قفل میکنه مثل mask off از future و rich از مشتی از خوانندگان!(samantha nova,N.E.O.Nو...) وآهنگ one kiss از dua lipa و کلوین حریص و همچنین آهنگ خاطره انگیز Me myself and i از bebe rexha و Geasy!(البته Bebe rexha خودش هم آهنگ های خیلی قشنگی داره مثل i got you و meant to be که مدت طولانی تو چارت بیلبورد بود!)

گروه echosmith هم آلبوم آخرش که inside a dream بود شنیدنی بود!

توو لو(Tove lo) و هالزی (halsey) هم که عشقه ما داخل سبک آلترناتیو هستن(alternative)

توو لو آهنگ های cool girl و imaginary friends ش خیلی قشنگ بودن و من کلی خاطره دارم

هالزی هم آهنگ های now or never و bad at love از آلبوم آخرش و از آلبوم قبل از آخرش آهنگ های hurricane و gasoline عالی بودن!(سبک آلترناتیو طرفدارایه خودشو داره؛ یه بار امتحان کنین چه بسا مشتری شدین!)

نوبتی هم باشه خواننده مشهور دل ها Iggy azalea که ما با آهنگاش هر نوع موقعیتی رو پشت سر‌گذاشتیم؛ در بین اهنگ هاش team و savior خیلی عالی بودن با این حال آلبوم آخرش هم چند تا ترک جالب مثل Black widow و Change your life داشت که قشنگ بودن!

از ترکی هم بگیم که حیف هستش!

خواننده بسیار خوبی هست به اسم Aleyna Dalveren اغلب سینگل داده ولی دوتا از سینگل هاش قشنگ هست به نام های Hastam çok و kral'ın oğlu musun که عالین و سبک Dance هستن به گمونم و Giden Gider که فقط بیتش جالب هست وگرنه اصلا خواننده خوب با بیت هماهنگ نبوده؛خواننده ترکیه دیگه که simge هم احتمالا بشناسیدش آهنگ yankı خیلی خوب بود(اگر‌ترکی حالیتون نمیشه هم این آهنگا رو بگیرین واقعا قشنگن؛ دقت کنین یه سری کلمات فارسی هم داره حدودی متوجه میشین داستان آهنگ چی به چیه1f601.png1f601.png!)

یعنی لیستت با چیزی که تویه ذهنم بود مو نمیزد!فقط یه چند تا من اضافه میکنم

Ecosmith cool kids خیلی خوبه

تیلور اونایی که شما گفتی +  Delicate و Sparks fly و mean

ویرایش شده توسط rfadayi
لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، rfadayi گفته است :

یعنی لیستت با چیزی که تویه ذهنم بود مو نمیزد!فقط یه چند تا من اضافه میکنم

Ecosmith cool kids خیلی خوبه

تیلور اونایی که شما گفتی +  Delicate و Sparks fly و mean

به به یکی دیگه هم هست جز خودم که ترکیبی میزنه پس!!

echosmith کلا جالبه با اینکه تازه اومده بنظرم درحد chainsmokers خوب عملکرده

من هم یه چنتا ترک اضافه کنم

love to lay از the weeknd که واقعا برای هر شرایطی مناسبه و what is love از haddaway که نمیدونم دقیقا برای چه سالیه ولی فوقلادست!!

یه نیم نگاهی هم داشته باشین به آهنگ

scars to your beatiful از Alessia cara که واقعا خوب خونده شده و بسیار تاثیر گذار هست!!

ویرایش شده توسط danyalbmw
لینک به دیدگاه

چطور ممکن است که اسم موسیقی به میان بیاید و از موسیقیدان مشهور " یانی "  Yanni   نام برده نشود ؟؟؟

از دوستانی که علاقمند به سبک موسیقی " بی کلام تلفیقی " هستند تقاضا میکنم که به آثار این موسیقیدان مشهور گوش فرا دهند.

معروف ترین آهنگهای ایشان از نظر من :

the rain must fall

nostalgia

Within Attraction

World Dance

Santorini

Standing In Motion

Until The Last Moment

( ضمنأ پیشنهاد می شود که ویدیوی اجرای موسیقی ایشان را هم حتی الامکان از یوتیوب یا آپارات تماشا کنید که لذت اجرای ایشان را چندین برابر می کند )

خلاصه ای از بیوگرافی یانی برای کسانیکه کمتر ایشان را می شناسند ( برگرفته شده از دانشنامه ویکی پدیا ) :

" یانیس کریسومالیس" متولد ۱۹۵۴ معروف به یانی    (  Yanni ) ، موسیقی دان ، پیانیست ، نوازنده کیبورد و آهنگساز اهل یونان و ساکن ایالات متحده است.

موسیقی یانی تلفیقی از سبک‌های جاز ، موسیقی کلاسیک ، سافت راک و موسیقی جهان است و بخش عمده آهنگ‌های او را سازهای موسیقی تشکیل می‌دهند. یانی با برگزاری کنسرت زنده در آکروپولیس یونان به شهرت رسید  بطوریکه این آلبوم با فروش بیش از ۷ میلیون نسخه ، دومین کنسرت موسیقی ویدئویی پرفروش تاریخ است.  علاوه بر آن ، یانی به دلیل اجرا در مکان‌های تاریخی از قبیل تاج محل در هند ، شهر ممنوعه در چین ، برج خلیفه در امارات متحده عربی ، کاخ کرملین در روسیه ، دژ اِل‌مورو در پوئرتوریکو ، شهر باستانی جبییل در لبنان ، تئاتر رومی کارتاژ در تونس ، کاخ لاکشمی ویلاز در هند ، اهرام مصر و ابوالهول بزرگ در مصر  و جبل القلعه در اردن شناخته شده ‌است.

دست‌کم ۱۶ آلبوم یانی رتبه نخست را در دسته‌بندی " آلبوم عصر نو برتر " مجله بیلبُرد به‌ دست آورده‌اند و دو آلبوم  "در زمان من " و " شهامت رویاپردازی"  نامزد جایزه گرمی شده‌اند.  تا پایان سال ۲۰۱۱ میلادی ، یانی در برابر بیش از ۲ میلیون نفر در ۲۰ کشور دنیا کنسرت زنده اجرا کرده و آلبوم‌هایش فروشی بیش از ۲۰ میلیون نسخه داشته‌اند .ساخته‌های یانی در برنامه‌های تلویزیون‌های تجاری و بویژه برای رخدادهای ورزشی استفاده شده‌اند و از دیرباز در جمع‌آوری کمک‌های مالی برای تلویزیون‌های همگانی مؤثر بوده‌اند.

لینک به دیدگاه

درود بر تمامی اساتید و دوستان گرامی...

چقدر تاپیک باحالی...

اما بیش از حد باحاله، یعنی سوال اینقدر گسترده و سنگین به نظرم اومد که سکوت اختیار می کنم که نکنه کسی از قلم بیافته...

بسیار زیاد هستن موسیقی هایی که نباید از دست داد؛ اما شاید بهتره که اشخاص و گروهها رو نام برد:

Joe Satriani

Alan Jackson

Metallica

Michael Jackson

Scorpions

Yanni

Vangelis

Chris De Burgh

Cohen

Guns N' Roses

AC/DC

Garth Brooks

Bryan Adams

Chris Rea

و....

لینک به دیدگاه

Scorpions _wind of change 

فوق العادست این آهنگ 

به شدت توصیه میکنم گوش کنید

ویرایش:maybe i maybe you رو هم حتما گوش بدید از اسکورپیونز

ویرایش شده توسط Cantaver
لینک به دیدگاه

سلام به همه دوستان گل 

دوستان خواهشا رعایت کنید و بیشتر از 3 تا ترانه در هر پست نذارید خیلی شلوغ میشه ممنون 

اینم سهم خودم خدمت دوستان گلم 

era      enae volare

dido      isobel

Evanescence - My Immortal

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

من هم تقریبا سبک های مختلف گوش میکنم هر اهنگی که خوب باشه

اهنگ zombie گروه Cranberries  که دوستان معرفی کردند که بسیار زیباست یاد خواننده تازه درگذشتش dolores o'riordan هم گرامی صدایه فوق العاده ای داشت

3 ترانه

Anouk -  Make It Rain

David Guetta ft Sia - Titanium

Swallow The Sun - Cathedral Walls Feat Anette Olzon

لینک به دیدگاه

Merk & Kremont – Sad Story (Out Of Luck)

حتما لیریکش رو ببینید داغون کننده است :|

لینک به دیدگاه

دوستان پیشنهاد میکنم حتما گوش بدید واقعا زیبا هستند ( البته از نظر بنده ) 

Craig David       walking away
The Cranberries      ode to my family
Evanescence     hello

لینک به دیدگاه

برای راک بازهای گل فروم 

Halestorm - I Get off

Paramore - Decode

30 SECONDS TO MARS  -   A Beautiful Lie

لینک به دیدگاه

پاپ بازهای عزیز 

Backstreet Boys show me the meani

madona la isla bonita

Take That - Babe

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...