رفتن به مطلب

فروش باندل 1151 (i5-6600k & asus maximus Viii Hero) با گارانتی و لو ولتاژ

Recommended Posts

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام 
باندل حرفه ای (i5-6600k & asus maximus Viii Hero) کارکرده برای فروش ارایه میشود.

https://ark.intel.com/products/88191/Intel-Core-i5-6600K-Processor-6M-Cache-up-to-3_90-GHz

https://www.asus.com/Motherboards/MAXIMUS-VIII-HERO/

مادربرد دارای گارانتی اصلی شرکت سازگار ارقام تا تاریخ 07/2018میباشد و سی پی یو هم عملاً همانند سایر پردازنده های اینتل از همان ابتدا بدون گارانتی بوده است.

جعبه و تمام متعلقات مادربرد موجود میباشدو  سی پی یو هم باکس میباشد.

این موضوع را هم عرض کنم که 6600k از بین 7-8 سی پی یو هند پیک شده است که فرکانس 4800 را با ولتاژ 1.3v تست Cinebench پاس میکند و فرکانس 4500 را هم با ولتاژ 1.14 تا 1.2 استیبل هست . ( البته عملاً با کولرهای متفاوت نتیجه هم کمی متفاوت خواهد بود ولی حول و حوش این سی پی یو همین هست و به هر حال جزو سی پی یو های لو ولتاژ قرار دارد و سی پی یو خنکی هم هست.)

قیمت پایه برای فروش 1400میلیون تومان و گام مزایده 50 هزار تومان میباشد. فروخته شد/

خاتمه مزایده 24 ساعت بعد از بالاترین پیشنهاد برمبنای قیمت پایه/

photo_2018-04-21_22-40-32.thumb.jpg.2f18d53bfe0ffcaa88b82ef7acdbe398.jpg

attachThumb1067374 attachThumb1067375 

ویرایش شده توسط Mr.Bahavar
لینک به دیدگاه

برد و سی پی یو و مانیتور vx238 و رمهاي gskill رو همه خریدارم احسان خان

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)
در 12 دقیقه قبل، Solo گفته است :

برد و سی پی یو و مانیتور vx238 و رمهاي gskill رو همه خریدارم احسان خان

قابل شما را ندارد و با کمال میل در خدمتتون هستم فقط با توجه به آنکه روند این تایپک و تایپک رمها بصورت مزایده ای هست فعلاً مجبور به ادامه آن هستیم و در صورتیکه در نهایت هر کدام سعادتی بود هماهنگ خواهم کرد.

برای مانیتور هم اگر فعلاً بصورت جداگانه قبل از مشخص شدن این موارد خریدار هستید داخل همان تایپک اعلام بفرمائید و در پیغام خصوصی هماهنگ کنید تا تقدیمتان کنم.?

پ.ن: فعلاً پیشنهاد شما را برای مادربرد و سی پی یو را بعنوان پیشنهاد پایه در نظر میگیریم و در صورتیکه تا 24 ساعت آینده پیشنهاد بالاتری نباشد با کمال میـل در خدمتتنان هستم.

ویرایش شده توسط Mr.Bahavar
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در در 1397/02/12, 17:49:04، AmirBaharvand گفته است :

1.450

سلام

با توجه به اتمام مزایده باندل تقدیم شما میشود و لطفا از طریق پیغام خصوصی برای خرید و بقیه موارد هماهنگ بفرمائید.

لینک به دیدگاه

با تشکر از استارتر محترم.مبلغ واریز شد و منتظر ارسال هستیم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 17 دقیقه قبل، AmirBaharvand گفته است :

با تشکر از استارتر محترم.مبلغ واریز شد و منتظر ارسال هستیم

تائید میشود.

ختم تایپک/

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...