رفتن به مطلب

خریدار 1070

Recommended Posts

ارزش نداره ولی برای اینکه دیگران نیز تو دام این آدم نیفتن کار خوبیه

ولی احتمال زیاد با سیم کارت و حساب جعلی کار میکنه ولی باز قابل رد گیریه

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، Mohamadreza Sarvi گفته است :

۲۰۰ بیعانه ارزشش رو نداره.

داره از منم بیعانه میگیره!!!

شما این کارو نکنی از 10 نفر دیگه هم میگیره... خیلی از بدبختی های جامعه ما از پیگیری نکردنه و اینکه میذارن هرکی هر غلطی خواست بکنه!ولی شما بازم مختاری

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، Lord_Cruel گفته است :

داره از منم بیعانه میگیره!!!

شما این کارو نکنی از 10 نفر دیگه هم میگیره... خیلی از بدبختی های جامعه ما از پیگیری نکردنه و اینکه میذارن هرکی هر غلطی خواست بکنه!ولی شما بازم مختاری

بله قطعا همینطوره، ولی بنده به علت مشغله زیاد کاری فرصتش رو ندارم، اینجا مطرح کردم تا دوستانی که با این مسائل آشنایی ندارن مراقب باشن و اگر هم کسی آشنایی داره پیگیری کنه.

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، Mohamadreza Sarvi گفته است :

بله قطعا همینطوره، ولی بنده به علت مشغله زیاد کاری فرصتش رو ندارم، اینجا مطرح کردم تا دوستانی که با این مسائل آشنایی ندارن مراقب باشن و اگر هم کسی آشنایی داره پیگیری کنه.

با پلیس فتا آنلاین صحبت کردم، میگن خود سایت دیوار گفته که به هیچ عنوان بیعانه ندین!

و الان راهش اینه که مستندات رو ببرین دادسرا محل سکونت

البته اطلاعاتی که ازش گذاشتین هم به اونا دادم... اسم و شماره و ....

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، Lord_Cruel گفته است :

با پلیس فتا آنلاین صحبت کردم، میگن خود سایت دیوار گفته که به هیچ عنوان بیعانه ندین!

و الان راهش اینه که مستندات رو ببرین دادسرا محل سکونت

البته اطلاعاتی که ازش گذاشتین هم به اونا دادم... اسم و شماره و ....

عجب! در هر حال ممنون. سعی میکنم با یه شماره دیگه به بهونه معامله حضوری ازش ادرس دقیق گیر بیارم.

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، Mohamadreza Sarvi گفته است :

عجب! در هر حال ممنون. سعی میکنم با یه شماره دیگه به بهونه معامله حضوری ازش ادرس دقیق گیر بیارم.

عمرا بتونی ببینیش اینا درس مردرندی خوب بلندن بری بهش دست بدی می بینی چهارتا انگشتم نیست 

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، ali lotfi گفته است :

عمرا بتونی ببینیش اینا درس مردرندی خوب بلندن بری بهش دست بدی می بینی چهارتا انگشتم نیست 

?

لینک به دیدگاه

به نظرم بهترین راه اینکه بگید تو ایسام معامله کنن اگه گفت نمی تونه که سر کاریه مطمعنا 

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...