رفتن به مطلب

کمک . سوال در مورد کارت گرافیک

Recommended Posts

سلام و عرض خسته نباشید به همه دوستان عزیزم

سوال داشتم که خیلی مهمه واسم 

من کارت گرافیک asus gtx 1050ti خریدم

میخواستم بدونم نظر شما در مورد این کارت گرافیک  چیه ؟ خوبه ؟  برای  بازی gta v جواب میده ؟

سوال دوم : با مادر بورد گیگابایت p81 ست میشه ؟

و سوال سوم که خیلی مهمه ؟ من باید ویندوز عوض کنم بعد از تغییر کارت گرافیک ؟ کارت گرافیک قبلیم gt 630 بوده ؟

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

سلام دوست عزیز بله برای gta v خوب جواب میده به شرط اینکه رم کافی داشته باشی البته یه کم آنتی آلیازینگ رو کم کنی بهتره، با اون مادربورد هم ست میشه و نیازی به تعویض ویندوز نیست فقط درایور را پاک کن و یه درایور به روز دانلود و نصب کن و بعدش دایرکت ایکس 

لینک به دیدگاه

سلام

میخواستم یه کارت گرافیک خوب برای بازی با بودجه 500 هزار تومان بخرم لطفا راهنمایی کنید

لینک به دیدگاه

درود

مین برد p81!!!! پردازندتون  برای این کارت گلوگاهه 

نه نیازی نیست . فقط درایور کارت جدید را نصب کن . درایور کارت قدیمی هم خواستی پاک کن خواستی نکن

باید درایور با سیستم عاملتون بخونه . جه ویندوزی دارید ?سون،؟

برای gta v من توی 4K تست کردم خوبه فکر کنم حدود 30 یا 35 فریم بده 

ویرایش شده توسط Amir.s.b
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، amirrbki گفته است :

سلام

میخواستم یه کارت گرافیک خوب برای بازی با بودجه 500 هزار تومان بخرم لطفا راهنمایی کنید ن

یکی از گزینه ها میتونه این باشه: GTX 1030

که یکی از بهترین مدل هاش اینه: Gigabyte GV-N1030OC-2GI 

2017052509344859_src.thumb.png.ca631b0f4cb8694e1082819e54ce7ae7.png

اما این کارت برای بازی ساخته نشده و حداقل کارت گرافیکی که برای گیم توصیه میشه GTX 1050 هست.

با این GTX 1030 میشه بیشتر بازی های روز رو 720p  اجرا کرد ( البته با تنظیمات پایین یا متوسط )

و به گفته ی برخی دوستان بعضی بازی های سبک مثل Dota 2 رو هم راحت روی Full HD با بالاترین تنظیمات میاره.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، amirrbki گفته است :

سلام

میخواستم یه کارت گرافیک خوب برای بازی با بودجه 500 هزار تومان بخرم لطفا راهنمایی کنید

درود:

7850 2gb  خریداری کنید به صرفه و پرقدرت هست 256 بیتی و سری gcn dx12 هست از gtx 750 ti قویتر و ارزونتره و از 1030 هم گیمینگ خیلی بهتری داره 100% چون پرفورم حافظه 1030 خیلی پایینه و به نوعی low profile محسوب میشه.

ویرایش شده توسط tsd137
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...