رفتن به مطلب

فروش هدفون فوق حرفه ای گیمینگ ASUS STRIX True 7.1

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود بر لیون و دوستان.
من این هدفون رو دو هفته ای میشه که خریدم  کلا 10 ساعت هم ازش استفاده نکردم واسه گیم و فیلم بی نظیره. کاملا مشابه با آک هست.وکیوم و بسته بندیش عین روز اول بصورت اورجینال هست. نوش 1340 هست .
تا 1 سال گارانتی تابا هم داره.      ///فروش در شهرتهران کرج یا قم  بصورت حضوری ، هزینه و مسئولیت ارسال با خریدار محترم//// 

❗️❗️❗️ قیمت با احتساب تخفیف و کاملا مقطوع          900.000  ❗️❗️❗️

پاسخ فرکانسي هدفون  20 هرتز تا 20 کیلو هرتز         محدوده قطر اسپيکر 30 تا 40ميلي متر       قطر اسپيکر 40 ميلي‌متر

امپدانس  32 اهم              پاسخ فرکانسي ميکروفون 50 تا 16 کیلو هرتز            

هدفون STRIX 7.1 ساخت شرکت ایسوس مدلی 7 کاناله واقعی است که از 10 درایور نئودینیومی و کنترل پنل USB بهره می‌برد. با همان نگاه اول به ظاهر این محصول دوست‌داشتنی مجذوب ابهت آن خواهید شد. در این هدفون که از 10 درایور بهره می‌برد کاربر می‌تواند بلندی صدای هر کانال را تنظیم کند. کنترل پنل USB که همراه این مدل ارائه می‌شود همانند کارت صدایی از نوع USB عمل می‌کند و کنترل صدا را در داخل بازی تسهیل می‌کند. به گفته‌ی شرکت سازنده تا 90 درصد صداهای مزاحم محیط در این مدل حذف می‌شوند تا در صورت شلوغی محیط کاربر مشکلی در رساندن صدای خود به دیگران نداشته باشد و صدای دیگران را هم به‌راحتی بشنود. 4 پروفایل مخصوص برای بازی‌های کامپیوتری برای این هدفون عرضه شده‌اند که بازی‌های تیراندازی شخص اول، مسابقه‌ای، اکشن و نقش‌آفرینی را در برمی‌گیرند. چرم به‌کاررفته در پوشش کوسن‌های گوشی‌ها تهویه‌‌ی هوای بسیار خوبی دارد و کاربر می‌تواند بدون مشکل برای مدت‌های طولانی هدفون را بر روی گوش خود داشته باشد.

photo_2018-05-01_14-51-13.jpg

photo_2018-04-28_17-58-51.jpg

photo_2018-04-28_17-58-45.jpg

ویرایش شده توسط Piano
عدم مراجعت خریدار و تبدیل به مزایده
لینک به دیدگاه

در در 1397/02/12, 18:43:35، Piano گفته است :

در در 1397/02/12, 18:43:35، Piano گفته است :

ویرایش شده توسط Piano
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، alirereza abedi گفته است :

میتونم علت فروش رو بپرسم؟

چون دیگه به گیم و فیلم نمیرسم.حیفه همینجوری بی استفاده بمونه خاک بخوره

لینک به دیدگاه

اعتمادسازی توسط یکی از اعضای با امتیاز بالا یا توسط لیون پایه‌برای من

لینک به دیدگاه

دوستان اشتباه برداشت نکنید. اون عدد 600 صرفا گام مزایده میباشد(جنسی که آکش 1300 هست چطور در حدش میشه 600؟؟؟منصف باشید...من کلا 10 ساعت ازین استفاده کردم... :) .در واقع قیمت پایه جهت فروش و معامله 900 میباشد. یا علی. 

لینک به دیدگاه

عجب

داداش گرفتی مارو؟

خو پس بزن پایه ۹۰۰

نه که ۶۰۰

ربطی نداره چون نوش ۱۳۰۰ بعد شما پایه بزنی ۶۰۰ ما ۹۰۰ برداشت کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

همون رو ۹۰۰ کن نه وقت خودتو بگیری نه وقت دیگران

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Piano گفته است :

دوستان اشتباه برداشت نکنید. اون عدد 600 صرفا گام مزایده میباشد(جنسی که آکش 1300 هست چطور در حدش میشه 600؟؟؟منصف باشید...من کلا 10 ساعت ازین استفاده کردم... :) .در واقع قیمت پایه جهت فروش و معامله 900 میباشد. یا علی. 

من خداروشکر خوش شانس بودم خریدم 400  از یه دوست عزیزی در شیراز شما هم قیمتتون اگر 900 هست خیلی زیاده یه 

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، alirereza abedi گفته است :

من خداروشکر خوش شانس بودم خریدم 400  از یه دوست عزیزی در شیراز شما هم قیمتتون اگر 900 هست خیلی زیاده یه 

مشکل این نیست ک دوستمون قیمت فروشش ۹۰۰

بالاخره جنسشو دوست داره هر قیمتی بفروشه

مشکل اینجاست زده مزایده ۶۰۰. من پیشنهاد پایه دادم و کلی منتظر بعد ایشون اومدن میگن نگاه نکنید زدم ۶۰۰. زیر ۹۰۰ نمیتونم بدم

اخه چه کاریه???

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Piano گفته است :

دوست عزیز اگر قیمت پایه شما 900 هست ، همون 900 بذارید . چرا وقت کاربرها رو میگیرید با قیمت غیر واقعی ؟ ضمنا برای مزایده شرایط پایان در نظر بگیرید . چون کاربری که پیشنهاد میده نمیتونه تا ابد منتظر بمونه تا شما بهش بفروشید یا نه .

لینک به دیدگاه

بله من بابت سو تفاهم عذر خواهی میکنم.علت اصلیشم اینکه محیط کاربری اینجا یکم پیچده . گنگ هست. بازم پوزش.اما انصافا و منطقا جنسی که کلا 10 ساعت ازش استفاده نشده دور از هرچیه که قیمتش نصف شه.

لینک به دیدگاه

متاسفانه با زهم نتونستم پست رو ادیت و ویرایش کنم.
بنابراین همینجا اعلام میکنم
{{{{{{{{{{{ قیمت فروش این محصول 900.000 میباشد بدون هیچ تخفیفه دیگه ای }}}}}}}}}}}}}}}}}
با سپاس از همگی
یا حق

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، alirereza abedi گفته است :

اخوی اونیکه جنس 1300 رو 400 تقدیمتون کرده یا گارانتی نداشته یا مثه اسب ازش کار کشیده یا خرابه(شایدم مرفه بی درد بوده :) .اما این جنس کااااملا آک هست و زیر 10 ساعت تایم استفاده شده.... 

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Piano گفته است :

اخوی اونیکه جنس 1300 رو 400 تقدیمتون کرده یا گارانتی نداشته یا مثه اسب ازش کار کشیده یا خرابه(شایدم مرفه بی درد بوده :) .اما این جنس کااااملا آک هست و زیر 10 ساعت تایم استفاده شده.... 

گارانتی نداشت ولی کاملا سالم بود :) و تا الان ازش کاملا راضیم

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

رفقا این کالا 850 خارج از لیون براش مشتری پیدا شده اگه عزیزی بالاتر ازین قیمتی داره اعلام کنه که تقدیمش کنم وگرنه تا فردا این تاپیک برای همیشه کلوز میشه ... :)

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...