رفتن به مطلب

انتخاب کیس تا ۲۰۰ هزار تومان

Recommended Posts

دوستان از نظر تهویه  کیس گرین z2 hero با ۵فن فابریک خودش بهتره یا oraman با ۵فن  دیپ کول XFAN 120 که خودم اضافه کنم؟؟

Cpu i5 8400 or i3 8100

Vga gtx1060 6g

تو رنج قیمت ۲۰۰ کیس خوب از نظر تهویه معرفی کنین

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، amir m گفته است :

دوستان از نظر تهویه  کیس گرین z2 hero با ۵فن فابریک خودش بهتره یا oraman با ۵فن  دیپ کول XFAN 120 که خودم اضافه کنم؟؟

Cpu i5 8400 or i3 8100

Vga gtx1060 6g

تو رنج قیمت ۲۰۰ کیس خوب از نظر تهویه معرفی کنین

oraman روی کاور بغلش دو تا جا واسه فن داره که هوای خنک رو واسه گرافیک تامین میکنه ، در عوض از جلو یه جا واسه آوردن هوای خنک و یه اگزوز پشت ( سر جمع 4 فن ) 

طول گرافیکتون هم چک کنید یه وقت واستون مشکلی پیش نیاره ( اگه oraman میخواید بگیرید ) 

کیس z2 hero از نظر تهویه خوبه 2 تا intake و 3 تا اگزوز

طول گرافیک هم هیچ مشکلی نداره ، قابلیت نصب واتر کولر های بزرگتر از 120 رو هم دارید

همچنین واسه فن سی پی یو z2 hero از ارتفاع بیشتری پشتیبانی میکنه ( تا 160mm اورامان 152mm )

خلاصه با مقایسه بهترین انتخاب بین این دو تا z2 hero هستش که خب اختلاف قیمتشون هم زیاده

ویرایش شده توسط Pouyan_PD
لینک به دیدگاه

در 36 دقیقه قبل، Pouyan_PD گفته است :

oraman روی کاور بغلش دو تا جا واسه فن داره که هوای خنک رو واسه گرافیک تامین میکنه ، در عوض از جلو یه جا واسه آوردن هوای خنک و یه اگزوز پشت ( سر جمع 4 فن ) 

طول گرافیکتون هم چک کنید یه وقت واستون مشکلی پیش نیاره ( اگه oraman میخواید بگیرید ) 

کیس z2 hero از نظر تهویه خوبه 2 تا intake و 3 تا اگزوز

طول گرافیک هم هیچ مشکلی نداره ، قابلیت نصب واتر کولر های بزرگتر از 120 رو هم دارید

همچنین واسه فن سی پی یو z2 hero از ارتفاع بیشتری پشتیبانی میکنه ( تا 160mm اورامان 152mm )

خلاصه با مقایسه بهترین انتخاب بین این دو تا z2 hero هستش که خب اختلاف قیمتشون هم زیاده

ممنون

کیفیت فن z2 hero در چه حدی؟؟جوابگو هست؟؟

چون بخام رو oraman فن اضافه کنم تقریبا هم قیمت z2 در میاد،

تو رنج ۲۰۰ پیشنهادی دارین؟

ویرایش شده توسط amir m
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اورامان هم شد کیس

مثل کیسهای معمولی هست فقط usb3 داره

اگر محدودیت بودجه دارید کیس کارکرده بگیرید ولی اورامان نگیرید که بدجور پشیمون میشید

کیس مثل باقی قطعات نیست که دست دومش بخواد مشکل دار باشه

در ضمن قطعات شما هم اونقدرها دمای بالایی ندارن که بخوان مشکل ساز بشن

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، WINNER گفته است :

اورامان هم شد کیس

مثل کیسهای معمولی هست فقط usb3 داره

اگر محدودیت بودجه دارید کیس کارکرده بگیرید ولی اورامان نگیرید که بدجور پشیمون میشید

کیس مثل باقی قطعات نیست که دست دومش بخواد مشکل دار باشه

در ضمن قطعات شما هم اونقدرها دمای بالایی ندارن که بخوان مشکل ساز بشن

در اینده تصمیم ارتقا دادن cpu و vga  دارم،نمیخام به مشکل بخورم

تاپیک z2 hero اکثرا از فن فابریک کیس راضی نبودن ،جنبه ظاهری و نمایشی

پیشنهاد شما چیه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شما کیس کورسیر هم بگیری

فنهای فابریکش اونقدرا مال نیستن

من الان خودم کیس استریکس دارم

فنهاش نمیگم خوبن

ولی اونقدرها بدم نیستن

حداقل یک سالی فنهاش خوب کار میکنه

بعد از اون میشه فنها رو تعویض کرد

خوبی بازارچه هایی مثل لیون و پرشین اینه که همیشه میتونی قطعات اکبند زیر قیمت پیدا کنید

من میگم همون کیس رو بگیرید بعد به مرور زمان فنها رو تعویض کنید

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

من کیس های  Oraman  و Mac1  رو داشتم؛ کیفیت بدنه و پورت های کیس واقعا فاجعه اس. درب ها و بدنه با لمس کردن هم فرو میرن و پورت ها و دکمه های کیسی که داشتم بعد از یک ماه از کار افتادن و عملا کیس بلاستفاده شد برام. >:(

الان هم Z2+ Hero دارم؛ فن ها کیفیت خیلی بالایی ندارن ولی زیبایی و سکوت قابل توجهی دارن. خنک کنندگی هم در سطح مناسبیه و هیچ مشکلی از بابت دفع حرارت با فن های فابریک نداشتم. بعد از یک سال و چند ماه استفاده یکی از فن های کیس خراب شد که بدون هزینه گارانتی برام تعویض کرد و با توجه به اینکه شهرستان هستم حتی هزینه ی رفت و برگشت فن رو هم خودشون دادن! :)

از پردازنده ی Intel Core i5-6400 با کولری مشابه کولر استوک استفاده میکنم و تو یک سال و نیمی که Z2+ Hero رو داشتم دمای بالاتر از 45 درجه ندیدم. کارت گرافیک های مختلفی هم در طول این مدت داشتم و همیشه دما در سطح مطلوبی بوده. ^_^

در کل تو این رنج قیمت Z2+ Hero  بی رقیب هست به نظرم.

ویرایش شده توسط Poori_CAPITAL
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...