رفتن به مطلب

صدای عجیب پمپ MasterLiquid Pro 120

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

کولر هنگام روشن شدن صدای حرکت شدید آب توش میاد و در حالت عادی هم نویز زیر رو داره.چند تا ویدیو دیدم میگفتن ناشی از وجود هوا توی سیکل هست ولی کولر close Loop هستش.

آیا این صدا عادیه؟میارزه به گارانتی نشون بدم؟گارانتی آواژنگ داره.

Pro 120.ogg

لینک به دیدگاه

سلام

صدای پمپ که طبیعی هست، احتمالا صداش بخاطر وجود هوا هست که البته میتونید با تغییر محل نصب صداشو کم یا حذف کنید...

ببینید کولر aio هست ولی نمیشه جلوی باقی موندن هوا در مدار گرفت.

در ضمن اکثر کولرهای aio حاوی یک مقدار اندکی گاز تراکم پذیر هستند که بتونه جلوی نشتی از اتصالات به دلیل افزایش فشار ناشی از افزایش حجم آب با افزایش دما را بگیره!

اگر رادیاتور را طوری نصب کنید که شلنگ ها در بالا قرار بگیرند و در کل بالاتر از پمپ باشه طی چند روز اصولا این صدا باید از بین بره...چون هوا درقسمت بالایی رادیاتور گیر میفته و وارد پمپ نمیشه!

معمولا این طور نویزها وقتی به وجود میاد که رادیاتور یا پمپ تکون بخورن! که بعید میدونم از نظر گارانتی اینو مشکل تلقی کنن

ولی اون صدای آب که میفرمایید فقط در اول شروع به کار کولر هست یا دائم این صدا میاد؟ اگه این صدا دائم میاد بهتره ببرید گارانتی....

ویرایش شده توسط shadowfax
لینک به دیدگاه

به نظرم از معایب واتر کولر ها همین هوای داخل واتر کولره.منم واترکولرم بعضی وقتا صدای تیسسس ...تیسسس میده یه صدایی شبیه به ریختن آب روی یه فلز داغ.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، shadowfax گفته است :

سلام

صدای پمپ که طبیعی هست، احتمالا صداش بخاطر وجود هوا هست که البته میتونید با تغییر محل نصب صداشو کم یا حذف کنید...

ببینید کولر aio هست ولی نمیشه جلوی باقی موندن هوا در مدار گرفت.

در ضمن اکثر کولرهای aio حاوی یک مقدار اندکی گاز تراکم پذیر هستند که بتونه جلوی نشتی از اتصالات به دلیل افزایش فشار ناشی از افزایش حجم آب با افزایش دما را بگیره!

اگر رادیاتور را طوری نصب کنید که شلنگ ها در بالا قرار بگیرند و در کل بالاتر از پمپ باشه طی چند روز اصولا این صدا باید از بین بره...چون هوا درقسمت بالایی رادیاتور گیر میفته و وارد پمپ نمیشه!

معمولا این طور نویزها وقتی به وجود میاد که رادیاتور یا پمپ تکون بخورن! که بعید میدونم از نظر گارانتی اینو مشکل تلقی کنن

ولی اون صدای آب که میفرمایید فقط در اول شروع به کار کولر هست یا دائم این صدا میاد؟ اگه این صدا دائم میاد بهتره ببرید گارانتی....

رادیاتور هم سطح پمپ هست و جایی دیگه نمیتونم نصب کنم.کیس CM pro 5 هست.

اون صدای شدید حرکت آب هم هنگام روشن کردن کامپیوتر میاد.اولاش اصلا صدا نداشت ولی جهت رادیاتور رو عوض کردم جوری که مارک CM  از پشت پنل شیشه ای دیده شه و این صدا شروع شد.

مرسی از کمک تون.

ویرایش شده توسط Erryhami
لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، Erryhami گفته است :

رادیاتور هم سطح پمپ هست و جایی دیگه نمیتونم نصب کنم.کیس CM pro 5 هست.

اون صدای شدید حرکت آب هم هنگام روشن کردن کامپیوتر میاد.اولاش اصلا صدا نداشت ولی جهت رادیاتور رو عوض کردم جوری که مارک CM  از پشت پنل شیشه ای دیده شه و این صدا شروع شد.

مرسی از کمک تون.

پس با این توصیف شما مشکل از همون وجود هوا هست که تکون دادن پمپ باعثش شده دوست عزیز...

اگر پردازنده در دمای عادی خودش داره کار میکنه پس کولر مشکلی نداره و این مسئله در تمام واترها دیده میشه وقتی پمپ یا رادیاتور تکون بخورن...

حقیقتش از این کیس تجربه ای ندارم ولی میتونین رادیاتور را در بالا یا ورودی کیس نصب کنین! احتمالا بعد از چند روز صداش حذف بشه...

ویرایش شده توسط shadowfax
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، shadowfax گفته است :

پس با این توصیف شما مشکل از همون وجود هوا هست که تکون دادن پمپ باعثش شده دوست عزیز...

اگر پردازنده در دمای عادی خودش داره کار میکنه پس کولر مشکلی نداره و این مسئله در تمام واترها دیده میشه وقتی پمپ یا رادیاتور تکون بخورن...

حقیقتش از این کیس تجربه ای ندارم ولی میتونین رادیاتور را در بالا یا ورودی کیس نصب کنین! احتمالا بعد از چند روز صداش حذف بشه...

بله بالا نصب میشه ولی فقط با یک فن.سری Pro 120  وPro 140 دارای 2 فن هستند که دو طرف رادیات نصب میشند.بالا اگر بخوای با 2 تا فن نصب کنی گیر میکنه هیت سینک های مادربرد.

پردازنده هم 7700K که دلید نکردم و دمای بالایی داره که دراولین فرصت دلید میکنم.

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Erryhami گفته است :

بله بالا نصب میشه ولی فقط با یک فن.سری Pro 120  وPro 140 دارای 2 فن هستند که دو طرف رادیات نصب میشند.بالا اگر بخوای با 2 تا فن نصب کنی گیر میکنه هیت سینک های مادربرد.

پردازنده هم 7700K که دلید نکردم و دمای بالایی داره که دراولین فرصت دلید میکنم.

بله ولی خیلی تفاوت فاحشی بین نصب دو فن در حالت push-pull یا در حالت فقط pull یا push مشاهده نکردم من...بیشتر دو فن برای کاهش نویز استفاده میشند!

میتونید چند روز با یک فن تست کنید در بالا ببینید صدای پمپ تغییری میکنه یا نه، البته اگر صداش اینقدر اذیت کنندست که زحمت جابجایی رادیاتور را بخواین قبول کنین...

دیگه واتر کولرها این دردسرها را هم دارند...

لینک به دیدگاه

در در 1397/02/14, 00:39:46، Erryhami گفته است :

با سلام

کولر هنگام روشن شدن صدای حرکت شدید آب توش میاد و در حالت عادی هم نویز زیر رو داره.چند تا ویدیو دیدم میگفتن ناشی از وجود هوا توی سیکل هست ولی کولر close Loop هستش.

آیا این صدا عادیه؟میارزه به گارانتی نشون بدم؟گارانتی آواژنگ داره.

Pro 120.ogg

یه عکس از سیستم بدین ببینم چه شکلی بستین.

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، ARMIN گفته است :

یه عکس از سیستم بدین ببینم چه شکلی بستین.

1.jpg

2.jpg

لینک به دیدگاه

ببین اولش باید سرو صدا بده، اما بعدش باید پمپ آروم بشه، مثلا ظرف 10 دقیقه.

حالا رادیاتور رو جلوی کیس ببند، ببین صدا بهتر میشه یا نه.

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، ARMIN گفته است :

ببین اولش باید سرو صدا بده، اما بعدش باید پمپ آروم بشه، مثلا ظرف 10 دقیقه.

حالا رادیاتور رو جلوی کیس ببند، ببین صدا بهتر میشه یا نه.

اون صدای اول کار مشکلی نیست.این صدایی که اپلود کردم تو پست اول ولی ثابت هست.به بلندی که میشنوید نیست ولی چون از نزدیک ضبط کردم به این شکله.میشه به تیک تیک ساعت تشبیه اش کرد.

تست میکنم ببینم جلو این مشکل رفع میشه یا نه.

ممنون از توجه تون.

ویرایش شده توسط Erryhami
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...