رفتن به مطلب

فروش مودم DLINK-DSL 2790U

Recommended Posts

با سلام  دوستان بنده این مودم رو برای مشتری گرفتم  که پلمپشم باز شده و براش کانفینگ کردم منتهی مشتری بعدش پشیمون شد  و مودمو نخرید   مودم تنو نو هستش و فقط در حد کانفینگ کردن کار کرده  قیمتشم مقطوع   130   20180506_005442.thumb.jpg.241c94ee1ac766fac30f4c7f60569fae.jpg20180506_005442.thumb.jpg.241c94ee1ac766fac30f4c7f60569fae.jpg

ویرایش شده توسط farooq
لینک به دیدگاه

سلام وقت بخیر داداش میشه بفرماید فرق این با مدل 2750 در چی هست من تو نت سرچ زدم چیزی متوجه نشدم

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ali m گفته است :

سلام وقت بخیر داداش میشه بفرماید فرق این با مدل 2750 در چی هست من تو نت سرچ زدم چیزی متوجه نشدم

تفاوت اصلی مدل‌های 2750U و 2790U در دو چیز است. فرق اول این است که مدل 2790U از چیپست بردکام (Broadcom) بهره می‌برد و 2750U ازچیپست ریل لینک (Railink) و فرق دوم در آنتن‌های آنهاست زیرا آنتن‌های 2790U جدا می‌شوند ولی آنتن‌های 2750U ثابت هستند

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، farooq گفته است :

تفاوت اصلی مدل‌های 2750U و 2790U در دو چیز است. فرق اول این است که مدل 2790U از چیپست بردکام (Broadcom) بهره می‌برد و 2750U ازچیپست ریل لینک (Railink) و فرق دوم در آنتن‌های آنهاست زیرا آنتن‌های 2790U جدا می‌شوند ولی آنتن‌های 2750U ثابت هستند

شبکه شخصی انتقال داده دارد مثل 2750

لینک به دیدگاه

در 31 دقیقه قبل، farooq گفته است :

بله پشت دستگاه  یدونه  پورت usb داره که میتونی فایل باهاش شیر کنی

سوال آخر اون شبکه شخصی انتقال داده که در مشخصات است  کارش شیر کرذن فایل است؟ یا اینکه می شود براش شبکه شخصی انتقال داده تعریف کرد. للطفاکف قیمت رو بفرماید 

لینک به دیدگاه

, والله داداش عرضم به حضورت که خودم زیاد وارد به این مودم نیستم فقط در حد تست   و کانفیگ باهاش کار کردم و خب کف قیمت هم ۱۲۰ تومن دیگه اخرش میتونم بدم ا ین مودم فقط در حد تست و کانفیگ کردن  کار نکرده نه بیشتر 

لینک به دیدگاه

مودم در حد کانفیگ شدن کار کرده و نو نو هستش دو سالدگارانتی ایزی داره و اکر تو سایتم ثبت کنید میشه سه سال گارانتی از الان   و بنده خودم شهریار تهران هستم

ویرایش شده توسط farooq
لینک به دیدگاه

مودم  به اقای Gh-Moradi  فروخته شد مبارکشون باشه ختم تاپیک اعلام میشه  

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...