رفتن به مطلب

TSMC و باز کردن راهی برای هرچه قدرتمندتر شدن گرافیک‌ها

Recommended Posts

7fe9a7d26ed04012b62d98a0096b61ae.jpg

از عرضه پرچمداران دو شرکت AMD و Nvidia مدت زمان زیادی میگذزد آنچنان که انگار یک عمر سپری شده، همین چند روز پیش سالگرد عرضه  GTX1080Ti را پشت سر گذاشتیم و همچنین داریم به سالگرد عرضه RX Vega نیز نزدیک می‌شویم پس بیشتر کاربران منتظر عرضه نسل جدید هیولاهای گرافیکی هستند و اخباری مبنی بر پیشرفت شرکت‌های سازنده چیپ نیز آمال و آرزوی کاربران را بیش از پیش می‌کند. در همین راستا TSMC از تکنولوژی پرده برداری کرده که ممکن است تمام کاربران را به آرزوی 4K و 120FPS برساند، تکنولوژی که Wafer on Wafer یا به اختصار WoW نام دارد.

تکنولوژی WoW لایه های عمودی را به جای افقی قرار می دهد و به این معنی است که کارت گرافیک مانند پیکربندی چندگانه کار خواهند کرد، به شکل مشابه با تکنولوژی HBM2 انباشته می شوند. این بدان معنی است که ما می توانیم کارتهای گرافیکی حتی سریعتر داشته باشیم که GPU های دوگانه و چندین VRAM را در اختیار داشته باشند و این عمل مشکلات پیکربندی با چند گرافیک را نیز نخواهد داشت.  TSMC از حفره های 10 میکرون استفاده می کند که یک اتصال سیلیکون را از طریق اتصال (TSV) تشکیل می دهند و دو GPU را به یکدیگر متصل می کنند. مشکلات مربوط به زمان بندی بین GPU های متصل شده وجود نخواهد داشت؛ چرا که wow توانایی اجازه دادن برای ارتباط سریع را  به پردازنده های گرافیکی می دهد، بدین معنا که می توانیم انتظار کارت گرافیک های با دو GPU را براساس GPU های فعلی مانند GPU های Polaris و Pascal از AMD و NVIDIA داشته باشیم. تنها مشکل این تکنولوژی این است که اگر یکی از ویفرهای مشکل داشته باشد نمی‌توان ویفرها را به هم متصل کرد و این اجازه استفاده از کارت های Vega را نمی‌دهد اما می‌توان انتظار سری 500 و سری 10 انویدیا را داشت. و از آنجایی که TSMC قصد استفاده از نودهای 7 نانومتری و 5 نانومتری را دارد این تکنولوژی هیجان انگیز تر هم خواهد شد.

منبع: TweakTown

مترجم: سامان یزدان نیک 

ویرایش شده توسط THE-BLACK-CAPTAIN
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

فکر کنم این طرح ماژولار بودن پردازنده های گرافیکی رو یه زمانی AMD توی یکی از کنفرانس های خودش مطرح کرد و قول چنین پردازنده های گرافیکی رو داد .فک کنم بعد از معماری ناوی همچین اتفاقی بیفته!

لینک به دیدگاه

در 30 دقیقه قبل، hd5870 گفته است :

درود

فکر کنم این طرح ماژولار بودن پردازنده های گرافیکی رو یه زمانی AMD توی یکی از کنفرانس های خودش مطرح کرد و قول چنین پردازنده های گرافیکی رو داد .فک کنم بعد از معماری ناوی همچین اتفاقی بیفته!

بله امیدوارم اولین شرکت عرضه کننده هم AMD باشه مثل همیشه ?

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...