رفتن به مطلب

مشکلی عجیب با z270 m7

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و درود خدمت همگی ، 

اگر تاپیک در جای اشتباهی هست لطفاً جابجا کنید:x

بنده چندین ماهه که یک مشکل ب شدت عجیب با سیستمم دارم 

Msi z270 gaming m7 

Thermaltake core x71

داستان از این قراره که وقتی جک هدفون رو ب جلوی کیس وصل میکنم ، ولوم ک از ۱۹ ۲۰ درصد رد شه صدا ب طرز فجیعی دیستوریت میزنه و خراب میشه (توی فرکانس های پایین و بیس) مشکل کاملا یهویی و خود ب خود به وجود اومد ، 

دقت کنید خروجی پشت کیس اصلا این طوری نیست حتی با دستگاه های پخش یکسان ! ویندوز عوض شده ، اسمبل چک شده ، اسلات و جک مشکل ظاهری ندارن ، اگرم دارن من چیزی ندیدم!

خلاصه ی نظری بدین ببینم داستان چیه :/ ندیده بودم همچین مشکلی ب عمرم

لینک به دیدگاه

در 19 ساعت قبل، Mahdi D گفته است :

سلام و درود خدمت همگی ، 

اگر تاپیک در جای اشتباهی هست لطفاً جابجا کنید:x

بنده چندین ماهه که یک مشکل ب شدت عجیب با سیستمم دارم 

Msi z270 gaming m7 

Thermaltake core x71

داستان از این قراره که وقتی جک هدفون رو ب جلوی کیس وصل میکنم ، ولوم ک از ۱۹ ۲۰ درصد رد شه صدا ب طرز فجیعی دیستوریت میزنه و خراب میشه (توی فرکانس های پایین و بیس) مشکل کاملا یهویی و خود ب خود به وجود اومد ، 

دقت کنید خروجی پشت کیس اصلا این طوری نیست حتی با دستگاه های پخش یکسان ! ویندوز عوض شده ، اسمبل چک شده ، اسلات و جک مشکل ظاهری ندارن ، اگرم دارن من چیزی ندیدم!

خلاصه ی نظری بدین ببینم داستان چیه :/ ندیده بودم همچین مشکلی ب عمرم

سلام دوست عزیز 

احتمالا شما مشکلی دارید در قسمت جک صوتی جلو و کابل front audio . لطفا از سلامت کابل و جک روی کیس مطمئن شوید . 

اگر  ایراد در چیپ صوتی یا قسمت صوتی مادربرد بود . بر روی جک پشتی هم مشکل داشتید .

ویرایش شده توسط MSI Support
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، MSI Support گفته است :

سلام دوست عزیز 

احتمالا شما مشکلی دارید در قسمت جک صوتی جلو و کابل front audio . لطفا از سلامت کابل و جک روی کیس مطمئن شوید . 

اگر  ایراد در چیپ صوتی یا قسمت صوتی مادربرد بود . بر روی جک پشتی هم مشکل داشتید .

درود ، متشکرم بابات راهنمایی ، کلا قطعات رو باز کردم و برد روی میز نارسانا روی فوم نرم قرار دادم ، جک پشتی ک اکی بود ، کیسو کشیدم جلو و سوکتشو وصل کردم ب برد و هدفون تست زدم ، کاملا سالم بود! یعنی سوکت و سیم کیس هم سالمه ! امکان داره که از طریق اتصال پیچ مادربرد به کیس به نوعی نویز روی صدا بیوفته؟ من ب یک چیز دیگه هم شک دارم ، دستگاه هایی با پورت usb اگر به دو پورتی ک خروجی صدا هم ساپورت میکنه متصل بشن چی امکان نویز هست؟ 

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Mahdi D گفته است :

درود ، متشکرم بابات راهنمایی ، کلا قطعات رو باز کردم و برد روی میز نارسانا روی فوم نرم قرار دادم ، جک پشتی ک اکی بود ، کیسو کشیدم جلو و سوکتشو وصل کردم ب برد و هدفون تست زدم ، کاملا سالم بود! یعنی سوکت و سیم کیس هم سالمه ! امکان داره که از طریق اتصال پیچ مادربرد به کیس به نوعی نویز روی صدا بیوفته؟ من ب یک چیز دیگه هم شک دارم ، دستگاه هایی با پورت usb اگر به دو پورتی ک خروجی صدا هم ساپورت میکنه متصل بشن چی امکان نویز هست؟ 

دوست گرامی حتما  اتصالات و نکات مهم را در اسمبل سیستم را رعایت کنید و به طور کامل چک کنید . کدام عامل باعث این مورد میشود .

با تشکر 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...