رفتن به مطلب

جمع کردن سیستم

Recommended Posts

با سلام

دوستان من میخوام کلا یه سیستم جمع کنم برای گیم و کارای روزمره (ولی نه با این قیمتا?)

سی پی یو ryzen 7 2700 مدنظرم هست ولی موندم که مادربورد x470 بگیرم یا مدلای پایینتر انتخاب کنم در عوض یه کارت گرافیک قوی بگیرم(چون الان میخوام 600تومن واسه کارت بزارم) دلیل انتخاب x470 هم بخاطره اینه که بعدا قطعات بهتر و جدیدتری میتونم روش سوار کنم.

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، mantas گفته است :

با سلام

دوستان من میخوام کلا یه سیستم جمع کنم برای گیم و کارای روزمره (ولی نه با این قیمتا1f611.png)

سی پی یو ryzen 7 2700 مدنظرم هست ولی موندم که مادربورد x470 بگیرم یا مدلای پایینتر انتخاب کنم در عوض یه کارت گرافیک قوی بگیرم(چون الان میخوام 600تومن واسه کارت بزارم) دلیل انتخاب x470 هم بخاطره اینه که بعدا قطعات بهتر و جدیدتری میتونم روش سوار کنم.

سلام.

دوست عزیز به نظر من مادربرد با چیپست x370 انتخاب بهتری هست و خیلی از قابلیت‌های نسل دوم رایزن، در سی‌پی‌یو قرار گرفتن با چیپست x370 هم کارایی دارن. قیمت بردهای این چیپست هم درحال حاضر مناسب‌تر از x470 هست.

و اینکه اگه برای گیم و کارای روزمره می‌خواید به نظرم 2600x و یا حتی 2600 هم جوابگو هستن و هیچ مشکلی ندارن.

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، testaccount گفته است :

قیمت ها قرار نیست از این بهتر بشه هیچ وقت، با بازگشت و افزایش تحریم ها و سخت تر شدن واردات کالا + افزایش روزانه نرخ ارز هر روز قطعات گران تر خواهد شد. بنابراین هر چه زود تر اقدام به خرید کنید سود کردید.

به همین خاطر میخوام یه سری قطعاته اصلی رو بگیرم سریعتر

در 4 ساعت قبل، Amin_CA گفته است :

سلام.

دوست عزیز به نظر من مادربرد با چیپست x370 انتخاب بهتری هست و خیلی از قابلیت‌های نسل دوم رایزن، در سی‌پی‌یو قرار گرفتن با چیپست x370 هم کارایی دارن. قیمت بردهای این چیپست هم درحال حاضر مناسب‌تر از x470 هست.

و اینکه اگه برای گیم و کارای روزمره می‌خواید به نظرم 2600x و یا حتی 2600 هم جوابگو هستن و هیچ مشکلی ندارن.

مرسی دوست عزیز

دوستان منتظر شنیدن نظراتتون هستم

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، mantas گفته است :

با سلام

دوستان من میخوام کلا یه سیستم جمع کنم برای گیم و کارای روزمره (ولی نه با این قیمتا1f611.png)

age ryzen 2700 mikhay begiri hatman ba x470 match kon ke az ghabeliat haye jadid zen2 bahre bebari hatman ham rame balaye 3000 begir ke vaghean too zen 2 behet komak mikone

لینک به دیدگاه

در 37 دقیقه قبل، orient96 گفته است :

age ryzen 2700 mikhay begiri hatman ba x470 match kon ke az ghabeliat haye jadid zen2 bahre bebari hatman ham rame balaye 3000 begir ke vaghean too zen 2 behet komak mikone

خیلی خیلی ممنون

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، mantas گفته است :

با سلام

نکته 1- درسته که رایزن 2 روی 370 هم سوار میشه ولی اصولیش اینه که بخوای اگر از تمام قابلیت های رایزن 2 استفاده کنی همون 470 رو باید بگیری  و  برای بعدا بهتر میتونی قطعات به روز رویش سوار کنی ساپورت بهتری داره برای نسل آینده 

نکته 2- برای گیم و کارهای روزمره 2600 یا 2600x هم جواب گو هست یا  میتونی شمایی که بودجه ات محدود هست یه سی پی یو رایزن با مجتمع گرافیکی هم بگیری مثلا  2400G البته اینو باید اهل فن بپرسی که چه گیمی مد نطرت هست که این گرافیک داخلی سی پی یو جواب گوت هست یا نه من بیشتر برای بودجه محدود تون پیشنهاد دادم (چون الان تو این بازار با 600  کارت خیلی خوبی نمیتونی بگیری)

نکنه3- اگر 2700 مد نظرت هست قطعا 2700x بگیری خیلی بهتر اختلاف قیمتی خیلی بالا لیی هم نداره 

لینک به دیدگاه

به نظرم اگه میخوای گیم پلی بدی  یه 1600x هم کاملا جواب گو هست !

رزولوشنی هم که بازی میکنید به احتمال زیاد 1080 هست پس کافیه واسش !

بقیه بودجه هم بزارید یه گرافیک قدرتمند بگیرید مثلا 1070 ti !

خلاصه تا دیر نشده خرید کنید البته همین الان هم قیمتا فضایی رفته بالا اما از این بد تر هم خواهد شد !

من که یه سیستم low range بستم که خیلی از کارارو با همین میکنم    اونم با رایزن 1200 ! 

جدید ترین بازی های روز روی الترا بازی میکنم و بعضی هاشو هم 60 فریم میگیرم ! با گرافیک 1050

بازی های انلاین هم که من لو و مدیوم بازی میکنم که بالای 150 fps میده

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، orient96 گفته است :

دوست عزیز طبق بررسی‌های متخصصین و سایت‌های معتبر، قابلیت‌های نسل دوم رایزن در چیپست x370 هم در دسترسن و به خود سی‌پی‌یو برمی‌گردن نه چیپست.

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، Amin_CA گفته است :

دوست عزیز طبق بررسی‌های متخصصین و سایت‌های معتبر، قابلیت‌های نسل دوم رایزن در چیپست x370 هم در دسترسن و به خود سی‌پی‌یو برمی‌گردن نه چیپست.

مطمئنی دوست عزیز؟ چون منم شنیدم نسل دوم قابلیتاش رو x470 جواب میده فقط

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، mantas گفته است :

نه دوست عزیز اینطور نیست

لینک به دیدگاه

به نظر من تمام این موارد رو کنار بزارید و این سیستم رو جایگزین کنید

Msi B350 tomahawk

Ryzen 1700x

Gtx 1050ti

این سیستم هم قیمت سیستم انتخابیتونه ولی با این تفاوت که گرافیک بالاتری خواهید داشت و تجربه بهتری از بازی به دست خواهید آورد

لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، Amin_CA گفته است :

/link male timmi joe 1 check bokon behtarin bahre ro x470 va ryzen gen2 az rame balla mibare

https://www.youtube.com/watch?v=ck9ZbJ6N4h8

are roo x370 ham javab mide vali nemitooni az ghodrate ram balaye 3000 estefade kamel ro bokoni 

لینک به دیدگاه

تشکر از همه دوستان

ولی من میخوام فقط تا ۱سال یه کارت گرافیک معمولی داشته باشم بعدش سراغ مدلهای خوب و روز میرم بخاطره همین قصدم گرفتن مادربورد x470 هستش که به گفته orient96 جان میتونم یه رم بالا ۳۰۰۰ هم بندازم روش هم از zen+ نهایت استقاده رو ببرم

لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، mantas گفته است :

بله مطمئنم. برای اطمینان خاطر لطفا به یوتوب سر بزنید و چنل‌های معتبر رو چک کنید.

در 8 ساعت قبل، orient96 گفته است :

/link male timmi joe 1 check bokon behtarin bahre ro x470 va ryzen gen2 az rame balla mibare

https://www.youtube.com/watch?v=ck9ZbJ6N4h8

are roo x370 ham javab mide vali nemitooni az ghodrate ram balaye 3000 estefade kamel ro bokoni 

چنل  bitwit بررسی کامل اولیه رو انجام داده و تو بعضی بنچ‌ها و بازی‌ها، عملکرد سی‌پی‌یوی نسل دوم روی چیپست x370 از x470 بهتر هم بوده! اون ماجرای ساپورت نکردن رم با فرکانس بالا هم مال وقتی بود که لیست Qvl مادربردها توسط افراد چک نمی‌شد اما الان تقریبا اکثر رم‌های جدید سازگارن. و به راحتی در 3000 و 3200 ست میشن.

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، Amin_CA گفته است :

بله مطمئنم. برای اطمینان خاطر لطفا به یوتوب سر بزنید و چنل‌های معتبر رو چک کنید.

چنل  bitwit بررسی کامل اولیه رو انجام داده و تو بعضی بنچ‌ها و بازی‌ها، عملکرد سی‌پی‌یوی نسل دوم روی چیپست x370 از x470 بهتر هم بوده! اون ماجرای ساپورت نکردن رم با فرکانس بالا هم مال وقتی بود که لیست Qvl مادربردها توسط افراد چک نمی‌شد اما الان تقریبا اکثر رم‌های جدید سازگارن. و به راحتی در 3000 و 3200 ست میشن.

https://www.youtube.com/watch?v=YSMXbbw2B8Y&t=142s

yek bare dige negah kon too firestrike o core overclock x470 behtare

are akharesh mige ke age x370 darin dalile ziadi nadarin ke motherboard ro up konid vali in doostemoon mikhad az aval jam kone pas behtare ba x470 shorooe kone 

/4000 koja 3200 koja /akhare teste bitwit  gofteshke baraye in yek bar in etefagh oftad vali baghie maaloon nist shayd roo baghie x470 ha behtar javab bede

ویرایش شده توسط orient96
لینک به دیدگاه

در 59 دقیقه قبل، orient96 گفته است :

https://www.youtube.com/watch?v=YSMXbbw2B8Y&t=142s

yek bare dige negah kon too firestrike o core overclock x470 behtare

are akharesh mige ke age x370 darin dalile ziadi nadarin ke motherboard ro up konid vali in doostemoon mikhad az aval jam kone pas behtare ba x470 shorooe kone 

/4000 koja 3200 koja /akhare teste bitwit  gofteshke baraye in yek bar in etefagh oftad vali baghie maaloon nist shayd roo baghie x470 ha behtar javab bede

پس وقتی اختلاف اینقدر کمه و در بعضی مواقع بالعکس هم میشه، به نظرتون اختلاف هزینه این دو چیپست ارزششو داره؟ به خصوص که بردهای x470 قراره در ابتدا خیلی گرون باشن و تا مدت زیادی هم قیمتشون بالا بمونه. درحالی که x370 با اختلاف خیلی کم و قیمت ثابت در دسترسه.

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Amin_CA گفته است :

پس وقتی اختلاف اینقدر کمه و در بعضی مواقع بالعکس هم میشه، به نظرتون اختلاف هزینه این دو چیپست ارزششو داره؟ به خصوص که بردهای x470 قراره در ابتدا خیلی گرون باشن و تا مدت زیادی هم قیمتشون بالا بمونه. درحالی که x370 با اختلاف خیلی کم و قیمت ثابت در دسترسه.

too bios update haye jadid maziatesh bishtar mishe ehtemalan mage na nemian mese intel  lakposhti aroom aroom taghirate jozee bedan ke 

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

من الان مادربورد گیگابابت k7 رو دیدم زده رم تا ۳۶۰۰ به بالا اورکلاک میکنه اگه با اون cpu که میخوام با این فرکانس رم هم ساپورت میکنه بنظرتون معقول نیس که همین مدل مادربورد رو بگیرم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...