رفتن به مطلب

آبا این ولتاژها برای سیستم من مناسب است.

Recommended Posts

سلام ،

کانفیگ سیستم من به شرح ذیل  هست و ولتاژ خروجی پاور V750 هم  من به شرح عکسهای ذیل هست ؟ آیا خروجی ولتاژهای پاور من  مناسب هستند  فقط در ولتاژ +5  ولت ولتاژ 4.92 ولت وجود دارد. آیا این مشکل زاست ؟

1- CPU:Intel    Core i5-8600K Coffee Lake 8th Gen Processer  
2- CPU Cooler:  Cooler master masterliquid 240 pro   
3- GPU :        Asus ROG-POSEIDON-GTX1080TI-P11G-GAMING Graphics Card
4- MB  :        Asus Z370-E   
5- RAM :        Kingston HYPERX PREDATOR 3200/cl 16 16GB(4 * 8 GB)
6- SSD :        500 GB Samsung Evo 960 M2   
7- HDD :        2 TB Wd Gold 7200
8- PSU :        Cooler master V750
9- CASE:        Cooler Master MasterCase Pro 5

image.png

trxq_photo_2018-05-12_12-42-39.jpg

ممنون.

لینک به دیدگاه

سلام

از اونجایی که ولتاژی که این نرم افزار ها  گزارش میکنند قابل استناد نیستند پیشنهاد میشه با یک ولتمتر کالیبره اقدام به اندازه گیری خروجی های پاور به صورت مستقیم کنید(ولی در هر صورت همین ولتاژی رو هم که نرم افزار نشون میده بسیار عالی بنظر میرسه و مشکلی بابت اون مقدار چند میکرو ولت نیست)

ویرایش شده توسط ASTS
لینک به دیدگاه

در 39 دقیقه قبل، ASTS گفته است :

سلام

از اونجایی که ولتاژی که این نرم افزار ها  گزارش میکنند قابل استناد نیستند پیشنهاد میشه با یک ولتمتر کالیبره اقدام به اندازه گیری خروجی های پاور به صورت مستقیم کنید(ولی در هر صورت همین ولتاژی رو هم که نرم افزار نشون میده بسیار عالی بنظر میرسه و مشکلی بابت اون مقدار چند میکرو ولت نیست)

ممنون ، با توجه به اینکه شاید بعضی از پاورها  زیر لود امکان داره ولتاژش تغییر کنه (به ویژه کم بشه) ، آیا این اختلاف که  نرم افزا نشون میده  و همچنین مولتی متر  شاید به این دلیل  باشه که  معمولا خروجی پاوری که مولتی متر نشون میده را  زیر لود اندازه نمی گیریم.

ویرایش شده توسط حمید رضا احمدی
لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، حمید رضا احمدی گفته است :

ممنون ، با توجه به اینکه شاید بعضی از پاورها  زیر لود امکان داره ولتاژش تغییر کنه (به ویژه کم بشه) ، آیا این اختلاف که  نرم افزا نشون میده  و همچنین مولتی متر  شاید به این دلیل  باشه که  معمولا خروجی پاوری که مولتی متر نشون میده را  زیر لود اندازه نمی گیریم.

خوب شما پاور رو بذار زیر لود و همزمان ولتاژ ها رو با مولتی متر مانیتور کن. مخصوصا شاخه 12 5 و 3.3

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ASTS گفته است :

خوب شما پاور رو بذار زیر لود و همزمان ولتاژ ها رو با مولتی متر مانیتور کن. مخصوصا شاخه 12 5 و 3.3

چطور ؟

لینک به دیدگاه

فقط زمانی که سیستم زیر لود هستش در کیس رو باز کنید و یکی از کانکتور های اضافی مولکس رو که دارای ولتاژ های 12 و 5 و  منفی میباشد رو به مولتی متر وصل کنید برای اندازه گیری ولتاژ.

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، ASTS گفته است :

فقط زمانی که سیستم زیر لود هستش در کیس رو باز کنید و یکی از کانکتور های اضافی مولکس رو که دارای ولتاژ های 12 و 5 و  منفی میباشد رو به مولتی متر وصل کنید برای اندازه گیری ولتاژ.

یعنی الان پاور من مشکل داره؟

گرافیک هم  5450 هست

Captssure.JPG

ویرایش شده توسط rfadayi
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، rfadayi گفته است :

Captssure.JPG

600px-ATX_PSU_test_1.jpg

فقط زمانی که سیستم زیر لود هستش در کیس رو باز کنید و یکی از کانکتور های اضافی مولکس رو مانند تصویر که دارای ولتاژ های 12 و 5 و  منفی میباشد رو به مولتی متر وصل کنید برای اندازه گیری ولتاژ فقط با این تفاوت که 24 پین تو تصویر به مادربرد وصل نیست ولی شما وصل کنید و سیستم هم ببرید زیر لود چرا که به گفته دوستان ولتاژی که این نرم افزار ها نشون میدهند قابل استناد نیستند.

لینک به دیدگاه

سلام

ولتاژ ها کاملا مناسب هستن

برای شاخه 12+  ولتاژ استاندار  دامنه 11.40 تا 12.60  هست (اگر اشتباه نکنم ) برای بقیه شاخه ها هم میزان مشخصی داره

ولی یه نکته دیگه این که هرچی پاور زیر لود کمتری باشه ولتاژ کمی بالا تر خواهد بود ولی بعد از این که میر زیر لود ( جریان بیشتر میشه)  ولتاژ میاد پایین تر

در نظر داشته باشید که همه همه پاور ها مقداری ریپل رو دارن حالا یکی 5% یکی بیشتر یکی دیگه کم تر ولی اصلا جای نگرانی نداره

جز این که پاور شما پروتکشن هایی داره که در صورت پایین امدن یا بالا تر رفتن ولتاژ از منطقه استاندار پاور رو خاموش میکنن ، بورد شما هم پروتشکن هایی داره که درصورت مشکل سیستم رو ریست میکنن.

نگران نباشید 

لینک به دیدگاه

در در 1397/02/25, 02:53:51، rfadayi گفته است :

گرافیک هم  5450 هست

سلام طبق استاندارد ATX 2.22  حداکثر تلورانس ولتاژ برابر با +- 5%  ولتاژ هست پس ولتاژ حداقل و حداکثر طبق جدول ذیل هست.

image.thumb.png.ec868637fb7cb56e062a49d13d480025.png

ویرایش شده توسط حمید رضا احمدی
لینک به دیدگاه

در در 1397/02/25, 02:53:51، rfadayi گفته است :

گرافیک هم  5450 هست

Captssure.JPG

برای بار n ام عرض می کنم. به ولتاژ های گزارش شده توسط نرم افزارهای مانیتورینگ اعتماد نکنید. فقط از ولتمتر معتبر برای سنجش ولتاز ها استفاده کنید. رنج ولتاژ های 12V+ و 5V+ درسیستم شما به گونه ای هستش که اگر در واقع این مقدار بود سیستم شما اصلا Start نمیشد.

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Mahdi_Moosavi گفته است :

برای بار n ام عرض می کنم. به ولتاژ های گزارش شده توسط نرم افزارهای مانیتورینگ اعتماد نکنید. فقط از ولتمتر معتبر برای سنجش ولتاز ها استفاده کنید. رنج ولتاژ های 12V+ و 5V+ درسیستم شما به گونه ای هستش که اگر در واقع این مقدار بود سیستم شما اصلا Start نمیشد.

روش صحیح تست ولتاژ در حالت بدون بار و در بار  رو می فرمایید( البته با مولتی مترکه اکثر کاربران دارند) ؟

ممنون.

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، Mahdi_Moosavi گفته است :

ممنون با مولتی متر چک کردم رنج ولتاژ 12 بین 12.7 تا 12.11 تویه حالت بیکاری و فول لود بود

لینک به دیدگاه

در 21 ساعت قبل، rfadayi گفته است :

ممنون با مولتی متر چک کردم رنج ولتاژ 12 بین 12.7 تا 12.11 تویه حالت بیکاری و فول لود بود

بیشینه ولتاژ 12V+ از محدوده استاندارد ATX خارج شده. پاور شما باید چک بشه.

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Mahdi_Moosavi گفته است :

تا چقدر باید باشه این بیشینه؟

تویه حالت لود باید تست بشه یا خیر؟

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، rfadayi گفته است :

تا چقدر باید باشه این بیشینه؟

تویه حالت لود باید تست بشه یا خیر؟

بین 11.4 تا 12.6 ولت. تحت هر شرایطی نباید ولتاژ این شاخه از محدوده تعیین شده خارج بشه.

لینک به دیدگاه

در در 1397/02/27, 15:13:54، Mahdi_Moosavi گفته است :

میشه لطفا جایی رو برای اینکار معرفی کنید چون پیش تعمیرکار میبریم میگه تا نزدیک 13v اوکیه و مشکلی نداره در صورتی که ولتاژ بیشتر از میزانیه که شما گفتید.

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، ASTS گفته است :

میشه لطفا جایی رو برای اینکار معرفی کنید چون پیش تعمیرکار میبریم میگه تا نزدیک 13v اوکیه و مشکلی نداره در صورتی که ولتاژ بیشتر از میزانیه که شما گفتید.

رنج ولتاژ هایی که عرض کردم بر اساس آخرین استانداردهای جهانی طراحی منابع تغذیه سوئیچینگ ATX نسخه 2.4 هستش. 

از فایل ضمیمه شده جدول 5 صفحه 14 رو ملاحظه کنید.

power-supply-design-guide.pdf

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...