رفتن به مطلب

مشکل تصویردهی

Super Gamer
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

باسلام.امروز یک مانیتور ایسوس 27" led خریدم .یک بار با کابلHDوDVIتصویرداد ولی وقتی سیستم روشن بود کابلها را ازجایشان درآوردم و وقتی دوباره وصل میکردم ازآن به بعد پیام NO SIGNALمیدهد.ودیگرتصویر نمیدهد.الان فقط با ورودیVGAتصویر میدهد.کابلها همگی نو وسالم میباشد.دوستان لطفا راهنمایی کنید.کابلها رابه صورت جداگانه تست کردم ولی بازم تصویر نداد.کارتم 5870است و وقتی درایور ورژن 11.8 نصب کردم دیگر حتی با ورودی vgaهم تصویر نمیدهد.مانیتور را روی یک سیستم دیگر تست کردم ولی بازم جواب نداد.

لینک به دیدگاه

وقتی روی یک سیستم دیگه جواب نداده به احتمال زیاد مشکل از خود مانیتوره . گارانتی داره ؟ اگر داره ببر گارانتی . البته قبلش روی یک سیستم دیگه هم چک کن .

لینک به دیدگاه

روی یک سیستم دیگه چک شده؟البته گفتم اولش با همه کابلها تصویر داد ولی بعد ازاینکه کابل را روشن ازسیستم جدا کردم دیگه تصویر نداد.و وقتی کاتالیست قبلی را پاک کردم و ری استارت کردم با ورودی vgaهم کارنکرد.

لینک به دیدگاه

همانطور که دوستان گفتند ، به احتمال زیاد مشکل از مانیتور است . اما شما پین های داخل سوکت کابل رو هم بررسی بکنید احیانا دچار مشکل نشده باشند.

لینک به دیدگاه

احتمال زیاد مشکل از خود مانیتوره . ببرش گارانتی . نهایتش تست میکنن و بهت میگن چشه .

لینک به دیدگاه

امروز دوباره ورودی vgaکار کرد اما بقیه ورودی ها نه.پینهای کابل ها سالمه.@};-

لینک به دیدگاه

ببرید گارانتی یا اگر مادیران است تماس بگیرید میاد منزل نگاه میکنه.

مشکلی داشته باشه چون 1 روز است خرید کردید مانیتور را با یک عدد مانیتور نو تعویض می کنند.

فقط فاکتور خرید را باید نشان دهید.

با تشکر

هادی

لینک به دیدگاه

ببرید گارانتی یا اگر مادیران است تماس بگیرید میاد منزل نگاه میکنه.

مشکلی داشته باشه چون 1 روز است خرید کردید مانیتور را با یک عدد مانیتور نو تعویض می کنند.

فقط فاکتور خرید را باید نشان دهید.

با تشکر

هادی

گارانتی شرکت مهر است.با تشکر:D@};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...