رفتن به مطلب

بین 980 و 1060(6GB) کدوم بهتره برای گیم

Recommended Posts

با سلام

من  برای خودم هم این سرچ و تحقیق رو کردم البته کاربرد من کاری هست مدل سازی و رندر کارهای معماری نه گیم 

برای گیم 100 درصد 1060 بخاطر1- حافظه و مموری بالاتر  2- کم مصرفتر و بهینه تر 3- نسل جدید و همخوانی بهتر با بازی های روز

برای کار 100درصد 980 یا 980ti بخاطر اینکه تو کار هسته کودا و سرعت مموری منظورم 256 بیت بودن 980 هست و قطعا برای رندر و قدرت ویپورت نرم افزارها این دو کاربرد بیشتری دارن

نکته : شما منظورت 980 هست یا 980ti چون اولی 4 گیگ هست و دومی 6 گیگ ...!؟ 

نتیجه : گیم === 1060       کار === 980  یا 980ti

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، Naser.Morsali گفته است :

با سلام

من  برای خودم هم این سرچ و تحقیق رو کردم البته کاربرد من کاری هست مدل سازی و رندر کارهای معماری نه گیم 

برای گیم 100 درصد 1060 بخاطر1- حافظه و مموری بالاتر  2- کم مصرفتر و بهینه تر 3- نسل جدید و همخوانی بهتر با بازی های روز

برای کار 100درصد 980 یا 980ti بخاطر اینکه تو کار هسته کودا و سرعت مموری منظورم 256 بیت بودن 980 هست و قطعا برای رندر و قدرت ویپورت نرم افزارها این دو کاربرد بیشتری دارن

نکته : شما منظورت 980 هست یا 980ti چون اولی 4 گیگ هست و دومی 6 گیگ ...!؟ 

نتیجه : گیم === 1060       کار === 980  یا 980ti

کاربری گیم هست

چون همزمان 1080ti  هم موجوده و رندرگیری با اون انجام میشه.بیشتر نرم افزارهای سه بعدی سازی مثل 3d max

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، sepehrariaee گفته است :

کاربری گیم هست

چون همزمان 1080ti  هم موجوده و رندرگیری با اون انجام میشه.بیشتر نرم افزارهای سه بعدی سازی مثل 3d max

با چه موتور رندری کار میکنید ...!؟

من هم 3dmax+Vray کار میکنم .. ولی من بیشتر با سی پی یو رندر میکیرم ....

لینک به دیدگاه

درود.

برای گیم 1060 به دلیل دو گیگ حافظه بیشتر و مصرف کمتر و همچنین پشتیبانی یهتر از طرف انویدیا در درایور ها.

البته که 980 یه چهار پنج درصدی قویتر هست ولی در برابر برتری های 1060 ازش چشم پوشی کرد.

برای رندر و شبیه سازی و کارهای مشابه 980 بردارید. 

خود بنده هم 980 دارم و تمام بازی هارو Ultra فول فریم میاره ولی 1060 مموری بیشتری داره که شنیدم بعضی از بازی ها در اینده به مقدار رم بیشتری نیاز خواهند داشت که 1060 جوابگو هست.

از نظر مقایسه کولینگ هم توربو همون رفرنس هست و ماتریکس کولینگ فوق العاده ای دارد.

موفق باشید.

ویرایش شده توسط GRANDAM
لینک به دیدگاه

در 30 دقیقه قبل، frzm2014 گفته است :

980ti نه منظورم 980 بود ،980ti حکم 1080ti نسل جدید رو داره ! خوب معمولا پرچمدار اخرین نسل همیشه حرف هایی میتونه واسه میان رده های حتی دو نسل بعد هم داشته باشه! اگر 980ti تقریبا یا نزدیک به قیمت 1060 بود میشه خریدش ،و میشه واسه قدرتش از نسل قدیم بودن و مصرف زیادش چشم پوشی کرد ، ولی من اگه بودم 1080 میگرفتم و یا کلای جدیدتر رو میخریدم ،مهم اینه ک شما اول میزان بازدهی کارت و استفادتو مشخص کنی وبعد برید سر انتخاب مدل از اخرین نسل و خودتونو درگیر نسل قدیمی تر  نکنین، مبلغی ک بیشتر پرداخت میکنین موقع فروش جبران میشه! 

پول داشتم 100% یا 1070 یا بهتر مثل 1080 میگرفتم

کمبود موجودی مسلما انتخابها رو محدودتر میکنه

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، sepehrariaee گفته است :

پول داشتم 100% یا 1070 یا بهتر مثل 1080 میگرفتم

کمبود موجودی مسلما انتخابها رو محدودتر میکنه

درسته ولی با قیمت هایی ک واسه 980ti میگن بنظرم ارزش نداره اگه اختلاف  تا پانصد هزار تومان باشه کارت 1070 یا بالاترو به اون ترجیه داد، من قبلا تو خرید کارت رفتم ده پنجاه تی ای گرفتم  پشیمون شدم ، فکر میکردم مگه قراره چیکار کنم ک برم بالاتر بگیرم ، ولی وقتی ده شصت دسه دو با سیصد تومن(شهریور 96) پول ماوتفاوت رو خریدم تازه فهمیدم ک دنیای دیگس و چقدر بهتره واقعا ! و نمیارزید واسه سیصد تومن صرفه جویی در خرید سیستم ! این مساله رو هم در نظر داشته باشید! و دسه دو تمیز بگیرید و اگر ممکنه از قسمت های دیگه بزنید ولی کارت رو تا اونجا ک ممکنه مدل بالاتر بگیرید.  

ویرایش شده توسط frzm2014
لینک به دیدگاه

در 44 دقیقه قبل، frzm2014 گفته است :

درسته ولی با قیمت هایی ک واسه 980ti میگن بنظرم ارزش نداره اگه اختلاف  تا پانصد هزار تومان باشه کارت 1070 یا بالاترو به اون ترجیه داد، من قبلا تو خرید کارت رفتم ده پنجاه تی ای گرفتم  پشیمون شدم ، فکر میکردم مگه قراره چیکار کنم ک برم بالاتر بگیرم ، ولی وقتی ده شصت دسه دو با سیصد تومن(شهریور 96) پول ماوتفاوت رو خریدم تازه فهمیدم ک دنیای دیگس و چقدر بهتره واقعا ! و نمیارزید واسه سیصد تومن صرفه جویی در خرید سیستم ! این مساله رو هم در نظر داشته باشید! و دسه دو تمیز بگیرید و اگر ممکنه از قسمت های دیگه بزنید ولی کارت رو تا اونجا ک ممکنه مدل بالاتر بگیرید.  

سیستم کاملا خریداری شده .و فقط کارت گرافیک مونده و جایی واسه صرفه جویی اضافی نیست . 

بودجه حدود 2 میلیون تومنه و قصد خرید گرافیک دست دو تمیز هست . 

980ti ایسوس گلد ادیشن رو بنده خودم بصورت sli بسته بودم و بسیار راضی بودم و بعد به 1080 و بعدتر به 1080ti ارتقا دادم . بسیار راضی بودم .  این گرافیک رو برای پسرخالم میخوام و توصیه خودمم با توجه به کاربری گیمینگش 1060 بود بهش . ولی بهد گفت 980ti دست دو پیدا کنم براش که یه مقدار قضیه فرق میکرد دیگه

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، sepehrariaee گفته است :

سیستم کاملا خریداری شده .و فقط کارت گرافیک مونده و جایی واسه صرفه جویی اضافی نیست . 

بودجه حدود 2 میلیون تومنه و قصد خرید گرافیک دست دو تمیز هست . 

980ti ایسوس گلد ادیشن رو بنده خودم بصورت sli بسته بودم و بسیار راضی بودم و بعد به 1080 و بعدتر به 1080ti ارتقا دادم . بسیار راضی بودم .  این گرافیک رو برای پسرخالم میخوام و توصیه خودمم با توجه به کاربری گیمینگش 1060 بود بهش . ولی بهد گفت 980ti دست دو پیدا کنم براش که یه مقدار قضیه فرق میکرد دیگه

بله ،980ti رو بگیرید بهترین انتخاب هست با توجه ک پردازندشون هم نسل شش هست ،در هر حال این مدل شاید قدیمی باشه ولی در رده کارتای مدل بالا قرار میگیره و حالا حالاها جا داره برای استفاده ،باز قیمت در مقابل 1070 1080 و تشخیص مصرف کننده تعیین کننده خواهد بود ،ولی در کل تمام این مدلها از 1060 یا 980 بالاتر هستند و نزدیک یکونیم تا دوبرابر قدرت دارند

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...