رفتن به مطلب

سیستم فایل ReFS یا NTFS

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

فعلان این قابلیت در نسخه Windows 10 Pro for Workstations  وجود داره و بنده هم این نسخه رو دارم حالا می خواستم بدونم واقعا ReSF خوبه؟یکی از دوستان امتحان کرده بود و نتیجه خوبی گرفته بود

هارد فعلی بنده هم

Western Digital Black 4TB

فایل سیستم Resilient: مایکروسافت پس از NTFS، فایل سیستم جدیدی با نام ReFS توسعه داده است که در نسخه‌ی ورک‌استیشن ویندوز ۱۰ فعال و در دسترس خواهد بود. این فایل سیستم علاوه بر بهینه شدن برای فایل‌هایی با سایز بزرگ، توانایی تصحیح خودکار فایل‌ها و همچنین تحمل بیشتری در برابر خطا دارد.

https://www.zoomit.ir/2017/6/5/157387/microsoft-windows-10-pro-workstations-advanced-pcs-features/

https://www.724press.com/science/7894-سیستم-فایل-refs-چیست-مقایسه-ntfs-ویندوز-۱۰

https://adminpro.ir/تفاوت-بین-refs-و-ntfs/

موفق باشین:x

ویرایش شده توسط digital_2015
لینک به دیدگاه

والا من حدود یک ماهه که دارم تو این رشته(مایکروسافت) تحصیل میکنم و اتفاقا این بررسی تکلیف ما بود :D

این فرمت برای ویندوز سرور ها و ادمین ها کاربرد بیشتری داره تا یه کلاینت..

اینو در نظر داشته باشین که شما نمیتونین روی فرمت REFS ویندوز نصب کنین! و قابلیت فشرده سازی هم از دست میدین

در کل اگه شما یه کاربر معمولی  هستید همون NTFS پیشنهاد میشه :)

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، dante21 گفته است :

والا من حدود یک ماهه که دارم تو این رشته(مایکروسافت) تحصیل میکنم و اتفاقا این بررسی تکلیف ما بود :D

این فرمت برای ویندوز سرور ها و ادمین ها کاربرد بیشتری داره تا یه کلاینت..

اینو در نظر داشته باشین که شما نمیتونین روی فرمت REFS ویندوز نصب کنین! و قابلیت فشرده سازی هم از دست میدین

در کل اگه شما یه کاربر معمولی  هستید همون NTFS پیشنهاد میشه :)

سلام

والا کاربر معمولی نیستم کارم انجام کارهای سنگین و گیم است و طبق گفته مایکروسافت Windows 10 Pro for Workstations  برای گیمرهای حرفه ای پیشنهاد شده

بله درسته SSD دارم که NFTS است و فقط برای HDD می خوام این کارو انجام بدهم تا یکم به بهبود سرعت هاردم کمک کنم چون بخوایم در نظر بگیرم ReFS از NFTS سروگردن بالاتره

و درست می گید قابلیت فشرده سازی و قفل نداره که من به این دو نیازی ندارم می تونم فایلمو به SSD انتقال و فشرده کنم یا از WinRar استفاده کنم

بازم از شما ممنونم از این که لطف کردید و نظر دادید

موفق باشی:x

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، digital_2015 گفته است :

سلام

والا کاربر معمولی نیستم کارم انجام کارهای سنگین و گیم است و طبق گفته مایکروسافت Windows 10 Pro for Workstations  برای گیمرهای حرفه ای پیشنهاد شده

بله درسته SSD دارم که NFTS است و فقط برای HDD می خوام این کارو انجام بدهم تا یکم به بهبود سرعت هاردم کمک کنم چون بخوایم در نظر بگیرم ReFS از NFTS سروگردن بالاتره

و درست می گید قابلیت فشرده سازی و قفل نداره که من به این دو نیازی ندارم می تونم فایلمو به SSD انتقال و فشرده کنم یا از WinRar استفاده کنم

بازم از شما ممنونم از این که لطف کردید و نظر دادید

منظور از کاربر معمولی یا حرفه ای گیمر نیست..حرفه ای ها منظور ادمین ها هستن که برای کارهای شبکه از هارد استفاده میکنن و گیمر ها تو صف کلاینت ها هستن..به طور مثال از دست دادن اطلاعات برای شما شاید خیلی ضرر بزرگی نباشه و با دانلود دوباره دیتا مشکل برطرف بشه...ولی ادمین نباید کوچکترین اطلاعاتی رو از دست بده..و برای همین REFS طراحی شده..

البته اینو بگم تو دنیای گیم و صد درصد گیم آنلاین پیشنهاد من استفاده از SSD هست یه هارد 500 تهیه کنین و گیم هاتونو اونجا بریزین و تفاوت LOAD شدن هارو اونجا احساس میکنین...با REFS تفاوت خیلی محسوس نیست.

البته امتحانش ضرر نداره تست کنین حتما منم احتمالا تستش کنم

ویرایش شده توسط dante21
لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، dante21 گفته است :

منظور از کاربر معمولی یا حرفه ای گیمر نیست..حرفه ای ها منظور ادمین ها هستن که برای کارهای شبکه از هارد استفاده میکنن و گیمر ها تو صف کلاینت ها هستن..به طور مثال از دست دادن اطلاعات برای شما شاید خیلی ضرر بزرگی نباشه و با دانلود دوباره دیتا مشکل برطرف بشه...ولی ادمین نباید کوچکترین اطلاعاتی رو از دست بده..و برای همین REFS طراحی شده..

البته اینو بگم تو دنیای گیم و صد درصد گیم آنلاین پیشنهاد من استفاده از SSD هست یه هارد 500 تهیه کنین و گیم هاتونو اونجا بریزین و تفاوت LOAD شدن هارو اونجا احساس میکنین...با REFS تفاوت خیلی محسوس نیست.

حالا چرا به REFS فکر کردم قبلا برام مهم نبود ولی جدیدا یکی از دوستان بنده REFS  رو هارد 2 ترا تست کرده و نتیجه خوبی گرفته پس منم گفتم بد نیست رو هارد HDD 4 ترا تست کنم ببینم چه نتیجه ی می گیرم

من رو SSD ویندوز نصب می کنم و یک HDD برای اطلاعات دارم که گفتم به REFS  تبدیلش کنم

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، dante21 گفته است :

سلام یک سوال این STORAGE SPACE چیه؟

من الان فقط داخل STORAGE SPACE می تونم ReSF کنم با فرمت gpt

ولی داخل disk mangmant نیست

حتما باید mbr باشه تا داخل disk mangmant ظاهر بشه ReSF ؟؟

پارتیشن بندی مشکل داره داخل STORAGE SPACE ؟

لینک به دیدگاه

در 46 دقیقه قبل، digital_2015 گفته است :

سلام یک سوال این STORAGE SPACE چیه؟

من الان فقط داخل STORAGE SPACE می تونم ReSF کنم با فرمت gpt

ولی داخل disk mangmant نیست

حتما باید mbr باشه تا داخل disk mangmant ظاهر بشه ReSF ؟؟

پارتیشن بندی مشکل داره داخل STORAGE SPACE ؟

تو سرور های کلاینت مثل 10 فقط باید از storage space این فرمت رو انجام داد

پارتیشن بندی نکن هاردت کند میشه پوشه بساز و تفکیک کن

ویرایش شده توسط dante21
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، dante21 گفته است :

آره disk mangmant نمیشه

STORAGE SPACE مشکلی نداره؟

چون من ssd که ویندوز روش نصبه

و hdd هم فقط برای اطلاعاته

و چرا فرق داره هر درایوری رو جدا تو  disk mangmant نشون میده؟

مثلا تو STORAGE SPACE یک درایو میسازم حجم 50 gb داخل  disk mangmant جدا نشون میده

مشکلی نداره در کل بسازم و اطلاعات انتقال بدم داخلش؟

فقط وقتی ویندوز عوض می کنم بازم است و ربطی بهش نداره؟

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، dante21 گفته است :

پارتیشن بندی نکن هاردت کند میشه پوشه بساز و تفکیک کن

مثلا یکی هارد 4 ترا بسازم و داخلش پوشه بسازم؟

چرا پارتیشن بندی نکنم یعنی سرعت خیلی کند میشه؟

لینک به دیدگاه

نمی‌فهمم چی میگی...پارتیشن بندی فقط سرعت هاردتو کم می‌کنه ویندوز رو SSD بریز باقیشم رو اون یکی حله?

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، dante21 گفته است :

نمی‌فهمم چی میگی...پارتیشن بندی فقط سرعت هاردتو کم می‌کنه ویندوز رو SSD بریز باقیشم رو اون یکی حله1f602.png

منظورم به این شکله

1.jpg.372f17abb2c31d513544541c1515d2d5.jpg

2.thumb.jpg.74e1e98fbc148df13cdd646e13bdb6f6.jpg

مشکلی که نداره؟

لینک به دیدگاه

در 32 دقیقه قبل، dante21 گفته است :

نمی‌فهمم چی میگی...پارتیشن بندی فقط سرعت هاردتو کم می‌کنه ویندوز رو SSD بریز باقیشم رو اون یکی حله1f602.png

یک سوال ببخشید مزاحم شدم چرا هر بار بعد از حذف و پارتیشن جدید ساختن با  storage space حجمو کم می کنه؟عجیب نیست؟

قبل حذف

4.thumb.jpg.588dc1c6b66a7d2e0ecef1bbcdcb56cc.jpg

بعد حذف

5.thumb.jpg.db54749b85267823a046cfcece08800a.jpg

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، digital_2015 گفته است :

یک سوال ببخشید مزاحم شدم چرا هر بار بعد از حذف و پارتیشن جدید ساختن با  storage space حجمو کم می کنه؟عجیب نیست؟

قبل حذف

4.thumb.jpg.588dc1c6b66a7d2e0ecef1bbcdcb56cc.jpg

بعد حذف

5.thumb.jpg.db54749b85267823a046cfcece08800a.jpg

منظورت همون یک دهم هست؟ نه مشکلی نداره

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، dante21 گفته است :

منظورت همون یک دهم هست؟ نه مشکلی نداره

آره همون پس مشکلی نداره

پس همینطوری من پارتیشن ها رو میسازم و سرعت بهتری هم نسبت به NTFS داره و زیاد هم صدا نمیده HDD و خوبه به نظرم

من پارتیشن ها رو برم از GPT بسازم و جالبیش اینه یک بکاپ هم تهیه می کنه براش که خیلی کمک می کنه

فقط بعد از هر بار تعویض ویندوز رو SSD اطلاعات رو HDD که با STONAGE SPACE ساخته شده از بین نمیره که؟

بازم ببخشید سوالاتم زیاد شد و مزاحم شما هم شدم

لینک به دیدگاه

در 52 دقیقه قبل، dante21 گفته است :

نه از بین نمیره اطلاعاتت

یک سوال دیگه قبل از تعویض ویندوز یک بار پارتیشن hhd بسازم و حذف کنم تا MSR به وجود بیاد یا لزومی نداره؟مثل SSD

و فقط ویندوز رو SSD نصب کنم و HDD رو داخل ویندوز درست کنم چون GPT است می پرسم

6.thumb.jpg.bb643e84f70966daaf68a7aeb8dd9d4e.jpg

بازم ببخشید

موفق باشی

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، dante21 گفته است :

ویندوز رو بریز باقی کارا تو ویندوز انجام بده

واقعا ممنون وقت گذاشتید برای جواب به بنده جبران می کنمپ

فقط HDD هم GPT میشناسه درسته؟

و نیازی به تولید MSR طبق تصویر برای HDD نیست درسته؟فقط SSD مهمه

بازم ببخشید

موفق باشی

لینک به دیدگاه

فقط متاسفانه یک مقدار حجم hdd پریده نمی دونم چرا مثلا قبلش 3888.0 gb بود الان شده 3726.0gb

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، digital_2015 گفته است :

واقعا ممنون وقت گذاشتید برای جواب به بنده جبران می کنمپ

فقط HDD هم GPT میشناسه درسته؟

و نیازی به تولید MSR طبق تصویر برای HDD نیست درسته؟فقط SSD مهمه

بازم ببخشید

موفق باشی

متوجه نمیشم چی میگین

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، digital_2015 گفته است :

فقط متاسفانه یک مقدار حجم hdd پریده نمی دونم چرا مثلا قبلش 3888.0 gb بود الان شده 3726.0gb

شاید برای همون بک آپ هست !

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، dante21 گفته است :

شاید برای همون بک آپ هست !

اون وقت به کل حذف می کنه و قابل بازگشت نیست درسته؟مثل حذف اون دهومه 2 شده بود 1

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، dante21 گفته است :

متوجه نمیشم چی میگین

وقتی ssd ویندوز نصب میشه چندتا فایل مثل ریکاوری و غیره ایجاد می کنه حالا این مورد موقع نصب hdd لازمه؟

بازم شرمنده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...