رفتن به مطلب

اطلاعات در مورد این دزد (xbox one)

The.13east
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 11 دقیقه قبل، bighero7 گفته است :

یعنی شهرستانی ها دزدن ؟

منظور از شهرستان یعنی فقط تو اون شهری که هستم قطعه بخرم حالا هر شهری

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است :

خیلی هم گرون میگیرن از سمنان تا تهران یه مادربرد رو اورد 20 تومن گرفت از من

مادربرد که خوبه، یک کیبورد گرین GK-601 از تهران تا شمال ( نوشهر) آوردن 21000 تومن از من گرفتن! ( کیبورد 75 تومن بود خودش)

در حالی که از بندعباس یک کولر مایع 240 با 3 کیلو وزن پست پیشتاز با 16 تومن واسم آورد سه روزه صحیح و سالم....

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است :

خیلی هم گرون میگیرن از سمنان تا تهران یه مادربرد رو اورد 20 تومن گرفت از من

خیلی عجیبه. دقیقا تو یه روز از تهران دو تا بسته برام فرستادن. هزینه یکی 42 تومن شد یکی 20 تومن. بسته ها از نظر اندازه و وزن هم تقریبا یکی بودن.

لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است :

منظور از شهرستان یعنی فقط تو اون شهری که هستم قطعه بخرم حالا هر شهری

آهان متوجه شدم ، بله درست میگید ، امن ترین روش اینه که حضوری خریداری بشه و در محل تست بشه

ولی خب گاهی اصلا قطعه پیدا نمیشه و فرد مجبوره از محل دور سفارش بده 

لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، shadowfax گفته است :

مادربرد که خوبه، یک کیبورد گرین GK-601 از تهران تا شمال ( نوشهر) آوردن 21000 تومن از من گرفتن! ( کیبورد 75 تومن بود خودش)

در حالی که از بندعباس یک کولر مایع 240 با 3 کیلو وزن پست پیشتاز با 16 تومن واسم آورد سه روزه صحیح و سالم....

ساعت 11 صبح یک فن ماجو رو که وزنش نزدیک یک کیلو هست از زاهدان واسم ارسال کردن فرداش 9 صبح اوردن جلوی در ...واقعا خیلی تعجب کردم کمتر از 24 ساعت از زاهدان تا تهران اوردن ...کل هزینش هم 12 تومن شد با پست پیشتاز

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Hamed.Madadi گفته است :

ساعت 11 صبح یک فن ماجو رو که وزنش نزدیک یک کیلو هست از زاهدان واسم ارسال کردن فرداش 9 صبح اوردن جلوی در ...واقعا خیلی تعجب کردم کمتر از 24 ساعت از زاهدان تا تهران اوردن ...کل هزینش هم 12 تومن شد با پست پیشتاز

مراکز شهر ها رو با سفارشی بفرستید 1 روزه میرسه 

بقیه جاها هم نهایت 2 روزه خیلی پست خوبه 

لینک به دیدگاه

• 3 سال بعد...

سلام دوستان بنده چند وقته پیگیر شکایت از این کلاهبردار هستم و الان شعبه حل اختلاف هستم. فکر نکنم بشه کاری کرد و حتی پیداش کرد

لینک به دیدگاه

بنده و آقای عبدی @ABDEMOHAMMAD ازش کارت rx 580 برای یک آگهی دیوار چند ماه پیش خرید کردیم که برای ایشون چیزی نفرستاده ولی برای بنده کارت معیوب فرستاده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...